Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Όποια ιστορία κι αν ξέρεις για το φιλί του Vancouver, δεν έχει σημασία

Μόνο κοίτα και ξεκίνα...


Μαριέτα Χριστοπούλου

Είναι μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Ένα ζευγάρι πεσμένο στο δρόμο, φιλιέται, και μοιάζει να αδιαφορεί για το χαμό που επικρατεί γύρω του. Από τη μια πλευρά του είναι κάποιοι που φαίνονται διαδηλωτές και από την άλλη, ένας αστυνομικός. Και αυτοί στη μέση. Φιλιούνται. 

Οι απαισιόδοξοι, θα φαντάστηκαν ότι πρόκειται για ένα στημένο πράγμα. Πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Οι ρομαντικοί, θα φαντάστηκαν ότι είναι ένα κλικ της στιγμής. Ένα ζευγάρι που στον τρελό του έρωτα αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τίποτα στον κόσμο παρά μόνο με το συναίσθημα που το κατακλήζει.

Οι πιο ρεαλιστές, θα αναζήτησαν πληροφορίες και θα έμαθαν ότι όλα έγιναν στο Βανκούβερ τo 2011.  Tο κορίτσι παρασύρθηκε από το πλήθος μιας πορείας φιλάθλων και έπεσε στο δρόμο. Το αγόρι έτρεξε να δει αν είναι καλά, την αγκάλιασε, την προστάτευσε από αστυνομικούς που φάνηκαν να έρχονται επιθετικά προς το μέρος τους και όταν έμειναν σε ένα άδειο δρόμο, εκείνη ήταν σοκαρισμένη. Και τη φίλησε. Τότε, ήρθε και το κλικ... από τον Rich Lam.

 

Δεν έχει καμία σημασία ποιός διαλέγεις να είσαι από τους παραπάνω. Σημασία έχει ότι αυτή η εικόνα, είτε την πιστεύεις είτε όχι, είτε την θαυμάζεις είτε όχι, είτε την απομυθοποιείς είτε όχι, σου στέλνει ένα μήνυμα: 

 

Το φιλί πρωταγωνιστεί. Οτιδήποτε άσχημο τριγύρω απλά το κάνει να φαίνεται πιο δυνατό. 

 

Y.Γ.1: Για την ιστορία, η φωτογραφία αυτή, έγινε το 2016 το εξώφυλλο του cd "A place for Us to Dream" των Placebo. Οι πρωταγωνιστές της, Alex Thomas και Scott Jones, είναι ακόμα μαζί και μένουν στο Perth. Στο δωμάτιο τους κρέμεται η φωτογραφία, και κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, χτυπάει το τηλέφωνό τους για να τους ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι αν είναι ακόμα μαζί... Και είναι...

Y.Γ.2: Φρόντισε να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού (6/7) όπως της αξίζει.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς