Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

"Πού Πας Καλέ μου Λουστράκο;"

 

Απόψε, καλεσμένη η Lia Hide

 


Λένα Γρηγορίου

 

Σίγουρα, αυτή είναι μια παράσταση διαφορετική. Ανατρεπτική, θα έλεγα. Είναι για μας που λατρεύουμε το ραδιόφωνο, τις μουσικές, αλλά και το θέατρο Ηρωες της παράστασης δυο ραδιοφωνικοι παραγωγοί. Πιάνουν τα μικρόφωνα και όλα μπερδεύονται.

Το on air και το off air σε ένα γλυκό αλαλούμ. Ακούγονται αυτά που δεν πρέπει να ακουστούν και τα σημαντικά γίνονται μουσική. Από την είδηση της τελευταίας στιγμής μέχρι την διαδρομή Παγκράτι - Κολιάτσου. Όλα στην ατζέντα τους. Η συνέντευξη και ο καλεσμένος, θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Θα σταθούν;  Θα ρωτήσουν αυτά που πρέπει; Θα τραγουδήσουν παρέα;

Κι οι ακροατές - θεατές, που με τα κινητά τους και τα μηνύματα τους μπορούν να επέμβουν, να σχολιάσουν, να ανατρέψουν τα πάντα. Πόσο έτοιμοι είναι να το διαχειριστούν;

Σκηνοθέτης της παράστασης ο Κωστής Καπελώνης, που... με άγνοια κινδύνου, δέχτηκε να σκηνοθετήσει τον Αλέξανδρο Καναβό και την Παναγιώτα Χαϊδεμένου, σε ρόλους ραδιοφωνικών παραγωγών, όχι και τόσο κόντρα ρόλος από τους ίδιους. Άλλωστε το έχουν ξανακάνει, Chiribim Chiribom κι ο Θεός βοηθός. Ο Χρήστος Θεοδώρου που με το πιάνο του προσπαθεί να σώσει καταστάσεις.

Κι απόψε μια καλεσμένη έκπληξη! Η Lia Hide! Mε τις μουσικές της, τους στίχους της, τη φωνή της, τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών της. Love at first sight!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης

Παίζουν οι: Αλέξανδρος Καναβός, Παναγιώτα Χαϊδεμένου

Ιδέα-Σύλληψη: Παύλος Λάμπρου

Κείμενα: Κωστής Γωγιός

Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Νάγια Παπαπάνου

Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Θεοδώρου

Σκηνικά-Κοστούμια: Κωστής Καπελώνης

Video: Αννίτα Σπιθάκη

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πειραιώς 206, Ταύρος

Τ. 210 3418550

Απόψε (και κάθε Τρίτη) στις 21.00

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department