Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Leon Of Athens

 

LIVE @ SIX D.O.G.S.

 


Λένα Γρηγορίου

 

Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου του ελληνόφωνου single "ΑΝΕΜΟΣ" σε συνεργασία με την Katerine Duska, ο Leon of Athens ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s. και μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά live. Κλείνοντας μια χρονιά γεμάτη από tours, βραβεύσεις και lives στο εξωτερικό, ο Leon of Athens, συνεχίζει την δυναμική του πορεία και το 2020 με την συμμετοχή του στα Shaky Knees και SXSW festivals να έχει ανακοινωθεί ήδη. Το setlist των δύο συναυλιών στην Αθήνα, περιλαμβάνει γνωστές του κυκλοφορίες, αγαπημένες διασκευές μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία του αλλά και φρέσκα ακυκλοφόρητα κομμάτια από το 3ο προσωπικό του album που αναμένεται μέσα στο 2020. 
Συναντιόμαστε στο six d.o.g.s. με ένταση, χορό και δυναμικό ήχο, συνδυασμένα δεξιοτεχνικά από την μπάντα του Leon of Athens ενω στη σκηνή θα ανέβουν και special guests έκπληξηOpening από τους εξαιρετικούς post punk - synth pop αθηναίους St.Guilt

 

INFO

Leon of Athens LIVE

six d.o.g.s.

στις 21.30

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη