Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Cate Blanchett: "Αν δεν αναδυθούμε αλλαγμένοι από την εμπειρία του covid, είμαστε τρελοί"

"Το καλύτερο είναι τώρα. Δεν έχω φορέσει παπούτσια για 10 μήνες"



 

Η 51χρονη διάσημη star, με αφορμή το νέο λανσάρισμα του αρώματος Sì Intense, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Corriere de la serra. Και ήταν αποφασιστική και πειστική. Ετσι ακριβώς όπως είναι, όταν αναλαμβάνει το ρόλο της ως Global Beauty Ambassador για την Giorgio Armani Beauty, στην οποία δανείζει το πρόσωπό της εδώ και οκτώ χρόνια τώρα. Χθες δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα από το shooting για την κυκλοφορία του Sì Intense.
https://www.instagram.com/p/CMrubRnluEz/?utm_source=ig_web_copy_link
Η Cate Blanchett δεν γνωρίζει ηλικία και κοιτάζει μόνο το μέλλον. "Είναι πολύς ο καιρός που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, αλλά, νιώθω σαν να μην ήταν έτσι. Γνωρίζω το στιλ Armani από τότε που ήμουν μικρή. Ο ρόλος μου είναι να ενσωματώσω αυτό που αντιπροσωπεύει: εμπιστοσύνη, αισθησιασμός, εορτασμός των γυναικών σε όλη τους την πολυπλοκότητα. Που αντιπροσωπεύει μια πολύ συγκεκριμένη ευθύνη… ".



Αυτοί ήταν πολύ δύσκολοι μήνες για όλους, αλλά κοιτάζοντας την και ακούγοντας πώς μια τέτοια ντίβα αφήνει χώρο για καθημερινή ζωή, μπορεί κανείς μόνο να εκπλαγεί. "Είμαι ειλικρινής. Το καλύτερο μου είναι τώρα. Δεν φοράω παπούτσια. Σταμάτησα να τα φοράω πριν από δέκα μήνες, κάτι που το βρήκα υπέροχο. Για μένα, το να είμαι στα καλύτερά μου έχει να κάνει με τη διάθεση. Μερικά παραδείγματα: Ένα κραγιόν που σε κάνει αμέσως να φαίνεσαι όμορφη ή να έχεις ανθρώπους κοντά σου που σε κάνουν να νιώθεις ωραία, αλλά και η μουσική. Εν ολίγοις, ότι χρειάζεσαι για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να νιώσεις ευτυχία. Λέω λοιπόν: χρειάζεται θάρρος".
"Αν δεν βγούμε αλλαγμένοι από την εμπειρία του Covid, είμαστε τρελοί"
Η τελευταία κοινωνική της εμφάνιση ήταν εκείνη του περασμένου Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής. Η πρώτη λαμπερή στιγμή μετά από μήνες κλεισίματος. "Ήταν ένα θαύμα" - τονίζει – "που το πετύχαμε". "Υπήρχε η θέληση να υποστηριχθούν όλοι, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι που ασχολούνται με αυτόν τον κόσμο".  Τώρα ανυπομονούμε. "Εάν δεν αναδυθούμε αλλαγμένοι από αυτό που συνέβη τους τελευταίους δώδεκα μήνες, είμαστε τρελοί. Με τον μικρό μου τρόπο, πάντα προσπαθώ να αλλάξω. Αλλά είδα πόσο δύσκολο ήταν να ξαναμπούν στη ζωή εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Από όσα συνέβησαν, πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία. Πιστεύω ότι η βιομηχανία πολυτελείας και ομορφιάς μπορεί να βοηθήσει". Μεταξύ αυτών βάζει επίσης την μόδα και τα αρώματα. "Τα αρώματα μας βοηθούν να είμαστε ευτυχισμένοι. Θυμάμαι συχνά τη μυρωδιά της θάλασσας. Αλλά νομίζω πως το αγαπημένο μου είναι η μυρωδιά των παιδιών. Το άρωμα είναι μια εξαιρετικά σημαντική υπόθεση για μένα, είναι ο τρόπος που ξεκινάω τη μέρα μου. Όπως με τη φροντίδα στο δέρμα μου: Αυτά είναι απαραίτητα για το μυαλό και το πνεύμα μου”.
https://www.instagram.com/p/CLuXqGTFJB6/?utm_source=ig_web_copy_link
Χυμός λεμονιού και ξίδι μηλίτη
Και στέλνει ένα μήνυμα για την ομορφιά: "Δεν πιστεύω στα μυστικά της ομορφιάς. Πρέπει να μοιραζόμαστε  τα πάντα. Η κινεζική ιατρική μας διδάσκει τώρα, ότι το έντερο είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μας. Είμαι της άποψης ότι οφείλουμε να είμαστε υγιείς εσωτερικά. Προσπαθώ να τρώω καλά: Βασίζομαι στο χυμό λεμονιού, το ξίδι μηλίτη, όλα αυτά που διατηρούν σε καλό επίπεδο το αλκαλικό σύστημα του οργανισμού". Μια ομορφιά, δική της, σε απόλυτη αρμονία με το στιλ του Αρμάνι. "Πάντα έλκομαι, σε εσωτερικό επίπεδο, σε μια πιο αρσενική γκαρνταρόμπα. Και συνέδεσα επίσης τον Αρμάνι με μια αγάπη για τη φύση, και το απέδειξε πριν από οποιονδήποτε άλλο. Όταν μιλάμε για ομορφιά, μιλάμε για τελειότητα, ενώ ο Armani γιορτάζει το γεγονός ότι κάτι είναι πραγματικά όμορφο ακόμα κι αν έχει να κάνει με την ατέλεια”.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30