Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ο οίκος Prada στα ανθοπωλεία

Μια πρωτότυπη καμπάνια



Ο διάσημος οίκος Prada επιλέγει όλο και πιο συχνά πρωτότυπες ιδέες για την προώθηση της καμπάνιας του. Διαφημιστικές πινακίδες, περιοδικά, ιστότοποι και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάποια από τα σημεία που επιλέγουν συχνά για την διαφήμιση τους, όχι μόνο ο οίκος Prada αλλά και οι περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί.

Αυτή την φορά όμως, ο κολοσσός της μόδας, Prada, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πρωτοτυπίας, αφού αποφάσισε να συμμετέχουν στην διαφημιστική εκστρατεία του και ανθοδέσμες! Την συλλογή resort 2020 θα την δούμε για πρώτη φορά πάνω σε όμορφες συνθέσεις λουλουδιών. Για την ακρίβεια ανθοπωλεία σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη και το Τόκιο θα χρησιμοποιούν φύλλα χαρτιού με φωτογραφίες της καμπάνιας για να τυλίγονται φρέσκες ανθοδέσμες λουλουδιών πριν παραδοθούν στον πελάτη.

Πίσω από το μάρκετινγκ αυτής της κίνησης, πέραν από τα προφανή οφέλη, κρύβεται και η προσπάθεια του οίκου να μεταδώσει το μήνυμα ότι η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά καθημερινά πράγματα της ζωής, όπως σε ένα όμορφο μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται άνδρες και γυναίκες μοντέλα, που κρατούν λουλούδια τυλιγμένα σε χαρτί με εικόνες της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Prada.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department