Αthens Photo World 2019

Τα κλικ που συγκλόνισαν τον κόσμο,´´ζουν´´ ανάμεσά μας!

Τζίνα Σπάρτακου

Η ´´Καθημερινότητα στον κόσμο´´  γίνεται καθημερινότητα των Αθηναίων, με μια σειρά συγκλονιστικών εικόνων φωτορεπορτάζ, που από σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου, θα κατακλύσουν την πόλη μας.

Η μοναδική αυτή πρωτοβουλία του Αthens PhotoWorld , είναι ένας νέος πολιτιστικός θεσμός που στόχο έχει να φέρει τους ανθρώπους της πόλης πιο κοντά στην δουλειά των φωτορεπόρτερ και βέβαια να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους νέους να αγαπήσουν το φωτορεπορτάζ.

bexrin.jpg

Η πρωτοβουλία βασίζεται σε μια ιδέα του Θανάση Σταυράκη, διευθυντή του φωτογραφικού τμήματος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press και πραγματοποιείτει σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Οι εκθέσεις πολλές και σε διάφορα σημεία, οι εκδηλώσεις με τις συζητήσεις και τα ντοκιμαντέρ, η μια πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη, μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε από απόσταση αναπνοής, την μαγεία που κλείνει μέσα του ένα κλικ στην άλλη μεριά του πλανήτη και να γνωρίσουμε από κοντά την δουλειά πολλών Ελλήνων και ξένων φωτογράφων.

bexrinin.jpg

To Αthens PhotoWorld 2019 θα τιμήσει τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Γιάννη Μπεχράκη, που τόσο νωρίς και τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. 70  από τις πιο δυνατές, ευαίσθητες και επιδραστικές του φωτογραφίες θα βρίσκονται από σήμερα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η συγκίνησή μας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη που θα έχουμε την ευκαιρία να εισχωρήσουμε έστω και  για λίγες στιγμές στο μοναδικό του σύμπαν.

www.apw.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares