Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ρεβεγιόν στο σπίτι για δύο… αλλιώς!

Ετοιμαστείτε να γράψετε τον καλύτερο επίλογο μιας επεισοδιακής χρονιάς



Συνήθως, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει να κάνει με το να χορεύεις έξω σε ένα γεμάτο κλαμπ, να πίνεις σε ένα γεμάτο μπαρ ή να στέκεσαι δίπλα δίπλα με αγνώστους ενώ βλέπεις τα βεγγαλικά να αστράφτουν στον ουρανό. Είναι διασκεδαστικό, χωρίς αμφιβολία. Αλλά φέτος, ας συμφωνήσουμε όλοι ότι θα ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε στις ιδέες για ρεβεγιόν στο σπίτι.

Αν και μπορεί να μην ακούγεται τόσο συναρπαστικό το να μείνεις σπίτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βαρεθείς. Υπάρχει τρόπος να διασκεδάσεις και να κάνεις ό,τι θα έκανες κι αν ήσουν έξω… ακριβώς στο σαλόνι σου. Μόνο που αυτή τη φορά θα μείνεις ασφαλής, θα ξοδέψεις λιγότερα χρήματα και θα αποφύγεις το άγχος μήπως εγκλωβιστείς στην κίνηση πριν από τα μεσάνυχτα.

Έξτρα μπόνους, αν μένεις με τον σύντροφό σου θα έχεις ποιοτικό χρόνο με αυτόν που αγαπάς. Μπορείτε να φορέσετε τις εορταστικές σας πιτζάμες, να νιώσετε άνετα και να απολαύσετε πλήρως τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

Εδώ σας έχουμε μερικές ιδέες για το πώς να γράψετε τον καλύτερο επίλογο του 2021 και να αρχίσετε να γράφετε τον πιο όμορφο πρόλογο της νέας χρονιάς.

 

Παίξτε παιχνίδια

Τα χαρτιά έχουν την τιμητική τους πάντα σε ένα κλασικό ρεβεγιόν. Στρώστε το λοιπόν. Αν, μάλιστα έχετε μίνι ρουλέτα τότε ακόμα καλύτερα. Φορέστε τα καλά σας, ετοιμάστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ και πάτε μια «βόλτα» στο καζίνο. Εξαιρετική ιδέα είναι το στριπ… πόκερ!

 

 

Κάντε σεξ, όχι απολογισμούς

Σίγουρα η καλύτερη και η πιο hot επιλογή για να περάσετε το βράδυ του ρεβεγιόν. Κι αν χάσετε την αίσθηση του χρόνου και ακούσετε τα πυροτεχνήματα την ώρα που τα νιώθετε να συμβαίνουν και μέσα σας… ε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο νέος χρόνος θα έχει μπει κάνοντάς σας το καλύτερο ποδαρικό.

 

 

Master chef δείπνο για δύο

Επειδή ο έρωτας περνάει κι από το στομάχι. Πριν ή μετά το… «κρεβάτι» κάντε μια στάση στην τραπεζαρία ή στον μπουφέ. Και καθώς δεν λέει να κάνει μόνο ο ένας όλη τη δουλειά, μπείτε μαζί στην κουζίνα, φορέστε τις ποδιές (ή μόνο αυτές) και μπείτε στη διαδικασία να αποπλανήσετε ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας πικάντικες γεύσεις και δελεαστικά αρώματα.

 

 

Γιορτάστε αντίστροφη μέτρηση σε όλο τον κόσμο

Νιώστε συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, παρακολουθώντας την αντίστροφη μέτρηση την ώρα που συμβαίνει σε άλλες χώρες. Για να το καταστήσετε αξέχαστο για ραντεβού, φέρετε παραδοσιακά ποτά ή σνακ από διαφορετικές περιοχές για να δοκιμάσετε καθώς τα ρολόγια τους χτυπούν τα μεσάνυχτα.

 

 

Cinemascope

Σε όποιο mood κι αν σας βρίσκει το τέλος του χρόνου, σίγουρα υπάρχει κάποια ταινία ή σειρά που σας εκφράζει. Από το Netflix, το Ertflix αλλά και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ή κανάλι υπάρχουν άπειρες επιλογές για να οργανώσετε έναν μαραθώνιο ταινιών ή επεισοδίων της αγαπημένης σας σειράς.

 

 

Write it down

Γράψτε τις 10 καλύτερες και τις 10 χειρότερες στιγμές σας για τη χρονιά που φεύγει, ως ζευγάρι αλλά και ατομικά. Επιπλέον, γράψτε 10 ευχές για τη νέα χρονιά που εύχεστε για τους δυο σας αλλά και που θέλετε να ευχηθείτε ο ένας στον άλλον. Πριν την αλλαγή της χρονιάς διαβάστε αυτά που αφορούν το 2020 και στην αλλαγή τσαλακώστε ως συμβολική κίνηση τα χαρτάκια – με την αλλαγή του νέου έτους διαβάστε τις ευχές.

 

 

Διοργανώστε ένα πάρτι στο Zoom

Σίγουρα δεν είναι το ίδιο το να βλέπεις τους φίλους σου και τους ανθρώπους που αγαπάς μέσα από μια οθόνη με το να τους έχεις δίπλα σου, αλλά και πάλι καλά! Τουλάχιστον σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία που πριν κάποια χρόνια έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αξιοποιήστε λοιπόν τις δυνατότητες που έχετε και κάντε ένα διαδικτυακό πάρτι με τους φίλους σας.

 

 

Φτιάξτε τους στόχους της νέας χρονιάς

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για προβληματισμό, οπότε είναι εξαιρετική ευκαιρία να καθίσετε και μιλήσετε για τους στόχους της σχέσης σας. Μπορεί να συμφωνήσετε ότι χρειάζεται να εργαστείτε για καλύτερη επικοινωνία ή μεγαλύτερη υποστήριξη, ή απλώς ότι πρέπει να προσπαθήσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Ό,τι κι αν είναι αυτό στο οποίο θα συμφωνήσετε, γράψτε το σε ένα κομμάτι χαρτί ως ένα είδος επίσημης δέσμευσης, αλλά και υπενθύμισης.

Μπορείτε να φτιάξετε και μια λίστα με όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε ως ζευγάρι το 2021. Θέλετε να ξεκινήσετε πεζοπορία; Να φτιάξετε μια μουσική μπάντα; Να γυρίσετε οδικώς την Ευρώπη; Καταγράψτε τις προσωπικές σας ιδέες και επιθυμίες και στη συνέχεια δείτε ποια θέλετε να βάλετε από κοινού στο πρόγραμμα.

 

 

Room service

Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία που έχουν ρίξει τις τιμές και σας δελεάζουν με πολυτελή πακέτα των δύο ατόμων σε οικονομικές προσφορές, αν ωστόσο ακόμα κι αυτό το θεωρείτε παρακινδυνευμένο κάντε το δωμάτιό σας σουίτα. Φορέστε μαλακά μπουρνούζια ή μεταξωτές ρόμπες, ετοιμάστε κάτι γκουρμέ με συνοδεία εννοείται σαμπάνιας, χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε απαλή μουσική και please do not disturb.

 

 

Spa για δύο

Αρωματικά λαδάκια, μασάζ εναλλάξ ο ένας στον άλλο, μάσκες και περιποίηση προσώπου και σώματος ή απλώς μια γεμάτη μπανιέρα με αφρόλουτρο και ζεστό νερό για τους δυο σας, με φωτισμό αρωματικών κεριών, ρομαντική μουσική υπόκρουση και σαμπάνια ή κρασί… ποιος είπε ότι η αλλαγή του χρόνου πρέπει να σας βρει ντυμένους.

 

 

Mixology ή μαθήματα bartender

Αν η κανονική σας επιλογή θα ήταν να ήσασταν σε μπαρ, προμηθευτείτε από πριν τα ποτά που χρειάζεστε κάντε μερικές πρόβες κάποιες μέρες πριν από την Παραμονή και το βράδυ του ρεβεγιόν επιδοθείτε μαζί με τον καλό σου στη δημιουργία των αγαπημένων σας κοκτέιλ. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσετε αν πιείτε για να ξεχάσετε αυτή τη χρονιά. Αλλά είναι καλύτερο να πιείτε στην υγειά του 2022. Cheers!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.