Την Κυριακή έχει 4ωρη διαδικτυακή συναυλία με άρωμα από Πλατεία Βαρνάβα

Γιορτή της  Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής σε Facebook και YouTube

Κατερίνα Ανδρομιδά

Ζωντανές ή μαγνητοσκοπημένες συναυλίες – από κλασική, jazz, παραδοσιακή μέχρι pop, rock και funk- πρόκειται να μάς μεταφέρουν φέτος στα πιο εμβληματικά μα και…απρόσμενα σημεία ολόκληρης της γηραιάς ηπείρου!

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτά και η πλατεία Βαρνάβα, ένα μουσικό σημείο συνάντησης που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία έντεκα χρόνια, με τις ζωντανές συναυλίες προς τιμήν της Ημέρας της Μουσικής.

 

 

 

 

Φέτος, όμως τα δεδομένα αλλάζουν, μαζί και οι συνήθειές μας, παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν θα εμποδίσει τη μουσική να ακουστεί!

Αντί για τις καθιερωμένες ζωντανές συναυλίες στην Πλατεία Βαρνάβα, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μαγνητοσκοπημένη, τετράωρη συναυλία σε ταράτσα της περιοχής, η οποία θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Facebook και στο YouTube. Την ίδια στιγμή, τα μαγαζιά που βρίσκονται στην πλατεία και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τη διοργάνωση, θα προβάλλουν την συναυλία μέσα από οθόνες.

Τα ονόματα που συμμετέχουν είναι οι Lia Hide, η Ειρήνη Σκυλακάκη, ο Φώτης Σιώτας, οι Swinglejam Duet και οι Centinela Duet μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares