Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα βρεθούμε... "Μακριά από το πλήθος"

Θα παρακολουθήσουμε τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος.


Γεωργία Κοντού

Μερικές φορές, όπως απόψε, έχουμε ανάγκη να δραπετεύσουμε για λίγο από την επικαιρότητα. Και ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη διέξοδος, από μια βραδιά στο σινεμά; Η επιλογή μας θα είναι το "Μακριά από το πλήθος", η καινούρια κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Τόμας Χάρντι.

Pixel
Pixel

Ηρωίδα του, η Μπάθσιμπα Έβερντιν (Κάρεϊ Μάλιγκαν), μια ανεξάρτητη και δυναμική νεαρή γυναίκα που κληρονομεί τη φάρμα του θείου της. Οικονομικά αυτόνομη, κάτι σπάνιο στη βικτωριανή εποχή, όμορφη και πεισματάρα, προσελκύει τρεις πολύ διαφορετικούς αλλά αποφασισμένους μνηστήρες: τον Γκάμπριελ Όουκ (Ματίας Σένερτς), ένα βοσκό μαγεμένο από την ισχυρογνωμοσύνη της, τον Φρανκ Τρόι (Τομ Στέριτζ), έναν όμορφο και απερίσκεπτο λοχία, και τον Ουίλιαμ Μπόλντγουντ (Μάικλ Σιν), έναν ευκατάστατο και ώριμο εργένη. 

Θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα ακόμη τυπικό δράμα εποχής, αλλά βασιζόμαστε στους συντελεστές για κινηματογραφικές ανατροπές. Στο σενάριο συναντάμε το διακεκριμένο Βρετανό συγγραφέα Ντέιβιντ Νίκολς, ενώ στη σκηνοθεσία μια απρόσμενη συνεργασία, τον Δανό Τόμας Βίντερμπεργκ, έναν από τους ιδρυτές του αβάν-γκαρντ κινηματογραφικού κινήματος Dogme 95.

Προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016

CELEBS

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί με τον Νίκο Ισηγόνη

Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας