Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η σημερινή βραδιά θα είναι jazz

Θα πάμε στο 15ο Athens Jazz Festival στην Τεχνόπολη.


Γεωργία Κοντού

Το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό φεστιβάλ της τζαζ μουσικής επέστρεψε στην Τεχνόπολη, φέτος ως μια σύμπραξη του Δήμου Αθηναίων με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Από χτες (3/6) και μέχρι τις 7/6 ο χώρος φιλοξενεί συναυλίες μουσικών από όλο τον κόσμο και άλλα event. Σήμερα, συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει live από τους Athina Kontou & Band από τη Γερμανία, Andreas Rodosthenous Ethnic Jazz Ensemble από την Κύπρο, Nigun από την Ουγγαρία και Orange Trane από την Πολωνία.

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ η φωτογραφική ομάδα Metapolis παρουσιάζει στις Δεξαμενές Καθαρισμού την έκθεση φωτογραφίας “Truth & Lies”, μια μελέτη πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την καθημερινότητα, η αίθουσα Νέοι Φούρνοι φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση "Ηχογραφίες" του Σπύρου Βαγγγελάκη, όπου ο δημιουργός έχει αποτυπώσει μουσικές συναντήσεις από όλο τον κόσμο, ενώ οι δημιουργοί του Meet Market διαθέτουν τα καλούδια τους για πέντε ολόκληρες μέρες.

Αν έχεις πιτσιρίκια, προγραμμάτισε την επίσκεψή σου στο φεστιβάλ για τις 6/6, όταν θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα “Jazz for kids”, ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας με το δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Χρηστίδη.

Έως τις 7/6 στην Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3475518, www.technopolis-athens.com 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!