Σπάμε τη καραντίνα...και μετά;

To TEDxAUTH  σου έχει απαντήσεις...

Κατερίνα Ανδρομιδά

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδωσε σήμα πως η αμέσως επόμενη ημέρα θα έπρεπε να μας βρει κλεισμένους στα σπίτια μας. Ο κορωνοϊός μας έκανε πρωταγωνιστές σε ένα  σενάριο έργου με υπόθεση μια νέα κοινωνική πραγματικότητα στα γκρίζα χρώματα του Νοσφεράτου...

Πλάνα από: τον εγκλεισμό σε διαμερίσματα, τις παραβατικές εξορμήσεις οικογενειών στα διόδια μετά το άκουσμα του lockdown, με αμφίεση ανθρώπων στα σούπερ μάρκετ που μοιάζουν να έχουν τεράστιο απωθημένο την Ιατρική Αθηνών.

Το ερώτημα που γεννάται, όμως, με βάση τα τελευταία νέα της κυβέρνησης περί άρσης των μέτρων είναι το εξής: ‘’Μετά την καραντίνα, τι;’’

 

 

Σε αυτό το ερώτημα και άλλα πολλά που έχουν αρχίσει να σκάνε στο μυαλό μας με ταχύτητα πυραύλου, θα μας απαντήσει η ομάδα ‘’theSPEAKERS’’ αυτή τη Κυριακή 26 Απριλίου στις 18:00 στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ''TEDxAUTH HOMECASTS'' στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.  


  


Ο Απόστολος Κουμαρίνος και ο Κωνσταντίνος Περιστέρης υπόσχονται μια συζήτηση-τένις για θέματα που έχει ήδη αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια η είδηση για το σπάσιμο της καραντίνας.

Πώς θα μοιάζει ο κόσμος μας;

Όλο αυτό ήταν όντως μια εμπειρία-μάθημα ζωής για όλους μας;

Τί είναι αυτό που μας κρατάει ζωντανούς και ευτυχισμένους τελικά;

Αξίζει να παρευρεθείς σ’αυτή τη συζήτηση.

Οι ομιλητές φέρουν βαρύ ‘’ιστορικό’’ γνώσεων και εμπειριών στις πλάτες τους.

Πρωταθλητής δημόσιας ομιλίας ο Απόστολος Κουμαρίνος και απόφοιτος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Καρόλου στην Πράγα ο Κωνσταντίνος Περιστέρης, ο οποίος μάλιστα είχε βρεθεί σε αποστολές με τους γιατρούς χωρίς σύνορα.

Και κάτι ακόμα...

Οι theSPEAKERS αποτελούν τον 1ο Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Αυτή τη Κυριακή μαζί τους  εδώ

    

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares