Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το φεγγάρι του καλαμποκιού: Τι φέρνει η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;

 

Και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά



 

 

Είμαστε επισήμως στη μέση της σεζόν της Παρθένου 2020, η οποία είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσεις τη μετάβαση από τις καλοκαιρινές διακοπές και να αρχίσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου για το 2020. Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά τον μήνα με τη λάμψη της, που αυξάνεται αργά το βράδυ την 1η Σεπτεμβρίου (κι ολοκληρώνεται τις πρώτες ώρες του πρωινού στις 2 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 08:09:00 π.μ). Με την πανσέληνο στο ονειρικό υδάτινο σημάδι των Ιχθύων, θα βιώσεις βαθιά τα συναισθήματά σου - και η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2020 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο με μοναδικό τρόπο.

Ενώ αυτό το φεγγάρι στους Ιχθείς θα φωτίσει τα όνειρα και τα συναισθήματά σου, θα σου προσφέρει επίσης μπαλαντέρ και μερικές εμπνευσμένες εκρήξεις διορατικότητας χάρη στον εκκεντρικό (και μερικές φορές ακανόνιστο) πλανήτη Ουρανό, ο οποίος σχηματίζει μερικές ισχυρές πλανητικές πτυχές με τον Ήλιο και την πανσέληνο ταυτόχρονα. Η απρόβλεπτη ενέργεια της επιρροής του Ουρανού θα σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλη και πειραματική. Θα σου ζητήσει να εμπιστευτείς τις απροσδόκητες στροφές αυτού του φαινομένου - γιατί το να ακούς τη διαίσθησή σου και να ακολουθήσεις το νέο μονοπάτι που δρομολογείται θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες.

Ακολούθησε τους ανέμους της αλλαγής, εμπιστεύσου τα οράματά σου - στη συνέχεια, έλεγξε το πώς θα σε επηρεάσει η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2020, με βάση το ζώδιό σου.

 

 

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Συνήθως φοράς τα συναισθήματά σου στο μανίκι σου, αλλά αυτή η πανσέληνος θα σε εμπνεύσει να τραβήξεις τα συναισθήματά σου προς τα μέσα και να αφιερώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Εάν είσαι σε θέση να κατευνάσεις τις εξωτερικές δυνάμεις στη ζωή σου (καθώς και τη συνομιλία μέσα στο μυαλό σου), θα μπορείς να ακούσεις τον αληθινό εαυτό σου με περισσότερη ευκολία και σαφήνεια.

 

 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αυτή η πανσέληνος σου ζητά να συνδεθείς με στενούς φίλους - καθώς είναι πιθανό να βρεις υποστήριξη και έμπνευση στην κοινότητά σου. Εάν συνηθίζεις να εργάζεσαι για τους στόχους σου μεμονωμένα και διατηρώντας τα συναισθήματά σου μέσα σου, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις τις διασυνδέσεις σου και να αναζητήσεις μια συνεργασία όταν πρόκειται για τη λίστα υποχρεώσεων.

 

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Είσαι σε θέση να αναζωογονήσεις την επαγγελματική σου ζωή κάτω από τις ακτίνες αυτής της πανσέληνου - και είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς για να εμπνευστείς για το μονοπάτι και τις κλήσεις σου. Αντί να ρίξεις τον εαυτό σου στη δουλειά, προσπάθησε να ανοίξεις την καρδιά και το μυαλό σου στην έμπνευση και να αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε οδηγήσουν προς τα μέρη της επαγγελματικής σου ζωής που αντηχούν βαθύτερα μέσα σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Το νέο φεγγάρι σου ζητά να σκάψεις βαθιά όταν πρόκειται για τη φιλοσοφία και τις αναζητήσεις σου σχετικά με τη ζωή και την πνευματικότητα. Δεν χρειάζεται να διατηρήσεις τις προηγούμενες ιδέες - είσαι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο, συνεχώς εξελισσόμενο ον. Προσπάθησε να δημιουργήσεις χώρο για ελεύθερες εξερευνήσεις, αλλαγές και μεταβολές προτύπων και συνηθειών.

 

 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η ενίσχυση της δύναμής σου σε επίπεδο επιφάνειας συμβαίνει εύκολα στους Λέοντες που έχουν έντονη αυτοπεποίθηση - αλλά το να αναγνωρίσεις τη δύναμή σου σε ένα βαθύτερο, πιο ευάλωτο επίπεδο απαιτεί από σένα περισσότερη δουλειά. Υπό την επίδραση αυτής της πανσελήνου, επικέντρωσε τις συναισθηματικές σου προσπάθειες στο να βρεις και να αξιοποιήσεις τις πιο εσωτερικές σου δυνάμεις και ικανότητες. Αν δεν σκάψεις ποτέ βαθιά και δεν τεμαχίσεις το σκοτάδι κάτω από την επιφάνεια, δεν θα μπορέσεις να δεις τον πραγματικό σου εαυτό και τις αληθινές δυνατότητές σου.

 

 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή είναι η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και σου ζητά να κάνεις ένα διάλειμμα από την προσωπική σου αναζήτηση για αυτο-βελτίωση και να διοχετεύσεις κάποια ενέργεια στις πιο κοντινές συνεργασίες σου. Οι σχέσεις σου μπορούν να χρησιμεύσουν ως καθρέφτης για τα δικά σου ζητήματα και να προσφέρουν την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, οπότε επικοινώνησε με αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από τις δικές σου συνεργασίες - και κάνε τις προσαρμογές που επιθυμείς ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Σου ζητείται να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο στη ζωή σου για πνευματική εξερεύνηση και ξεκούραστο χρόνο διαλείμματος και φροντίδας, οπότε άφησε αυτήν την πανσέληνο να γίνει πηγή έμπνευσης για να κάνεις τις καθημερινές σου εργασίες πιο στοχευμένες και ευεργετικές. Μόλις καθαρίσεις το ημερολόγιό σου από ακαταστασία, έχεις την ευκαιρία να το δημιουργήσεις ξανά με τρόπο που να υποστηρίζει τη λειτουργικότητα, την ανάπτυξη και την ισορροπία σου. Δομήστε τις μέρες σου γύρω από την ευεξία σου, κι όχι μόνο γύρω από τις ανάγκες των αγαπημένων σου.

 

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Με την πανσέληνο σε ένα ζώδιο του νερού, τώρα είναι η ώρα να αφεθείς στο βαθύ πηγάδι των συναισθημάτων σου με πλήρη δύναμη και συνειδητότητα – αν και αυτό το φεγγάρι είναι κυρίως για να διασκεδάσεις και να αγκαλιάσεις αυτό που σου φέρνει ευχαρίστηση. Είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ανοίξεις το μυαλό σου στη δημιουργική έμπνευση και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στη ζωγραφική, τη μουσική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή καλλιτεχνικής αυτο-έκφρασης.

 

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η πανσέληνος μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο κοινωνικοί, αλλά μπορεί να αναζητήσεις περισσότερο την άνεση και την ηρεμία της δικής σου παρέας, στον δικό σου ιδιωτικό χώρο. Δώσε προτεραιότητα σε κάποιο χρόνο διακοπής για να συνδεθείς με παλιούς φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σου. Αναζητώντας έμπνευση από άτομα που σε γνωρίζουν βαθύτερα, σε πιο οικείο επίπεδο, θα ενεργοποιήσεις τη δημιουργική σου πλευρά.

 

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Εάν υπάρχει μια συναισθηματική συσσώρευση μέσα σου, αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι ο καταλύτης που πρέπει να λάβεις υπόψη για να αποσυμπιεστείς. Ενώ το να μιλάς για τα συναισθήματά σου δεν είναι πάντα εύκολο για σένα, οι λέξεις θα ρέουν εύκολα και οι σκέψεις σου θα είναι πιο ξεκάθαρες. Εξωτερίκευσε τις σκέψεις σου, τόλμησε συνομιλίες από καρδιάς με φίλους και μη χάσεις αυτήν τη σημαντική ευκαιρία να εκφραστείς ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

 

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Κατέγραψε τι πραγματικά έχει σημασία για σένα τώρα κάτω από το φως αυτής της πανσελήνου. Είναι εύκολο να παγιδευτείς στο να ξοδεύεις χρήματα, χρόνο και πόρους σε πράγματα που δεν έχουν πραγματικά αξία για σένα - αλλά αν ακούσεις τις αντιδράσεις του εσωτερικού σου εαυτού στις επιλογές που κάνεις, μπορείς να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες και πιο ουσιαστικές σου ανάγκες και να τις αναδείξεις σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, προκειμένου να αρχίσεις να χτίζεις τη ζωή που θέλεις.

 

 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Χαρούμενη η πανσέληνος αυτή για το ζώδιο των Ιχθύων! Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αγκαλιάσεις τον φυσικό-συναισθηματικό εαυτό σου και να βρεις τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε άλλους. Είτε μέσω πειραματισμού με τα ρούχα σου είτε μέσω δημιουργικών τεχνών, θα διαπιστώσεις ότι ξεχειλίζεις με έμπνευση - και θα ήταν κρίμα να μην χρησιμοποιήσεις το όραμά σου για να συνδεθείς με άλλους υπό την ευεργετική επίδραση αυτής της πανσελήνου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat