Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Adele: "Μαθαίνοντας ν' αγαπάς τον εαυτό σου"

"Someone like me" θέλει να πει..


Ρόμυ Μελάνι

 
Η Αdele έχει περάσει το καλοκαίρι με μοναδικό στόχο να πάρει χρόνο για τον εαυτό της μετά τον χωρισμό...από τον σύζυγό της Simon Konecki. Στα τέλη του Αυγούστου, η 31χρονη τραγουδίστρια έδειξε στους followers της στο Instagram τι έχει κάνει από  την τελευταία δημοσίευση της τον Ιούνιο. Μοιράστηκε μια συλλογή φωτογραφιών από μια σειρά από υπαίθριες εκστρατείες με φίλους, όπως αναρρίχηση σε βράχο, πεζοπορία και διάλογος γύρω από μια φωτιά. Άλλα στιγμιότυπα δείχνουν την νικήτρια των Grammy, ν’ ανεμίζει τα μαλλιά της, να χαλαρώνει σε μια βάρκα και να επιχειρεί μακροβούτια στο νερό. Το post της είχε caption «Το καλοκαίρι του 2019» που μάλλον φαίνεται ότι είναι κομβικό για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/B1B3Us_ACO2/

Η επιστροφή της στο instagram έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά την δημοσίευσή της σχετικά με την επανένωση των Spice Girls και τέσσερις μήνες μετά το χωρισμό της με τον Simon. Τον Απρίλιο, το ζευγάρι - που έχουν μαζί τον 6χρονο γιο Angelo - επιβεβαίωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει μετά από δύο χρόνια γάμου, αλλά θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν το παιδί τους μαζί.

aaaaaaadelein.jpg

Τον επόμενο μήνα, στα γενέθλιά της, φαινόταν πως ήθελε να μιλήσει για το χωρισμό σε ένα γενέθλιο ποστ, γράφοντας, "31 πρόκειται να είναι μια μεγάλη χρονιά και θα την περάσω μόνο για τον εαυτό μου. Για πρώτη φορά μέσα σε μια δεκαετία είμαι έτοιμη να νιώσω τον κόσμο γύρω μου και να ψάξω ανάμεσά του για πρώτη φορά. Στη συνέχεια, ενθάρρυνε τους οπαδούς της να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και να απολαύσουν τη ζωή:
"Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας γιατί είμαστε μόνο άνθρωποι -όχι θεοί- πηγαίνετε αργά, αφήστε το τηλέφωνό σας κάτω και γελάστε δυνατά με κάθε ευκαιρία", συνέχισε.
"Μαθαίνοντας να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου είναι το πιο σπουδαίο, και μόλις συνειδητοποίησα ότι αυτό και μόνο είναι περισσότερο από αρκετό."

https://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.