Η σημερινή Τρίτη έχει Στέρεο Νόβα, drag show και πειραματικό θέατρο

Ψηφιακά από το Ίδρυμα Νιάρχος,τη Στέγη και το θεάτρο του Νέου Κόσμου

Κατερίνα Ανδρομιδά

Σήμερα Τρίτη και τυχερή (όπως λέει και ο σοφός λαός) αφού αρκεί μια αναζήτηση στις σελίδες του Ιδρύματος Νιάρχου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (και όχι μόνο) για να χορτάσεις από μουσική και θεάματα.

 

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δείτε σήμερα στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture του ΙΣΝ: SNF Conference: Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη: Συνεργασία, Σύγκρουση, ή Συν-εξέλιξη; (18.30-19.30), Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορούμε να Διατηρήσουμε την Ανθρωπότητα στο Επίκεντρο; (19.30-20.40), Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς Αντιλαμβάνονται οι Νέοι τη Δεοντολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης; (20.45-21.30).

Επίσης, στις 21.30 – 22.00 θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας Virtual SNF Run, ενώ στις 22:00 θα έχετε την ευκαιρία να τραγουδήσετε μαζί με τους Στέρεο Νόβα «Το Ταξίδι της Φάλαινας», το «Μοτοκούζι» και το «Παζλ στον Αέρα».

Ίδρυμα Ωνάση

Από σήμερα, η Ωνάσειος Βιβλιοθήκη προσεγγίζει την εικόνα της Παιδείας κατά την περίοδο του Νεοελληνικού Διαφωτισμού με την ομιλία της Ελένης Κουρμαντζή, «Νεοελληνικός Διαφωτισμός – Παιδεία: Οι Σχολές των Ιωαννίνων μέσω των Διαθηκών (17ος – αρχές 19ου αιώνα)».
Βρείτε το εδώ.

 

Θέατρο Πορεία

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι εδώ» 46 καλλιτέχνες δημιουργούν, για το Θέατρο Πορεία, από ένα προσωπικό βίντεο επί σκηνής, με αναγνώσεις λογοτεχνικών, θεατρικών έργων κ.α. Σειρά, σήμερα έχει η ηθοποιός Ελένη Μπούκλη διαβάζει την παραδοσιακή Ιστορία της Ανατολής «Απόδραση από τη σκιά».
Δείτε το εδώ.

Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Το διαδικτυακό project «ENTER» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση ανανεώνει την online συλλογή του, με την προσθήκη νέων έργων. Σήμερα, η καλλιτέχνης Kristin Lucas μάς βοηθάει να «γευτούμε» τον παροξυσμό της φύσης που οργιάζει την περίοδο της καραντίνας με το «Eat me».
Βρείτε το έργο εδώ.

To πρώτο ελληνικό φεστιβάλ drag online

Το πρώτο ελληνικό, διαδικτυακό φεστιβάλ drag προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας Gumroad, με drag shows από 27 performers και εισιτήριο 5 ευρώ, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου μεταξύ των καλλιτεχνών.
Δείτε το εδώ.

Άλλες παραστάσεις online...

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε παλαιότερες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, που είναι διαθέσιμες online στο ψηφιοποιημένο αρχείο του, τη νέα υπηρεσία on demand του Θεάτρου Τέχνης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις έναντι χαμηλού αντιτίμου, παραστάσεις του θεάτρου του Νέου Κόσμου από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, καθώς και άλλες πολλές παραστάσεις που διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο!

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares