Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Στα ροζ το Ολυμπιείο και η Πύλη του Αδριανού

Το ηχηρό μήνυμα των Estee Lauder Companies που πρέπει ν’ακούσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Ήταν εντυπωσιακό για άλλη μια χρονιά. Έντονα συναισθήματα ξεχείλιζαν απ’ όλους τους παρευρισκόμενους αυτής της σημαντικής βραδιάς. Όταν πρόκειται για ένα ζήτημα που μας αφορά όλες, είναι εύκολο κανείς να «συνδεθεί» μέσα από ένα βαθύ συναίσθημα που προκαλεί ένα τέτοιο θέαμα. Αν σου φαίνονται τα λόγια μου αινιγματικά, σου τα εξηγώ όλα αναλυτικά.

Μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά, με γεμάτη πανσέληνο και πλήθος κόσμου που συμμετείχε στο κάλεσμα των Estee Lauder Companies, ζήσαμε την Τετάρτη το βράδυ. Τότε έγινε η φωταγώγηση δύο πολύ σημαντικών μνημείων της Αθήνας, του Ολυμπιείου και της Πύλης του Αδριανού με ροζ χρώμα, στέλνοντας για μια ακόμη χρονιά το ηχηρό μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης, που φέτος εστιάζει στην ανάγκη δράσης μέσα από ένα απλό, αλλά πολύ δυνατό μήνυμα:

"Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer"

Η Ελένη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies πάτησε το κουμπί που φωταγώγησε τα δύο μνημεία, υπό τους ήχους της μουσικής του Δημήτρη Κοντόπουλου.

esteecompanies_2018_02.JPG

Η φωταγώγηση των δύο μνημείων που αποτελεί και την κορύφωση των δράσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των Estee Lauder Companies, αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 1992 από την Evelyn Lauder και στόχο έχει να υπενθυμίσει με έναν δυναμικό και πρωτότυπο τρόπο την σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

esteecompanies_2018_03.JPG

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηυθύναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, και ο χειρουργός μαστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση Στήριξη «ΕΜΕΙΣ», κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης.

esteecompanies_2018_04.JPGesteecompanies_2018_05.JPG

Αμέσως μετά την εκδήλωση φωταγώγησης, ακολούθησε φιλανθρωπικό δείπνο, με στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας ΙΑΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, αλλά και του χώρου των ΜΜΕ που με την ευαισθησία και την ενεργή συμμετοχή τους, συνέβαλαν για μια ακόμη χρονιά στο έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που εστιάζει στην προσφορά πλήρους ιατρικής περίθαλψης σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες με καρκίνο μαστού.

esteecompanies_2018_06.JPGΟ καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους! Ας βάλουμε ένα τέλος! #TimeToEndBreastCancer

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.