Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε θα δούμε μια καινούρια σειρά που κάνει πρεμιέρα στο Fox

Η "Backstrom", που αρχίζει να προβάλλεται απόψε, έχει την υπογραφή του δημιουργού του "Bones".


Γεωργία Κοντού

O Everett Backstrom, ένας εκνευριστικός, προσβλητικός, οξύθυμος αλλά και δαιμόνιος ντετέκτιβ, τον οποίο υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy Rainn Wilson ("The Office"), μετά από μια δυσμενή μετάθεση 5 χρόνων λόγω κακής διαγωγής αναλαμβάνει να διευθύνει την Ειδική Μονάδα Εγκληματολογικής Έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος του Πόρτλαντ. Εκεί θα κληθεί να λύσει τις πιο σοβαρές εγκληματικές υποθέσεις ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διορθώσει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του.

Pixel
Pixel

Ο Backstrom είναι ο κεντρικός ήρωας της νέας, ομώνυμης αστυνομικής σειράς, που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Fox. Φέρει την υπογραφή του δημιουργού και executive producer της σειράς "Bones", Hart Hanson, οπότε ξεκινάει με τα καλύτερα διαπιστευτήρια και σίγουρα θα της δώσουμε μια ευκαιρία να μπει στις σειρές από τις οποίες δεν χάνουμε ούτε επεισόδιο.

Πρεμιέρα απόψε (25/6) στις 21.50 στο Fox, www.fox-greece.gr

Photo: ©TCFTD

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.