Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Sinead O'Connor μας σκίζεις στα δύο!!

 

Τελικά αξίζει ν αγαπάς όσους έχουν επιζήσει


Ρόμυ Μελάνι

Τα τελευταία χρόνια, η Sinead O'Connor δέχθηκε δυστυχώς περισσότερη δημοσιότητα για τους δημόσιους αγώνες της με την ψυχική ασθένεια της και τα προβλήματα κατάθλιψης που αντιμετώπιζε, παρά με την μαγική της φωνή που την έφερνε διαρκώς στην κορυφή των charts περισσότερο από δύο δεκαετίες σερί.
https://www.instagram.com/p/BGQNtu9j7f-/

Αυτό άλλαξε την Παρασκευή το βράδυ όταν βρέθηκε στην σκηνή του "Late Late Show" της Ιρλανδίας χαρίζοντας μια επική επιστροφή που έσπασε τo ταβάνι του instagram και έκανε τους τηλεθεατές να ζητοκραυγάζουν για την 52χρονη τραγουδίστρια.
Eφτασε με τζιν και φούτερ στα στούντιο, παρέα με τον 15χρονο γιο της που θαυμάζει απεριόριστα την μαμά του.

Η O'Connor, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Shuhada Sadaqat μετά την πρόσφατη προσχώρησή της στην θρησκεία του Ισλάμ, εμφανίστηκε στο stage φορώντας μια κόκκινη abaya, την παραδοσιακή ρόμπα- φόρεμα που φορούν οι μουσουλμάνες επάνω απ τα ρούχα τους, συνδυάζοντας την με το κάλυμα κεφαλιού hijab.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή, τραγούδησε το επιτυχημένο hit της "Nothing Compares 2 U" αφιερώνοντας το στον Prince που το είχε γράψει για εκείνη το 1990.


Στην συνομιλία με τον οικοδεσπότη Ryan Tubridy, η O'Connor, συζήτησε γιατί θέλησε να γίνει μουσουλμάνα, εξηγώντας ότι δεν αισθάνεται ότι άλλαξε τόσο πολύ, μάλλον σαν επαναφορά δήλωσε πως το βίωσε.

"Η λέξη" επαναφορά αναφέρεται στην ιδέα ότι εάν μελετήσετε το Κοράνι θα συνειδητοποιήσετε ότι ήσασταν μουσουλμάνος όλη σας τη ζωή και δεν το γνωρίζατε", είπε. "Αυτό μου συνέβη."

Συνέχισε: "Είμαι 52. Μεγάλωσα σε μια πολύ διαφορετική Ιρλανδία από αυτήν που υπάρχει τώρα και ήταν μια πολύ καταπιεσμένη χώρα θρησκευτικά μιλώντας. Και όλοι ήταν δυστυχισμένοι. Kανείς δεν είχε καμία χαρά με τον Θεό του. "

Η θριαμβευτική τηλεοπτική εμφάνιση της O'Connor έρχεται μπροστά από την επερχόμενη περιοδεία της στην Ιρλανδία τον Οκτώβριο, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει και μια περιοδεία στις Η.Π.Α. και ένα πιθανό άλμπουμ στο στούντιο.

"Απολαμβάνω το συναίσθημα του. Είναι ωραίο γιατί πραγματικά σκέφτηκα ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν πια ", παραδέχτηκε. "Νόμιζα ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται ν' αγοράσει πια εισιτήρια για τις συναυλίες μου. Νόμιζα πραγματικά ότι δεν θα έβγαζα καν κάποια εκπομπή, ότι κανείς δεν θα με έπαιρνε να φτιάξω shows αφού ήμουν σε αποχή τόσο καιρό ».

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους