Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι θα δούμε στη Μάγισσα του Ant1 8-9 Απριλίου

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 71-72



ΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Λίγο πριν το τέλος, όλες οι αλήθειες βγαίνουν στο φως…

Η ώρα της κρίσης έρχεται

 και ο καθένας θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει…

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ.

Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δύο κρέμονται, πλέον, από μια κλωστή.

Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη, που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

Το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για τον φόνο του μωρού αποκαλύπτεται, αλλά κανείς δεν αντέχει να αντικρύσει την αλήθεια. Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους.

Η Θεοφανώ είναι, πλέον, έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση.

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72

Η ώρα της μεγάλης μάχης για Λασκαραίους και Γερακάρηδες φθάνει.

Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και τις ενοχές της. Θα επιλέξει τον δρόμο της μετάνοιας ή της καταστροφής;

Η Θεοφανώ με τον Αντρέι πιάνονται στα δίχτυα της Κυπριανής, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στον στόχο της, με κάθε κόστος.

Πρωταγωνιστούν οι:  Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος  

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

#Magissa

Facebook: @magissa.ant1tv

Instagram: @magissa.ant1tv

Twitter: @magissa_ant1tv

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Έξυπνα hacks για να κερδίσεις χρόνο στο καθημερινό σου commute

Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς κολλημένη στην Κηφισίας- και πώς θα σώσεις τα νεύρα σου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

10 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις του Tom Hanks – που σήμερα έχει γενέθλια

Γιορτάζοντας τον Tom Hanks: Τα γενέθλια ενός κινηματογραφικού θρύλου και τις ταινίες του που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι προδιαγραφές να τσεκάρεις πριν πάρεις το πρώτο σου φοιτητικό laptop

Πέρασες στη σχολή, γράφτηκες, βρήκες σπίτι (ή τουλάχιστον προσπαθείς) και τώρα έφτασε η μεγάλη ώρα: η αγορά laptop.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network