Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εθνικό Θέατρο «έντυσε» τη βιτρίνα του Attica

Με εξαιρετικά κοστούμια από ιστορικές του παραστάσεις



 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε εδώ και λίγες ώρες τους περαστικούς του κέντρου της Αθήνας και ειδικά όσους είχαν την τύχη να περάσουν μπροστά από το Attica. Πολλές φορές το πολυκατάστημα έχει κερδίσει την προσοχή και έχει τραβήξει τα βλέμματα με πρωτότυπες και ιδιαίτερα όμορφα φτιαγμένες βιτρίνες. Αυτή τη φορά η βιτρίνα δεν είναι απλώς εντυπωσιακή αλλά έχει και ιστορικό ενδιαφέρον καθώς έχει γίνει με τη συνεργασία και την υπογραφή του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση στη σελίδα του πολυκαταστήματος στο Instagram: Το Εθνικό Θέατρο συναντά τη σύγχρονη μόδα στο attica City Link! Aπό σήμερα ζωντανεύει η θεατρική ιστορία μας στη βιτρίνα, αλλά και στον ανανεωμένο 4ο όροφο του πολυκαταστήματος, παρουσιάζοντας κοστούμια 11 μεγάλων θεατρικών επιτυχιών της τελευταίας 40ετίας.


https://www.instagram.com/p/CQG49G0r28e/
Δείτε στον 4ο όροφο ένα συνδυασμό από τα θεατρικά κοστούμια με ενδυματολογικές επιλογές από σύγχρονα brands των attica, όπως Zeus+Dione, Sandro, Zadig&Voltaire, Callista κ.ά., απολαμβάνοντας έτσι ένα mix & match concept που παντρεύει το παρελθόν με το παρόν. Aνακαλύψτε ένα «μικρό θεατρικό βασίλειο» στο #atticacitylink μέχρι τις 27 Ιουνίου!

Επιμέλεια:
Βεστιάριο Εθνικού Θεάτρου
Σκηνογράφος-ενδυματολόγος Εύα Νάθενα

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς