Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα δούμε τρεις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης σε ένα χώρο

Θα πάμε στην εικαστική τριλογία "Private View", στο 9 Εννέα.


Γεωργία Κοντού

Όχι μία αλλά τρεις εικαστικές εκθέσεις, με διαφορετικό επιμελητή, θεματική και συμμετέχοντες η καθεμία, διοργανώνει μέχρι τις 31/01 η καλλιτεχνική ομάδα ArtAz στο χώρο 9 Εννέα στην πλατεία Κολιάτσου. Δημιουργίες ζωγραφικής, street art, video art και άλλων εκφραστικών μέσων από διάφορους Έλληνες δημιουργούς μάς φέρνουν σε επαφή με ό,τι καινούριο συμβαίνει σήμερα στην εικαστική σκηνή της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η έκθεση "Boom!" στο ισόγειο, σε επιμέλεια Αλεξάνδρας Κολλάρου, είναι μια παιδική χαρά για ενηλίκους και ταυτόχρονα μια -όχι απαραίτητα λυρική- ωδή στην τέχνη. Στον πάνω όροφο η "Drawing - A Thought Line", από την επιμελήτρια Sarah Ettlinger, παρουσιάζει έργα που με γραμμικές τεχνικές εστιάζουν τόσο στη συναισθηματική όσο και στην πνευματική πλευρά της αισθητικής. Τέλος, η "The Dungeon" του Χρήστου Τόλη, στο υπόγειο, μας υποδέχεται σε ένα σκοτεινό, επιβλητικό "κάτω κόσμο", σε ένα ατελείωτο καλλιτεχνικό όνειρό ή, ανάλογα με την οπτική μας, εφιάλτη. Θα επισκεφτούμε σήμερα την "Private View". Εκεί θα έχουμε, επιπλέον, την ευκαιρία να δηλώσουμε συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό με δώρο τη μεταξοτυπία "Fiction Trailer" (φωτό) του Γιώργου Τσεριώνη. 

Στο 9 Εννέα, Κέας 9, πλ. Κολιάτσου, Αθήνα, www.artaz.gr, ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ., Παρ.: 17-21.00, Σάβ. 12-15.00 ή κατόπιν ραντεβού (6944 678832).

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε