Πώς να τραβήξεις την προσοχή εκείνου που σου αρέσει στο Instagram

Συμβουλές από τους ειδικούς για να πετύχεις τα φλας αλλά και το like του έρωτα

Αγγελική Λάλου

Στην αρχή μπορεί να μοιάζει απογοητευτικό το να κυνηγάς like στην τύχη ή το να έχεις στο νου σου ένα συγκεκριμένο άτομο που να θες να του τραβήξεις την προσοχή μπορεί να μοιάζει τρομακτικό. Όμως υπάρχουν μερικοί αξιόπιστοι τρόποι που θα κάνουν την πλοήγησή σου στο insta ευχάριστη και τις αναρτήσεις σου στο προφίλ σου αποτελεσματικές.

Τράβηξε φωτογραφίες του προσώπου σου

Μελέτες δείχνουν ότι οι φωτογραφίες που εμπεριέχουν πρόσωπα έχουν μεγαλύτερη απήχηση από τις φωτογραφίες που δεν έχουν πρόσωπα. Είναι λογικό αν το σκεφτείς. Η γενιά σου σχετίζεται με άλλους ανθρώπους, έτσι το να βλέπεις ένα πρόσωπο σου τραβάει περισσότερο την προσοχή. Και το πρόσωπό σου είσαι εσύ, ο καθρέφτης σου, οπότε φρόντισε να το αναδείξεις με το καλύτερο τρόπο.  

 

 

Βάλε μια έξυπνη λεζάντα

Αν θέλεις να μάθεις πώς να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα στο Instagram, πρέπει να έχεις διάθεση παιχνιδιού και φλερτ. Γίνε δημιουργική. Χρησιμοποίησε στίχους τραγουδιών ή τίτλους από ταινίες – που θα τον βοηθήσουν να πιάσει το υπονοούμενο.

Κάνε τον να (χαμο)γελάσει

Το χιούμορ μπορεί να περάσει και στο Instagram. Γράψε μια αστεία λεζάντα που να συνοδεύει τη φωτογραφία. Τα αγόρια εκτιμούν τα κορίτσια που δεν έχουν πρόβλημα να ταιριάξουν την εικόνα τους με μια φράση που θα τους κάνει να γελάσουν. Ειδικά στην πιεσμένη εποχή που ζούμε όλοι θέλουμε αφορμές που θα μας κάνουν να σκάσουμε ένα αυθόρμητο χαμόγελο.

 

 

Κάνε follow

Είναι το πρώτο βήμα για να σε προσέξει. Ακόμα και αν δεν σε γνωρίζει προσωπικά έτσι θα γίνει μια πρώτη «επαφή». Αν είσαι τυχερή και δεν τον ακολουθούν πολλοί (και ιδιαίτερα αν δεν τον ακολουθούν πολλά κορίτσια) σίγουρα θα προσέξει το νέο entry.

Κάνε like σε πολλές αναρτήσεις του

Αυτή είναι μια θαρραλέα κίνηση, αλλά αν νιώθεις αρκετά γενναία, προχώρησε! Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σε προσέξει όταν η ροή του είναι γεμάτη ειδοποιήσεις «μου αρέσει» που προέρχονται από σένα. Αυτό του δείχνει ότι είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και τολμηρή, κι αυτό είναι μια ποιότητα που αναζητούν πολλοί άνδρες σε μια γυναίκα. Οπότε μη φοβάσαι να το τολμήσεις!

 

 

Κάνε like σε μια φωτογραφία από το… παρελθόν του

Αυτό είναι ακόμα πιο θαρραλέο. Το να πας πολύ κάτω στις αναρτήσεις και να κάνεις like σε μια παλιά του «ανάμνηση» δείχνει ότι αφιέρωσες χρόνο και προσοχή κι όχι ότι έκανες μερικά like στην τύχη ή από στιγμιαίο ενθουσιασμό. Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα το εκτιμήσει. Ειδικά αν μερικές μέρες μετά του δείξεις ότι πήγες ακόμα πιο παλιά… ότι έσκαψες κι άλλο κι άρα ενδιαφέρεσαι ακόμα.

 

 

Άρχισε περιστασιακά να σχολιάζεις τις φωτογραφίες του

Φρόντισε να σχολιάσεις κάτι που να προσελκύσει την προσοχή του. Βρες κάτι έξυπνο και σχετικό με τη φωτογραφία του που να δίνει αφορμή για να του κάνεις μια ερώτηση στην οποία να μπορεί να απαντήσει. Μη γράψεις ένα άσχετο σχόλιο ή ένα «επιφώνημα» που δεν θα του δίνει πάσα για να απαντήσει κι άρα να αρχίσετε μια συζήτηση.

Στείλε του μήνυμα

Ναι στην εποχή μας δεν υπάρχει λόγος να το τραβάς και να χάνεις τον χρόνο σου. Τα πράγματα στις μέρες μας είναι απλά. Το να στείλεις πρώτη μήνυμα και να είναι δική σου η πρώτη κίνηση ούτε θα τον φοβίσει ούτε θα τον κάνει να σε κακοχαρακτηρίσει. Ακόμα κι αν δεν έχει πολύ ενεργό λογαριασμό ακόμα και αν δεν μπαίνει συχνά στο προφίλ του ένα μήνυμα θα φτάσει σίγουρα στις ειδοποιήσεις του και δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

 

Μη δημοσιεύεις πολύ συχνά

Εάν δημοσιεύεις τέσσερις selfies την ημέρα, κακά τα ψέματα, αλλά δύσκολα θα βρεις κάποιον να του διατηρήσεις το ενδιαφέρον. Έχε ποικιλία στο προφίλ σου. Δείξε τι σε ενδιαφέρει, πώς περνάς τον χρόνο σου, αλλά φρόντισε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μη φτιάξεις μια εικόνα ενός άλλου ανθρώπου. Το θέμα δεν είναι απλώς να τραβήξεις την προσοχή κάποιου αλλά να δημιουργήσεις και το έδαφος για μια αληθινή γνωριμία.

 

 

Προτίμησε τα stories

Το Instagram με τον νέο αλγόριθμό του έχει ως αποτέλεσμα οι πραγματικές αναρτήσεις σου να είναι ορατές στους followers σου πολύ λιγότερο από ό,τι στο παρελθόν. Οι «ιστορίες» έχουν πλέον κυριαρχήσει στο Instagram επειδή εξακολουθούν να εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, και αυτό σημαίνει ότι αν δημοσιεύσεις την ιστορία σου, είναι πιθανό να δει την ανάρτησή σου.

Να θυμάσαι να είσαι πρωτότυπη αλλά πάνω απ’ όλα αληθινή. Άρα να χρησιμοποιείς τα φίλτρα με προσοχή – όσο το δυνατόν λιγότερο. Να αναδεικνύεις την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου αλλά και την πιο αυθεντική. Να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι αλλά χωρίς να τον τρομοκρατήσεις.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares