Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Καυτές αποκαλύψεις για το ερωτικό τρίγωνο Τζάκι-Ωνάσης-Κάλλας

Ο Ωνάσης έβαλε παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι γυμνή;



{star[1_a0dslrg1]}

Στις 30 Οκτωβρίου 1969, τραβήχτηκε η θρυλική φωτογραφία που δείχνει την Τζάκι Κένεντι να κάνει μπάνιο ανέμελη στο Σκορπιό, στο νησί του συζύγου της, Αριστοτέλη Ωνάση. Η εν λόγω φωτογραφία είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

anas.jpg

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, το star.gr "θυμίζει" άγνωστες πτυχές της ζωής του Ωνάση, της Τζάκι και της Κάλλας.
Ο Κρίστοφερ Άντερσεν, στο βιβλίο του  «Ο καλός γιος»,  αναφέρεται στο ερωτικό τρίγωνο Κάλλας- Ωνάσης- Κένεντι, το οποίο απασχολούσε συνέχεια τα διεθνή μέσα, κάνοντας γνωστές πικάντικες λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με το βιβλίο, δύο άνδρες άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω στην Τζάκι μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Ο αδελφός του πρώην προέδρου, Ρόμπερτ Κένεντι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης!
Μάλιστα, ο δεύτερος μετά το θάνατο του πρώτου, δεν έχασε λεπτό… και πλησίασε την Τζάκι, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις! Πέντε λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ωνάσης φέρεται να τηλεφώνησε στον φίλο του Κώστα Γκράτσο, στην Αθήνα και να του είπε: «Είναι απαλλαγμένη από τους Κένεντι. Ο τελευταίος κρίκος έσπασε»


Η γνωριμία του Ωνάση με την Τζάκι
Δειπνώντας με τον Ωνάση, στην Αθήνα, μετά την επιστροφή της από την κηδεία, η αδερφή της Τζάκι, Λι Μπουβιέ-Ράτζβιλ (η οποία εκείνη την περίοδο ήταν ερωμένη του Έλληνα μεγιστάνα) του είπε πως η αδελφή της είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά το θάνατο του παιδιού της. Ο Αρίστος προσφέρθηκε αμέσως να την βοηθήσει να συνέλθει με μια κρουαζιέρα με την θαλαμηγό του, ''Χριστίνα''.
Σε αυτή την κρουαζιέρα ο Ωνάσης αιχμαλωτίζεται από την ευάλωτη γοητεία της Πρώτης Κυρίας, ενώ εκείνη απολαμβάνει την απόλυτη χλιδή: ένα πλωτό παλάτι, πανάκριβα κρασιά, οκτώ ποικιλίες χαβιάρι (!), εξωτικά φρούτα. Για χάρη της, στο 60μελές πλήρωμα του ''Χριστίνα'' είχαν προστεθεί δύο κομμώτριες, τρεις σεφ, μια Σουηδέζα μασέζ και μια ορχήστρα. Την τελευταία βραδιά, όταν ο Ωνάσης προσέφερε σε όλες τις γυναίκες ακριβά δώρα, η Τζάκι πήρε ένα υπέροχο κολιέ με διαμάντια και ρουμπίνια.

anas1.jpg

Η Τζάκι τελικά παντρεύτηκε με τον Ωνάση στις 20 Οκτωβρίου 1968. Εκείνος όμως φαίνεται πως δεν σταμάτησε ποτέ να συναντάει την Μαρία Κάλλας. Αντίθετα, διατηρούσε παράλληλη σχέση μαζί της και μετά το γάμο του με την Τζάκι, την οποία ταπείνωνε συνέχεια σε όλους γύρω του μιας και «κοκορευόταν» για την απιστία του.

Και μετά τον γάμο με την Τζάκι ο Ωνάσης έβλεπε τη Μαρία Κάλλας

anas2.jpg

Ο συγγραφέας επίσης αναφέρει ότι ο Έλληνας κροίσος, μετά το γάμο του με την Τζάκι, την άφησε στον Σκορπιό, ενώ ο ίδιος πηγαινοερχόταν Αθήνα- Παρίσι. Τότε εκείνη επειδή ένιωθε μοναξιά, έστειλε επιστολή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Ρόζγουελ Γκιλπατρίκ γράφοντάς του ότι θέλει να του πει τα όσα εκείνος σημαίνει για την ίδια.

Η επιστολή έγινε αντιληπτή από τον Ωνάση ο οποίος επέστρεψε στον Σκορπιό και πέρασε τρεις εβδομάδες πάθους μαζί της. Μετά από αυτό, όμως εκείνος άρχισε και πάλι να φλερτάρει την Μαρία Κάλλας, στέλνοντας της λουλούδια και τηλεφωνώντας της, ασταμάτητα!
«Συναντιόνταν μέχρι και ένα μήνα πριν από το θάνατό του. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Κάλλας ήταν η μοναδική αληθινή αγάπη στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ήταν η πραγματική σύζυγός του, ακόμα κι αν δεν παντρεύτηκαν ποτέ» αναφέρει ο σοφέρ του, Γιακίντο Ρόζα.

anas3.jpg

Πάντως αν και η Κάλλας υπήρχε πάντα στη ζωή του, τα μεγαλύτερα προβλήματα στον γάμο του με την Τζάκι, ξεκίνησαν όταν έπεσαν στα χέρια του οι επιστολές της προς τον πρώην υπουργό Άμυνας της Αμερικής.

anas4.jpg

 

Τα αντίποινα του Ωνάση στην Τζάκι

Έτσι, ξεκίνησε τα αντίποινα… Στις 21 Μαΐου 1970, ο Ωνάσης δειπνεί ανοιχτά με την Κάλλας σε εστιατόριο του Παρισιού και κάνει τα πάντα ώστε να απαθανατίσουν οι φωτογράφοι τη στιγμή. Το επόμενο πρωί η σύζυγός του, του τηλεφώνησε καθώς ήταν η πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα. Χρειάστηκαν μόνο 24 ώρες για να βρεθεί η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο Παρίσι με σκοπό να δειπνήσει με τον Ωνάση ακριβώς στο ίδιο εστιατόριο.
Τρεις ημέρες αργότερα, η Τζάκι βρέθηκε στην Αθήνα ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια για χειροποίητα υφαντά χαλιά, ενώ η Κάλλας μπήκε σε νοσοκομείο του Παρισιού καθώς όταν έμαθε για το δείπνο τους στο Παρίσι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών με σκοπό να αυτοκτονήσει. Η Κάλλας τελικά επέζησε, και σύντομα βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του Ωνάση.

Ο Ωνάσης έβαλε παπαρατσι να φωτογραφίσουν τη Τζάκι γυμνή

Ο Ωνάσης όμως φαίνεται πως δεν είχε ολοκληρώσει με τα αντίποινα, καθώς σύμφωνα με το βιβλίο «κάρφωσε» την Τζάκι στους παπαράτσι για να την φωτογραφήσουν γυμνή, στον Σκορπιό. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το όλο σκηνικό οργανώθηκε από τον Ωνάση, ο οποίος έδωσε στους παπαράτσι χάρτες του Σκορπιού, καθώς και τις ώρες που η σύζυγος του κάνει μπάνιο.

Τότε, οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν την Τζάκι γυμνή να απολαμβάνει το μπάνιο της, με το ανδρικό περιοδικό το οποίο της δημοσιοποίησε να ξεπουλάει σε χρόνο ρεκόρ. Η ίδια ζήτησε από τον Ωνάση να κάνει μήνυση στους παπαράτσι. Εκείνος πήγε στον δικηγόρο και ζήτησε διαζύγιο από αυτήν!!

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!