ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Το Φεστιβάλ Βράχων ξεκινάει στις 6 Ιουνίου
Με πλούσιο και εξαιρετικό πρόγραμμα όπως πάντα
Πλούσιο και πολυσυλλεκτικό είναι και φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων που σηκώνει αυλαία με μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 6 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 28 Σεπτεμβρίου.
Η διοργάνωση του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού αποτελεί πολλά χρόνια τώρα σημείο αναφοράς στον καλλιτεχνικό χάρτη του λεκανοπεδίου Αττικής και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά κάθε χρόνο.
Όλες οι νέες θεατρικές παραγωγές, συναυλίες από αγαπημένα σχήματα, ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι και μια μεγάλη παράσταση κλασικού χορού φιλοξενούνται και φέτος στα Θέατρα Βράχων δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.
Από τις 6 Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο μοναδικό τοπίο του Θεάτρου Βράχων που μας έχει χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις για να χαρούμε μοναδικές βραδιές στο δικό μας αγαπημένο φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων!

Ας δούμε το πρόγραμμα Ιουνίου
Πέμπτη 6 Ιουνίου
Συναυλία
Μίλτος Πασχαλίδης
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2024
Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ο Μίλτος μαζεύει τους στίχους, τις μουσικές, τους δίσκους του και ξεκινάει την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία με πρώτο σταθμό την Αθήνα!
Γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων του και τη σύνδεσή με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης, πιστός στο ραντεβού του, θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά και αυτό το καλοκαίρι στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.
Μια βραδιά που θα τα έχει όλα: συναίσθημα, δυναμισμό, αναδρομές στο παρελθόν και φυσικά τα τραγούδια «σταθμούς» αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.
Θα είναι μια συναυλία όπου ο Μίλτος θα μας «τα πει όλα» κι εμείς όλοι μαζί από κάτω θα γίνουμε ένα και θα τραγουδάμε στο Θέατρο Βράχων ως τα «Ξημερώματα».
Παίζουν οι μουσικοί:
Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά
Πάρις Περυσινάκης - Λύρα, Μαντολίνο
Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Ηλίας Δουμάνης - Τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο
Παραγωγή: STRAY MUSIC
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 18€ | Προπώληση: 15€
Προπώληση: more.com
Τετάρτη 12 Ιουνίου
Συναυλία
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες – ερμηνευτές του σήμερα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που αγαπήθηκαν εδώ και 2,5 δεκαετίες!
H καλοκαιρινή περιοδεία του 2024 ξεκινάει από το θέατρο Βράχων στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Ένα θέατρο που κρύβει χαραγμένες στα βράχια του εμπειρίες λάμψης και αληθινής χαράς με τα τραγούδια του Μιχάλη να ξεσηκώνουν νεολαία και μεσήλικες με την ίδια δύναμη ανά τις εποχές!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη μουσική του βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια όπως το «Χωρίς Αναπνοή» , τον «Βυθό», το «Μη με Ονειρευτείς» και το «Καλοκαίρι μου» μέχρι το «Χορεύω» και τη «Σαϊτιά», μας ταξιδεύει στο σήμερα, «από το 1 έως το 100», τραγούδι δικό του και της Ελεάνας Βραχάλη που μόλις κυκλοφόρησε! Έτσι, ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024!
Πλάι του στην σκηνή η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».
Από την ομάδα του και φέτος δεν λείπει το δίδυμο:
Εστέλλα Κοπάνου φωνητικά, τραγούδι και φλάουτο, και Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά, τραγούδι και Άλτο σαξόφωνο.
Και βέβαια οι αγαπημένοι του, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί.
Σόλωνας Αποστολάκης - πλήκτρα & ενορχήστρωση
Σπύρος Μάζης - μπάσο
Δημήτρης Τσόλης - τύμπανα
Κωστής Πυρένης - ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Νικόλας Πλάτων - τρομπέτα
Υπεύθυνος ήχου - Σταύρος Συκιανάκης
Ηχολήπτης σκηνής – Τάσος Τσομπάνης
Φώτα – Στρατής Κουγιουμτζής
Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός - LifeWorks Productions
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 16€ | Ταμείο την ημέρα της συναυλίας 18€
Προπώληση: more.com
Παρασκευή 14, Σάββατο 15, Κυριακή 16 Ιουνίου
Συναυλία
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μετά από αρκετά χρόνια συναυλιών, φορτισμένα με μια απρόσμενη ανταπόκριση και αγάπη, φτάνει στο τέλος της η «Διονυσιακή» περίοδος*. (Αν και όταν επιστρέψω, το Απολλώνειο στοιχείο θα υπερτερεί).
Θα κλείσει πανηγυρικά με λιγοστές εμφανίσεις που θα γίνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα μέσα Μαΐου έως και τα μέσα Ιουνίου, θα έχω, δε, τη χαρά και την τιμή, στην υπάρχουσα ομάδα συνεργατών, να προστεθούν η Βάσω Δημητρίου και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος -ως μουσικοί- και η Μάρθα Φριντζήλα, ως ερμηνεύτρια.
Έτσι, το -ειδικών συνθηκών- υπερσχήμα διαμορφώνεται ως εξής:
Ερμηνεία:
Μάρθα Φριντζήλα
Γιάννης Λίταινας
Αλέξανδρος Κτιστάκης
Μουσικοί:
Βάσω Δημητρίου - ηλεκτρική κιθάρα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος - τρομπέτα
Αποστόλης Γιάγκος – πλήκτρα
Γιώργος Αγγελάκης - τρομπόνι, ακορντεόν
Δημήτρης Μυστακίδης - ακουστική κιθάρα
Θανάσης Βόλλας- λαούτο, μπουζούκι
Κωσταντής Πιστιόλης - κλαρίνο, γκάιντα
Λεωνίδας Κυρίδης – μπάσο
Νίκος Δημηνάκης – σαξόφωνα
Φοίβος Άνθης - (τύμπανα
Τεχνικοί:
Μάκης Πελοπίδας - Ηχοληψία
Θέμης Δημητρακόπουλος – Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης – Φωτισμοί
Artwork αφίσας: David Shamian
Γραφιστική επιμέλεια: Φίλιππος Κοκκαλιάρης
Παραγωγή: Novel Vox - Ahos
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15€ early bird | 17€
Προπώληση: more.com
Τρίτη 25 Ιουνίου
Χορός
Royal Classical Ballet Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ
Μουσική: PI Tchaikovsky
Χορογραφία: L. Iwanow and M. Petipa
Σύλληψη: Rimma Wachsmann
Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, «Η Λίμνη των Κύκνων», παρουσιάζεται από το ROYAL CLASSICAL BALLET, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.
Η ωραιότερη ιστορία αγάπης
«Η Λίμνη των Κύκνων», μια ιστορία ύμνος στην αγάπη που δεν παύει να γοητεύει τον θεατή. Γνωρίστε την πανέμορφη Odette, η οποία εξαιτίας ενός κακού μάγου είναι καταδικασμένη να ζει ως κύκνος και παίρνει ανθρώπινη μορφή μόνο για λίγες ώρες τη νύχτα. Μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να λύσει αυτά τα μάγια.
Ο πρίγκιπας Ζίγκφριντ ερωτεύεται την όμορφη Οντέτ και της ορκίζεται αιώνια πίστη. Όμως ο δόλιος μάγος Redbeard βάζει την κόρη του Odile να εμφανίζεται στο κάστρο με τη μορφή της Odette. Ο πρίγκιπας ξεγελιέται και αθετεί την υπόσχεσή του για πίστη... Μια ποιητική, ρομαντική αλλά και τραγική ιστορία αγάπης.
Η «Λίμνη των Κύκνων», αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Παράλληλα, πρόκειται για ένα αυτόνομο μουσικό έργο μεγάλων ερμηνευτικών απαιτήσεων, με αγαπημένες μελωδίες που αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τις αισθήσεις.
Το μπαλέτο χωρίζεται σε 4 πράξεις. Ανάμεσα σε κάθε πράξη ηθοποιός θα αφηγείται την ιστορία. Με αυτό τον τρόπο κάθε σκηνή γίνεται ξεκάθαρη έτσι ώστε ακόμη και ο μικρότερος στο κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει την πλοκή του μπαλέτου.
Επίσης για πρώτη φορά τα σκηνικά της παράστασης θα είναι ψηφιακά και τρισδιάστατα με μια νέα αισθητική προσέγγιση. Προσφέροντας έτσι ένα εντυπωσιακό και παραμυθένιο θέαμα που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους!
Ένα διαρκώς εξελισσόμενο συγκρότημα χορού
Το ROYAL CLASSICAL BALLET είναι ένα διεθνούς φήμης μπαλέτο από την Ουκρανία, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες χορευτές με πάθος και μεράκι για την τέχνη τους. Οι χορευτές, απόφοιτοι κορυφαίων Ανωτάτων Σχολών χορού της Ουκρανίας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, με την υψηλού επιπέδου τεχνική τους μας γοητεύουν και μας μεταφέρουν στον ονειρικό κόσμο του Τσαικόφσκι, δίνοντας ζωή στις ωραιότερες ιστορίες μπαλέτου.
Τιμές εισιτηρίων: Από 15€ έως 25€
Προπώληση: more.com
Σάββατο 29 Ιουνίου
Συναυλία
«Σμύρνη μου αγαπημένη» in concert
Ανδρέας Κατσιγιάννης & Εστουδιαντίνα
Τραγουδούν:
Γλυκερία, Παντελής Θαλασσινός, Θοδωρής Μέρμηγκας, Δέσποινα Ραφαήλ
Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνθέτης της θεατρικής παράστασης αλλά και της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» έρχεται για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τη Γλυκερία, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Δέσποινα Ραφαήλ θα αποδώσουν μουσικές στιγμές και τραγούδια της παράστασης αλλά και της ταινίας σε σενάριο Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη. Μια συναυλία με αρώματα από την αγαπημένη μας Σμύρνη. Με πρωτότυπα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη αλλά και όλα τα πολυαγαπημένα παραδοσιακά. Τα Σμυρναίικα τραγούδια.
Όταν μιλάμε για τη Σμύρνη, σχεδόν πάντα μεταφερόμαστε νοητά στα ματωμένα χώματά της. Αξίζει όμως να θυμόμαστε πως προηγήθηκαν χρόνια όμορφα με σεβασμό σε θεσμούς, παραδόσεις και ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη. Χρόνια που Τούρκοι, Αρμένιοι, Εβραίοι και Λεβαντίνοι, συνυπήρχαν ειρηνικά, μιλούσαν και τραγουδούσαν ελληνικά. Κανείς δεν έμοιαζε να κοιμάται ποτέ σε αυτήν την πόλη. Τραγούδια ακούγονταν μέχρι την αυγή με τη συνοδεία αηδονιών. Μια συναυλία - ταξίδι στην αγαπημένη μας Σμύρνη.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
Ο πολυσχιδής συνθέτης, μαέστρος και δημιουργός της θρυλικής Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, Ανδρέας Κατσιγιάννης προέρχεται από μουσική οικογένεια, με μουσικές επιρροές από το ρεμπέτικο τραγούδι, τους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς και τη Βυζαντινή μουσική. Σπούδασε Βυζαντινή Μουσική δίπλα στους κορυφαίους πρωτοψάλτες Μανώλη Χατζημάρκο και Μιχάλη Μελέτη και ανώτερα θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.
Έχει συνεργαστεί ως σολίστ στο σαντούρι με κορυφαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες και ως συνθέτης τραγουδιών με τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, ο Ανδρέας Κατσιγιάννης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις μουσικές του δημιουργίες για το Ελληνικό Θέατρο, την Ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Έχει επενδύσει μουσικά πολλά ντοκιμαντέρ που αφορούσαν στη νεότερη Ελληνική ιστορία αλλά και ντοκιμαντέρ ξένης παραγωγής για την προστασία του πλανήτη και την οικολογία. Μουσικές του συμπεριλαμβάνονται σε δεκάδες δισκογραφικές συλλογές ανά τον κόσμο.
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας έλκει το όνομα και την καταγωγή της από τη διάσημη ελληνική ορχήστρα Εστουδιαντίνα, η οποία γεννήθηκε στη Σμύρνη κι έκανε τον γύρο του κόσμου από το 1898 έως το 1921. Στα χνάρια της ιστορίας και των μουσικών της, δημιουργήθηκε το 1998, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, η νέα Εστουδιαντίνα. Ιδρυτής και καλλιτεχνικός της διευθυντής, ο μουσικός και συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης. Από το 1999 και την πρώτη εμφάνισή της στον Δήμο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας έως σήμερα, η ορχήστρα έχει παίξει σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ ενώ διέτρεξε δεκάδες φορές την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, ερμηνεύοντας με το ιδιαίτερο χρώμα της, τους θησαυρούς της μουσικής μας παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής σύγχρονες δημιουργίες.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Απ’ τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, η Γλυκερία με τη θερμή κι εκφραστική φωνή της, ταξιδεύει τους Έλληνες στα μονοπάτια της καθ’ ημάς Ανατολής: τη λατρεύουμε, όπως τη λατρεύουν και εκτός συνόρων. Η Γλυκερία είναι μία από τις μεγάλες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές. Μία ερμηνεύτρια που μπορεί να μετασχηματίσει με τον δικό της τρόπο οποιοδήποτε τραγούδι, σεβόμενη πάντα το ύφος του. Με πλήρη γνώση των τεχνικών της μέσων, επικοινωνεί με τα τραγούδια και με το κοινό, με ερμηνείες που κυλούν σαν γάργαρο νερό που σβήνει τη δίψα για άμεση και ουσιαστική επικοινωνία, πάντα με όχημα τη μουσική και τον στίχο.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
Εδώ και τριάντα χρόνια μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του. Η παράδοση πάντα παρούσα ως πνεύμα και ως ουσία, του δίνει ώθηση και όραμα ώστε ν’ αρθρώνει τη δική του φρέσκια και πρωτότυπη πρόταση. Τα τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού ανοίγουν σαν ηλιοτρόπια, μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο στον ήλιο και μας φωτίζουν. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα εντός κι εκτός συνόρων (Salvadore Adamo, Compay Segundo Grupo κ.ά).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
Από 11 χρονών άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και την Τέχνη του τραγουδιού. Δάσκαλός του ο Νίκος Καραχάλιος και στη συνέχεια η σπουδαία Δασκάλα της Παραδοσιακής Μουσικής Δόμνα Σαμίου. Κατέκτησε το πρώτο βραβείο Παραδοσιακού Τραγουδιού για δυο συνεχόμενες χρονιές στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας. Έως σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους μουσικούς και τραγουδιστές και μετρά δεκάδες ηχογραφήσεις σε σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια και πολλές συμμετοχές σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τιμές εισιτηρίων: 30€ | 25€ | 20€ | 15€ μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, πολυτέκνων)
Προπώληση: more.com
Κυριακή 30 Ιουνίου
Πάολο Τζενοβέζε ΤΕλειοι ΞΕνοι
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πυρπασόπουλος - Πέτρος Λαγούτης
Οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ, του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία των Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που για δύο ολόκληρες σεζόν καταχειροκροτείται στο κατάμεστο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι το ταξίδι της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με σταθμούς στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και όχι μόνο, το έργο που μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 θεατές, παρουσιάζεται σε καλοκαιρινή περιοδεία για να ψυχαγωγήσει και να συγκινήσει όσους αγαπούν το καλό θέατρο.
Επτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…
Το έργο ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ, με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος
Μετάφραση/Απόδοση: Ελεονώρα Μελέτη
Σκηνικά: Νότης Χριστοδούλου
Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Θ. Μαροσούλη
ΠΑΙΖΟΥΝ
Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Χρανιώτης, Χρήστος Σαπουντζήςς, Κώστα Κάππας, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Μένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Μανωλάκου και η μικρή Αλίκη Κακολύρη
Τιμές εισιτηρίων: 20 € | 17 € μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, ΑμεΑ, 65+)
Προπώληση: more.com
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













