Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ένα αλλόκοτο πανηγύρι έρχεται στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση

Η παράσταση «ENA ENA» του Θανάση Δεληγιάννη & Ι/Ο διαθέσιμη από 23.04.22 έως 26.04.22 | 21:00



Ένα επαρχιακό κέντρο διασκέδασης άλλης δεκαετίας, ρετσίνα και μπίρα, πλαστικές καρέκλες, κλαρίνα και ηλεκτρονική μουσική. Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21:00 έρχεται ένα πανηγύρι στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, με τον ηδονισμό της γιορτής, τον διονυσιασμό του κεφιού σε πρώτο πλάνο.

Η παράσταση «ENA ENA» αφορά τις επιφάνειες των αναμνήσεων. Μια μπάντα, μια τραγουδίστρια, ένας σερβιτόρος και μια κάμερα ασφαλείας δίνουν ζωή στον κόσμο της παράστασης, αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους και με το κοινό. Η μουσική που παίζουν είναι ένα μικροτονικό αμάλγαμα των ελληνικών κλαρίνων των δεκαετιών 1970-90, αναμειγμένο με αυτοσχέδια μέρη, ηλεκτρονική μουσική και ηχογραφήσεις πεδίου, κάνοντας χρήση της έντονα «ενισχυμένης» αισθητικής αυτής της εποχής – ένα αλλόκοτο πανηγύρι, με τον πλούσιο κόσμο των κλαρίνων όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Ο Θανάσης Δεληγιάννης, διεθνής Έλληνας μουσικός της νεότερης γενιάς, και η ολλανδική ομάδα I/O ήρθαν στην Ελλάδα, μετά την Ουτρέχτη και το σημαντικό φεστιβάλ Gaudeamus, και έστησαν το μοναδικό «ENA ENA» που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2021 στον Εκθεσιακό Χώρο -1 της Στέγης. Το «ΕΝΑ ΕΝΑ» είναι το όνομα ενός φανταστικού επαρχιακού κέντρου διασκέδασης. Κυριολεκτικά σημαίνει «ένα προς ένα» και μας θυμίζει τις φράσεις «βήμα βήμα», «σιγά σιγά», «κομμάτι κομμάτι».

https://www.youtube.com/watch?v=jZJWzHKRHp0&feature=emb_imp_woyt

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30