Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.



Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 10 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2024, (10:00π.μ-10:00μ.μ.), στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα και τις αγορές τους σε έναν πανέμορφο χώρο.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ 24 2

Φέτος, «Το Εργαστήρι» θα βρεθεί για 3η χρονιά στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο περίπτερο 53 και σας καλούμε όλους να μας επισκεφθείτε για να θαυμάσετε και να προμηθευτείτε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες των ωφελούμενων του φορέα μας, αλλά και να ενημερωθείτε για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Το Εργαστήρι –Λίλιαν Βουδούρη» καθώς και στις 5 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, καλούμαστε να δώσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, της ψυχής μας και της σκέψης μας, ένα κομμάτι ανθρωπιάς. Ένα μόνο λιθαράκι είναι αρκετό για να κρατήσει τα χαμόγελα και τα όνειρα ζωντανά.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

21/7 Full Moon Sleepover στο ΚΠΙΣΝ

To Full Moon Sleepover υποδέχεται την Πανσέληνο του Ελαφιού!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Παρουσίαση του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2024, που διοργανώνει ο Δήμος Ελευσίνας

30 Αυγούστου με 26 Σεπτεμβρίου - 49 χρόνια συμπληρώνει εφέτος το Φεστιβάλ Αισχύλεια, ένα φεστιβάλ-θεσμός της Ελευσίνας 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

O Ευθύμης Φιλίππου και η Αγγελική Παπούλια στις 18 έως 22 Ιουλίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής 

Παρουσιάζοντας την παράσταση Ετυμολογίες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral