Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Υπάρχει λόγος σοβαρός να δεις Μουντιάλ

Ακόμα κι αν δεν είσαι ποδοσφαιρόφιλη δες το Μουντιάλ. Δες το σαν πασαρέλα των πιο χοτ ανδρών που «παίζουν» αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, βρε παιδί μου ένα πράγμα.



Στο υπέροχο αφιέρωμα που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά ωραία αγόρια από κάθε χώρα που συμμετέχει στο φετινό Μουντιάλ, έτσι ώστε όταν βλέπουμε τα ματς (με την θέλησή μας ή δίχως) να έχουμε κάτι να κοιτάξουμε. Κάποιον να ψάξουμε να βρούμε. Κάποια σταθερή αξία να αναζητήσουμε. Ένα σημείο ενδιαφέροντος.

Πάμε λοιπόν.

*Μήπως να το δεις για τον Ragnar Sigurdsson της Ισλανδίας που είναι ένα πολύ καλό παιδί, ξανθό, ψιλόλιγνο με, αρκούντως, αντρικό προφίλ; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Εσύ πες.

ragnar.jpg

*Μήπως ενδιαφέρεσαι για zeitgeist και abenteuer (έτσι γενικά) με τον Timo Werner από την Γερμανία; Κλασικός Γερμανός είναι.. Όπως και να το κάνουμε το έχει το χαλαστερό του.

timowerner.jpg

*Τι θα έλεγες για λίγο Αργεντινή με Paulo Dybala; Ε, ε; Όπως βλέπεις και παρακάτω έχει έφεση στην όμορφη ζωή και αγαπά τις απλές γυναίκες σαν εμένα και σένα. Τς, τς.. ποιά είναι αυτή στην φωτό; Η Ρένα;

paulodybala.jpg*Μήπως να πάμε με διαχρονικές αξίες σαν τον 33χρονο Πορτογάλο, Cristiano Ronaldo που έχει αποδείξει ο άνθρωπος και το ταλέντο του και το σεξ απιλ του; Αλλά είναι κάπως σα βλάχικα Ισπανικά τα Πορτογαλέζικα.. Και τι; Θα του πεις να μην μιλάει; Καλά, πάμε παρακάτω. cristianoronaldo.jpg *Ολίγον Lionel Messi σε χαλάει; Ξέρω. Είναι κοντός, είναι οικογενειάρχης.. Αλλά και τα δυο καυτά είναι.. Γιατί; Οι κοντοί δεν έχουν ψυχή; Σε κάθε περίπτωση, δες Messi για να έχεις να λες ότι είδες έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τους αγωνιστικούς χώρους. mes.jpg *Θα σε ενδιέφερε λίγος Neymar Jr; Γνωρίζω πως είναι Βραζιλιάνος και θα έχεις πολύ Μέου μπουνίτου κ.λ.π αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Neymar είναι από τα πιο hot entries αυτή την στιγμή. Δες τον έστω σαν στιλιστική παρέμβαση. neymar.jpg *Ας περάσουμε όμως στον Gerard Pique, τον Ισπανό που έχει παντρευτεί την Shakira και έχουν και δυο παιδιά και ο μισός πλανήτης περιμένει πότε θα χωρίσουνε. Πότε; Όχι, εμένα δεν με νοιάζει. Απλά η Shakira είναι Κολομβιανή βρε Ζεράρ. Κι η Κολομβία πέφτει λίγο μακριά... Και οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν καταλήγουν καλά. Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά, Ζεράρ... Αυτά.gerardpique.jpgΑυτά από εμάς. Αν εντοπίσεις κανένα άλλο κούκλο, στείλε μας μήνυμα. Καλό Μουντιάλ με τα φιλιά και την αγάπη μας.  

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Σε έναν γάμο, να μην ασχολείσαι με το ψέμα. Δεν υπάρχει χρόνος για αυτό» Andy Garcia

Γοητευτικός και πετυχημένος, στα 68 του συνεχίζει να μας μαγεύει με τις επιλογές και το ήθος του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους