Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Love is in the Hollywood air

Τα πιο απρόσμενα ζευγάρια διασήμων



Το Hollywood όπως φαίνεται χτυπήθηκε για τα καλά από τον φτερωτό θεό του έρωτα, αφού νέες αγάπες και σχέσεις ήρθαν στο προσκήνιο. Όμως εκτός από την χρονιά που πέρασε, ζευγάρια που δεν περίμενε κανείς να τους δει μαζί, αποκαλύφθηκαν στο φως της δημοσιότητας.

Μιά που πλησιάζει και ο Βαλεντίνος ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο απρόβλεπτα ζευγάρια της showbiz, που πράγματι δείχνουν πολύ ερωτευμένα.

 

Jake Gyllenhaal  και Jeanne Cadieu: Ο 38χρόνος ηθοποιός Gyllenhaal είναι και επίσημα ζευγάρι με το μοντέλο Cadieu, η οποία είναι μόλις 22 χρονών. Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από την δημοσιότητα, όμως έξι μήνες μετά οι φήμες για τον έρωτα του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε.

Timothee Chalamet και Lily Rose Depp: Ένα φρέσκο και νεανικό ζευγάρι που δεν έκρυψε τον έρωτα του από τις πρώτες κιόλας μέρες. Οι πρώτες φήμες για την «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο, ήταν στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας του Netflix «The King». Παρόλο που οι δύο δεν στέκονταν μαζί, το βλέμμα τους ενώθηκε άπειρες φορές εκείνη την νύχτα. Και ενώ οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση είχαν πάρει φωτιά, οι δύο τους «πιάστηκαν» να φιλιούνται παθιασμένα πάνω σε πλοίο στο Capri.

Dua Lipa και Anwar Hadid: Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν η Gigi Hadid συστήνει τον αδερφό της, Anwar στην Dua Lipa. Εκεί γίνεται το πρώτο ερωτικό κλικ και σύντομα γίνονται ζευγάρι με την pop τραγουδίστρια να επιβεβαιώνει την σχέση τους με ένα instagram story όπου είδαμε τον Anwar να την φιλά τρυφερά στο μάγουλο κατά την διάρκεια του party γενεθλιών του.

Joaquin Phoenix και Mara Rooney: Ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων ημερών λόγω της σημαντικής διάκρισης του ηθοποιού. Όμως η σχέση τους μετρά ήδη 3 χρόνια και η χημεία μεταξύ τους είναι φανερή από χιλιόμετρα. Το love story ξεκίνησε το 2016 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Her». Το 2017 έκαναν το ντεμπούτο τους σαν ζευγάρι και οι δύο τους πλέον συζούν. Μαζί απολαμβάνουν τον διαλογισμό, χαλαρώνουν με τα σκυλιά τους και παρακολουθούν ντοκιμαντέρ στο Netflix – «παρακολούθησα  το 10ωρο ντοκιμαντέρ The Staircase, επειδή το ήθελε η Mara», ανέφερε σε κάποια συνέντευξη του ο Phoenix. Παρόλο που είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους, δεν προβλέπεται γάμος αφού όπως υποστηρίζουν και οι δύο είναι «πολύ mainstream».

 

Emma Stone και Dave McCary: Πρόσφατα η 31χρόνη ηθοποιός αποκάλυψε στα social media ότι αρραβωνιάστηκε τον καλό της, δείχνοντας στους θαυμαστές της το τεράστιο μονόπετρο που της χάρισε. Ο ερωτάς τους ξεκίνησε το 2017 και το ζευγάρι προσπάθησε πολύ σκληρά να κρατήσει το μυστικό τους μακριά από την δημοσιότητα. Όπως έχει πει και η ίδια, ο McCary ήταν το «κάρμα» της. Αδιαμφισβήτητα οι δύο τους ταιριάζουν πολύ!

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US