Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Αν ακούς ουρλιαχτά… είναι γιατί έρχεται η πανσέληνος του Λύκου!

Πριν μεταμορφωθείς κι εσύ, δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου



Ετοιμαστείτε να βουτήξετε βαθιά στα συναισθήματά σας, γιατί η πανσέληνος του Ιανουαρίου 2022 γίνεται στις 18 και θα έχουν διογκωθεί σε ύψη επιπέδου τσουνάμι. Ως η πρώτη πανσέληνος του 2022, έχει να κάνει με το να γίνουμε αληθινοί με τα πιο μύχια συναισθήματά μας και να αγκαλιάσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό, ακόμα κι αν υπάρχουν κομμάτια μας που είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ισχυρή στιγμή για απελευθέρωση και προσωπική αποδοχή, επομένως θα θέλετε να μάθετε πώς η πανσέληνος του Ιανουαρίου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Η σεληνιακή κορύφωση του Ιανουαρίου έρχεται κατά τις τελευταίες ημέρες της σεζόν του Αιγόκερου, κάτι που μας έκανε να επικεντρωθούμε στην καριέρα, τα οικονομικά μας θέματα και τα πρακτικά μας σχέδια για τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, η ανατολή αυτής της πανσελήνου κατά μήκος του ζωδιακού κύκλου στο ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο, μας υπενθυμίζει ότι για να πετύχουμε τους απτούς στόχους μας, πρέπει επίσης να αγκαλιάσουμε τις πιο άυλες επιρροές στη ζωή μας. Το να είμαστε ευαίσθητοι είναι εξίσου σημαντικό με το να είμαστε δυνατοί, γι' αυτό η πανσέληνος αυτή ζητά να αγκαλιάσουμε τις πιο απαλές πλευρές μας με μια αίσθηση φροντίδας, άνεσης και φροντίδας.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά η σελήνη στην αστρολογία, οπότε περιμένετε να σκάψετε στα συναισθήματά σας και να αγκαλιάσετε τη συναισθηματική σας πλευρά κάτω από αυτό το σεληνιακό κύμα. Ωστόσο, με τον σκοτεινό και καταστροφικό πλανήτη Πλούτωνα να έρχεται σε αντίθεση με την πανσέληνο, μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε να χαλαρώσετε με τα λιγότερο άνετα συναισθήματά σας. Είναι καιρός να τρυπήσετε κάτω από την επιφάνεια της καρδιάς σας και να αντιμετωπίσετε τις σκιώδεις αλήθειες που διαφορετικά θα μπορούσατε να κρατήσετε χωριστά από την καθημερινή σας συνείδηση. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και βαριές συνειδητοποιήσεις μπορεί να έρθουν στο φως, αλλά όλα είναι για τον μεγαλύτερο στόχο της θεραπείας και της ειρήνης. Το να εστιάσετε στη σκιώδη πλευρά σας και να δείξετε στον εαυτό σας λίγη αγάπη είναι απαραίτητο.

Εδώ θα δεις το πώς η πανσέληνος του Ιανουαρίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

 https://www.instagram.com/p/CYy41qfuXua/

Κριός

Είσαι από τη φύση σου περήφανος και ατρόμητος, Κριέ, επομένως είναι συνήθως εύκολο να προβάλεις τις επιθυμίες σου χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο να εγκλωβιστείς στα συναισθήματά σου. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σου για άνεση. Επιβραδύνετε τον ρυθμό σας για να συνδεθείτε με την οικογένεια, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας στο σπίτι προτού αναπτύξετε ξανά πλήρη ταχύτητα.

Ταύρος

Συνήθως προτιμάτε να παίρνετε τα πράγματα αργά και σταθερά, Ταύροι, αλλά αυτή η πανσέληνος θα σας βρει να ισορροπείτε ένα εκατομμύριο διαφορετικές υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Το κοινωνικό σας ημερολόγιο γεμίζει γρήγορα και θα διαπιστώσετε ότι οι συζητήσεις με άλλους καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια. Να είστε στοχευμένοι με τα λόγια σας και να επιλέξετε πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα υπερβάλλετε τον εαυτό σας.

Δίδυμος

Η προσπάθειά σας να βρείτε οικονομική ασφάλεια είναι στα ύψη κάτω από αυτήν την πανσέληνο, Δίδυμοι, επομένως είναι πολύ καλή στιγμή να αρχίσετε να εξισορροπείτε τα βιβλία σας ή να προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μια προσπάθεια που αποφέρει έσοδα. Το να βγάζετε περισσότερα χρήματα και να ξοδεύετε πιο σοφά είναι μεγάλοι στόχοι όταν πρόκειται να φέρετε περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή σας – αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα και ασφαλείς με αυτά που έχετε.

Καρκίνος

Καλή πανσέληνο στο ζώδιό σου, Καρκίνε! Αυτό το φεγγάρι φωτίζει μερικές βαθιές αλήθειες και σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας και τον τρόπο που εμφανίζεστε στον κόσμο. Ενώ μπορεί να νιώθετε ότι ξεχειλίζετε από συναισθήματα, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα μυστικό είδος διαύγειας που σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας με ένα νέο φως.

Λέων

Η διαίσθησή σας είναι στα ύψη όλων των εποχών κάτω από αυτήν την πανσέληνο, Λέων, οπότε ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη μυστικιστική πλευρά σας. Αντί να εστιάσετε υπερβολικά σε πρακτικά θέματα, αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία να βασιστείτε στο ένστικτό σας όταν πρόκειται να λάβετε αποφάσεις. Ο εσωτερικός σου εαυτός ξέρει τι είναι καλύτερο και αν σιωπήσεις την εξωτερική κουβέντα, θα μπορέσεις να ακούσεις την αλήθεια δυνατά και καθαρά.

Παρθένος

Ως ζώδιο της γης, είσαι από τη φύση σου πρακτικό άτομο, Παρθένε. Αλλά αυτή η πανσέληνος σας ζητά να αφήσετε στην άκρη τον πραγματισμό σας για να οραματιστείτε το πιο καινοτόμο και εξαιρετικό μέλλον που μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία σας. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας για τη συλλογικότητα εμφανίζονται γεμάτες έμπνευση τώρα, γι' αυτό συνδεθείτε με άτομα στο πλήρωμά σας και δημιουργήστε μερικές μαγικές ιδέες.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσεις την αυτοαμφιβολία σου στη δουλειά, Ζυγέ. Η διπλωματία, η δημιουργικότητα και η εξυπνάδα σας εκτίθενται επί του παρόντος για να τα δει ο κόσμος — αλλά αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας, τότε όλα είναι μάταια. Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για να σκάψετε βαθιά και να επεξεργαστείτε τους φόβους και τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να αναδείξετε και να αξιοποιήσετε την επαγγελματική σας δύναμη.

Σκορπιός

Το μυαλό σας ανοίγει σε νέες δυνατότητες και πληροφορίες κάτω από την πανσέληνο αυτού του μήνα, Σκορπιοί, γι' αυτό αξιοποιήστε την για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνεχίσετε βαθιές συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να αποφασίσετε να μάθετε κάτι νέο, καθώς αυτή τη στιγμή μπορείτε να απορροφήσετε φρέσκια γνώση σαν σφουγγάρι.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος χτυπά ένα ευάλωτο μέρος του χάρτη σας, Τοξότες, οπότε μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο. Βρίσκεστε στη μέση μιας προσωπικής μεταμόρφωσης, και για να εξελιχθείτε πραγματικά, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα χρέη σας και να καθαρίσετε τα μυστικά σας. Η ελευθερία είναι σημαντική για εσάς, γι' αυτό αφήστε τα ενεργειακά βάρη που σας εμποδίζουν να ανεβείτε στα ύψη.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τις συνεργασίες σας, Αιγόκεροι, επομένως είναι μια σημαντική στιγμή να αγκαλιάσετε πλήρως τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στην αγάπη — ειδικά εκείνα που δεν είναι ορατά από την επιφάνεια. Η παροχή απτής σταθερότητας και πίστης στις σχέσεις είναι σημαντική, αλλά και η προσφορά μιας συναισθηματικής αίσθησης άνεσης και φροντίδας. Βρείτε μια ισορροπία και των δύο.

Υδροχόος

Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά ταραχώδες αυτή τη στιγμή, Υδροχόοι. Τα έργα εργασίας, οι περιπλανήσεις και τα κοινωνικά σχέδια συσσωρεύονται και φτάνουν στο αποκορύφωμα αμέσως – αφήνοντάς σας λίγη ενέργεια για οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, η υγεία και η ευεξία σας θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, επομένως ελέγξτε το σώμα σας και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την ανάπαυση και τη φροντίδα που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Ιχθύς

Η έμπνευση ρέει κάτω από αυτήν την υδάτινη πανσέληνο, Ιχθύς, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τη βιασύνη του συναισθήματος για να τροφοδοτήσετε τις δημιουργικές σας φωτιές. Το να φέρετε ένα έργο πάθους σε κορύφωση μπορεί να έχει πολλές πιθανότητες τώρα, καθώς θα νιώθετε κίνητρο και έτοιμοι να απογυμνώσετε την ψυχή σας. Μπορεί επίσης να είναι μια πικάντικη περίοδος για σχέσεις, γι' αυτό ρωτήστε το αγαπημένο σας ραντεβού ή βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός