Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου φέρνει εξαίσια συναισθηματικά δώρα

Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη του Μαρτίου



Καθώς μπαίνουμε σε έναν νέο μήνα στο ημερολόγιο και αρχίζουμε να αγκαλιάζουμε τις τελευταίες εβδομάδες της χειμερινής περιόδου, μας υποδέχεται θερμά μια μυστικιστική νέα σελήνη — και είναι εδώ για να φέρει τα συναισθήματά μας στο προσκήνιο. Ανατέλλει στις 2 Μαρτίου, η νέα σελήνη του Μαρτίου 2022 έχει να κάνει με τη σύνδεση με τα συναισθήματά μας και τη χρήση τους ως οδηγό καθώς πλοηγούμαστε στις επερχόμενες αλλαγές στη ζωή μας. Η αίσθηση του πώς η νέα σελήνη του Μαρτίου 2022 θα επηρεάσει συγκεκριμένα το ζώδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις σεληνιακές επιδράσεις.

Η νέα σελήνη του Μαρτίου λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Ιχθύων, και αυτή η συναισθηματική ενέργεια αναδεικνύει τις ευαίσθητες πλευρές μας και μας φέρνει σε επαφή με τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Είναι μια όμορφη στιγμή να αφήσουμε τα όνειρα και τη φαντασία μας να τρέξουν, καθώς η υπερβατική ατμόσφαιρα των Ιχθύων λατρεύει να χάνεται σε μια φαντασίωση. Αυτή η νέα σελήνη φέρνει την εποχή των Ιχθύων στο αποκορύφωμα και η μεταβλητή ζωδιακή ενέργειά της μας εμπνέει να παραμένουμε ανοιχτοί στην αλλαγή. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει ενδοσκόπηση και να αγκαλιάσει τις συνεχώς εξελισσόμενες επιθυμίες του εσωτερικού σας εαυτού.

Επιπλέον, ο ήλιος και η σελήνη θα είναι φιλόξενοι στον τυχερό πλανήτη Δία καθώς η νέα σελήνη κορυφώνεται, γεγονός που ενισχύει το συναισθηματικό βάθος αυτού του σεληνιακού μήκους και του εμποτίζει μια αίσθηση ελπίδας, επέκτασης και ανάπτυξης. Η επιρροή του Δία καθιστά επίσης αυτή τη σελήνη μια ευοίωνη ευκαιρία για να εκδηλώσουμε περισσότερη αφθονία στη ζωή μας και να σκεφτούμε πιο θετικά τους στόχους μας. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε πνευματικότητα, να ακούσετε τα συναισθήματά σας και να βάλετε μερικές ονειρεμένες προθέσεις — γιατί αυτή η νέα σελήνη μας προσφέρει μια γόνιμη νέα αρχή.

 https://www.instagram.com/p/CaeakiJMyjy/

Κριός

Είναι εύκολο να καταπιαστείτε με τους χειροπιαστούς μας στόχους, αλλά αυτή η νέα σελήνη σας παρακινεί να κάνετε μερικά πιο μυστικιστικά σχέδια για τον εαυτό σας, Κριοί. Ελάτε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά κάνοντας έναν θεραπευτικό διαλογισμό κρυστάλλων, σχεδιάζοντας ένα τελετουργικό για τη νέα σελήνη ή απλώς κάνοντας έναν περίπατο με επίγνωση για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στην παρούσα στιγμή. Αυτό το φεγγάρι είναι μια υπενθύμιση ότι όλα στη ζωή είναι άυλα αλληλένδετα.

Ταύρος

Η υπερβατική ενέργεια αυτής της νέας σελήνης αναδεικνύει την ανθρωπιστική σας πλευρά, Ταύροι - επομένως είναι καλή στιγμή να ρίξετε την ενέργειά σας σε κάτι αλτρουιστικό. Λάβετε θέση για ένα ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης που έχει νόημα για εσάς ή επιλέξτε έναν σκοπό για να αρχίσετε να προσφέρετε εθελοντικά κάποιο χρόνο. Το να προσεγγίσετε την κοινότητά σας και να απλώσετε τώρα μια χείρα βοηθείας θα γεμίσει το φλιτζάνι σας και θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι. 

Δίδυμοι

Ποια είναι η δουλειά των ονείρων σας, Δίδυμοι; Αυτή η νέα σελήνη ανθίζει στον τομέα της καριέρας του χάρτη σας, επομένως είναι μια καλή στιγμή να θέσετε στόχους που σχετίζονται με τη δουλειά σας και να βρείτε μια διαδρομή που να ευθυγραμμίζεται με αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι νιώθετε περισσότερη έμπνευση τώρα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ονειρική έκρηξη κινήτρων για να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά έργα που αναδεικνύουν τα καλλιτεχνικά σας οράματα.

 https://www.instagram.com/p/CaesQgCrmnL/

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη σας ζητά να φιμώσετε τον εσωτερικό σας κριτή και να αφήσετε ελεύθερο τον εσωτερικό ονειροπόλο σας, Καρκίνοι. Αγκαλιάστε την ιδέα ότι οτιδήποτε ελπίζετε είναι δυνατό και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσει τις φαντασιώσεις σας χωρίς περιορισμούς. Αντί να παρασυρθείτε στα «πώς» και «πότε» και «πού» από όλα αυτά, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Υπάρχει δύναμη στο να ελευθερώσετε το μυαλό σας.

Λέων

Η συναισθηματική ενέργεια αυτού της υδαρής σελήνης χτυπά μια βαθιά χορδή στην καρδιά σας, Λέοντες, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε να καταπιείτε τα συναισθήματά σας. Βυθιστείτε στα συναισθήματά σας και αφήστε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος τώρα. Αντιμετωπίζοντας την αλήθεια σας και αποκαλύπτοντας την ψυχή σας, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε πιο αυθεντικά και να αντιμετωπίσετε μερικά από τα ζητήματα που σας εμπόδισαν να λάμψετε. 

Παρθένος

Ξεκινάτε μια ισχυρή νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις, Παρθένοι, οπότε αφήστε τα συναισθήματά σας να πάρουν τη θέση του οδηγού και να δείτε πού θα σας πάνε. Μια συναισθηματική και πνευματική σύνδεση είναι ένα σημαντικό μέρος της ρομαντικής συμβατότητας — επομένως, αντί να προσπαθείτε απλώς να κάνετε ένα ταίριασμα στη θεωρία, ελέγξτε με την καρδιά σας και δείτε πώς είναι συνολικά τα πράγματα εκεί έξω. Εκεί βρίσκονται οι πραγματικές απαντήσεις.

 https://www.instagram.com/p/Caet9wzsZUJ/

Ζυγός

Η τάση σας να γεμίζετε το πρόγραμμά σας με κοινωνικές εξόδους, επαγγελματικά έργα και προσωπικές υποχρεώσεις μπορεί μερικές φορές να σας αφήσει πολύ λίγο χρόνο, Ζυγοί – έτσι αυτή η νέα σελήνη σας ζητά να βρείτε τρόπους να βάλετε λίγη αυτοφροντίδα στην καθημερινότητά σας. Το να έχετε επαρκή χρόνο για ύπνο, πνευματικότητα και λίγη περιποίηση θα ενισχύσει τη συνολική ευεξία σας και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ολοκληρωμένοι.

Σκορπιός

Χάρη στη νέα σελήνη σε ένα άλλο ζώδιο του νερού, πλημμυρίζετε από ρομαντικές φαντασιώσεις και δημιουργική έμπνευση — και ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ενεργείτε σύμφωνα με αυτά τα οράματα! Ένα φλερτ ή ένα νέο σχέδιο για το πάθος θα μπορούσε να μπει στο πεδίο δράσης σας τώρα, επομένως ακολουθήστε την καρδιά σας και αφήστε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας να πάρει κάποιες αποφάσεις. Η διασκέδαση είναι σοβαρή υπόθεση, Σκορπιοί, γι' αυτό βάλτε την προτεραιότητα. 

Τοξότης

Αυτή η νέα σελήνη ανοίγει πλήρως την καρδιά σας, Τοξότες, οπότε μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, ευάλωτοι και νοσταλγικοί από το συνηθισμένο. Γυρίζετε ένα νέο φύλλο όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά ζητήματα και να λύσετε τον στενοχώριες, γι' αυτό επωφεληθείτε από αυτό το ευοίωνο σημείο ανάπτυξης. Αφήστε τα περασμένα να είναι περασμένα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε στενότερους δεσμούς με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

 https://www.instagram.com/p/CacGGLnMd3X/

Αιγόκερως

Η συναισθηματική ενέργεια αυτής της νέας σελήνης σας φέρνει την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο, Αιγόκεροι - κάτι που είναι αναζωογονητικό για κάποιον που είναι συνήθως τόσο στωικός. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να ανοιχτείτε για τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε για πράγματα που βαραίνουν την καρδιά σας. Με το να είστε συμπονετικοί με τους άλλους, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι, ανεξάρτητα από το πόσο βαριά μπορεί να αισθάνεστε τα πράγματα μερικές φορές.

Υδροχόος

Το να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αυτή η ευαίσθητη νέα σελήνη μας προκαλεί να κάνουμε ακριβώς αυτό. Αντί να προσπαθείτε να διανοηθείτε τα πράγματα, γειωθείτε εστιάζοντας στην ενέργεια στο σώμα σας. Νιώθετε ένταση ή χαλαρότητα; Νιώθετε τσιμπήματα ενθουσιασμού ή φτερουγίσματα άγχους; Μαθαίνοντας πώς να ερμηνεύετε τα διακριτικά σήματα και τις αισθήσεις στο σώμα σας θα ενισχύσετε τη συναισθηματική σας επίγνωση, γι' αυτό επικεντρωθείτε σε αυτό.

Ιχθύς

Αυτό είναι ένα επιπλέον ιδιαίτερο σεληνιακό φαινόμενο για εσάς, Ιχθύς, καθώς τα φώτα ευθυγραμμίζονται με τον Δία - τον παραδοσιακό πλανητικό κυβερνήτη σας - και φέρνουν μια μαγική έκρηξη τύχης στις προθέσεις σας για τη νέα σελήνη. Η ταυτότητά σας εξελίσσεται τώρα, επομένως μπορεί να νιώσετε έμπνευση να κατευθυνθείτε σε ένα νέο μονοπάτι ή να γυρίσετε ένα εντελώς νέο φύλλο. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αγκαλιάστε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας. Το να είστε αυθεντικοί είναι πάντα κάτι που κάνετε με στιλ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός