Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μια έκθεση για το σύγχρονο εικαστικό κόσμημα, που επαναπροσδιορίζει την έννοια του κοσμήματος

Εγκαινιάζεται σήμερα με τίτλο "Είναι αυτό κόσμημα;" στο χώρο της Atopos και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Αξίζει να την επισκεφτείς.


Γεωργία Κοντού

"Πώς φοριέται αυτό το δαχτυλίδι;", "Η καρφίτσα στο πέτο σας είναι επικίνδυνη;", "Γιατί το κολιέ σας είναι τόσο μεγάλο;": Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που σίγουρα θα σου έχουν γεννηθεί ενώ παρατηρείς ένα μοντέρνο κόσμημα (ή που μπορεί να σου έχουν κάνει άλλοι αν το φοράς εσύ). 

Pixel
Pixel

Πραγματικά, στην έκθεση "Είναι αυτό κόσμημα;" που αρχίζει σήμερα (2/7) στο χώρο της Atopos στο Μεταξουργείο, θα διαπιστώσεις ότι οι αισθητικές τάσεις, οι τεχνικές, η φιλοσοφία του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος αγκαλιάζουν πλέον ένα τεράστιο εύρος ιδεών και κάνουν την έννοια του συγκεκριμένου αξεσουάρ (ή μήπως έργου τέχνης;) ολοένα και πιο ρευστή. Την επιμελήθηκε η ομάδα ΑΝΑΜΜΑ (Αναστασία Αγγλοπούλου, Μάρω Βασιλειάδου, Ευαγγελία Δημητρίου, Αναστασία Κανδαράκη, Κυριακή Παναγή, Μυρτώ Προκοπίου, Χρύσα Χατζηκωνσταντινίδου), θα διαρκέσει μέχρι τις 5/7 και θα πλαισιωθεί από performances και εργαστήρια. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να δραπετεύσεις για λίγο από διλήμματα, δηλώσεις και διαπραγματεύσεις και να εξερευνήσεις ένα μέρος από το θαυμαστό κόσμο του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος.

Atopos cvc, Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο, atopos.gr.

Εγκαίνια σήμερα στις 19.00.

Ώρες λειτουργίας: 12-21.00. 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή