Ο οίκος Prada στα ανθοπωλεία

Μια πρωτότυπη καμπάνια

Κωνσταντίνα Κύρκου

Ο διάσημος οίκος Prada επιλέγει όλο και πιο συχνά πρωτότυπες ιδέες για την προώθηση της καμπάνιας του. Διαφημιστικές πινακίδες, περιοδικά, ιστότοποι και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάποια από τα σημεία που επιλέγουν συχνά για την διαφήμιση τους, όχι μόνο ο οίκος Prada αλλά και οι περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί.

Αυτή την φορά όμως, ο κολοσσός της μόδας, Prada, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πρωτοτυπίας, αφού αποφάσισε να συμμετέχουν στην διαφημιστική εκστρατεία του και ανθοδέσμες! Την συλλογή resort 2020 θα την δούμε για πρώτη φορά πάνω σε όμορφες συνθέσεις λουλουδιών. Για την ακρίβεια ανθοπωλεία σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη και το Τόκιο θα χρησιμοποιούν φύλλα χαρτιού με φωτογραφίες της καμπάνιας για να τυλίγονται φρέσκες ανθοδέσμες λουλουδιών πριν παραδοθούν στον πελάτη.

Πίσω από το μάρκετινγκ αυτής της κίνησης, πέραν από τα προφανή οφέλη, κρύβεται και η προσπάθεια του οίκου να μεταδώσει το μήνυμα ότι η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά καθημερινά πράγματα της ζωής, όπως σε ένα όμορφο μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται άνδρες και γυναίκες μοντέλα, που κρατούν λουλούδια τυλιγμένα σε χαρτί με εικόνες της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Prada.

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares