Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Break free: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Πανσέληνος του Αυγούστου

Ετοιμάσου να λάμψεις κάτω από το τελευταίο supermoon της χρονιάς



Είμαστε στην εποχή του Λέοντα και στην κορύφωση του καλοκαιριού, που σημαίνει ότι ο ήλιος έχει πάρει το επίκεντρο τον τελευταίο καιρό. Ο Λέων είναι το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, άρα αυτή είναι η ώρα του να λάμψει. Αλλά στις 11 Αυγούστου, η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 θα κάνει το σκηνικό της ντεμπούτο και θα μπει στο κοσμικό προσκήνιο με μια έντονη αίσθηση ανεξαρτησίας. Στη δραματική εποχή του Λέοντα, αυτό το σεληνιακό φεγγάρι θα είναι επίσης η τελευταία υπερσελήνη της χρονιάς, επομένως θα φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη από μια μέση πανσέληνο λόγω της κοντινότερης από το συνηθισμένο εγγύτητάς της με τη γη. Μεγάλες αλλαγές επέρχονται κάτω από αυτήν την εξαιρετικά φωτισμένη σεληνιακή στιγμή, οπότε θα θέλετε να μάθετε πώς η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Η επερχόμενη πανσέληνος - επίσης γνωστή παραδοσιακά ως Σελήνη του οξύρρυγχου - θα ανατείλει στο ελεύθερα σκεπτόμενο και άγρια ​​αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου, ακριβώς απέναντι από τον ζωδιακό κύκλο από τον ήλιο στον φλογερό Λέοντα. Αυτή η καινοτόμος και ατομικιστική σεληνιακή ενέργεια μας εμπνέει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μας κουτιά και να απελευθερώσουμε την ψυχή μας από τα συναισθηματικά δεσμά που μας εμποδίζουν να είμαστε οι πιο αυθεντικές εκδοχές του εαυτού μας. Η πανσέληνος του Αυγούστου μας ενθαρρύνει να εγκαταλείψουμε τα βιβλία κανόνων μας και να καταλάβουμε πώς να ανοίξουμε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή μας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάνουμε κάτι απροσδόκητο ή να πάμε αντίθετα. Ετοίμασε την επαναστατική καρδιά σου για rock n' roll, γιατί αυτό το φεγγάρι αναστατώνει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό.

Η ζωδιακή ενέργεια του Υδροχόου μας προσκαλεί σχεδόν πάντα να περιμένουμε το απροσδόκητο, αλλά αυτή η ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο κάτω από την υπερσελήνη αυτού του μήνα. Αυτό οφείλεται σε ένα ισχυρό τετράγωνο ανάμεσα στην πανσέληνο και τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό, που θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις ή μια κρίση που απαιτεί ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα. Κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού που προκαλούν αλλαγές, είστε βασικά αλλεργικοί σε οτιδήποτε μοιάζει περιοριστικό. Τώρα είναι η στιγμή να αφήσετε τη σημαία σας να κυματίζει και να απελευθερωθείτε από το βάρος των προσδοκιών των άλλων.

https://www.instagram.com/p/ChCl0q-uHjM/

Κριός

Λίγοι μπορούν να συναγωνιστούν τις ατρόμητες ηγετικές σου ικανότητες, Κριέ — και αυτή η πανσέληνος σου ζητά να δυναμώσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για το καλό των ανθρώπων. Ενώ το φλογερό πάθος της σεζόν του Λέοντα σας έκανε να εστιάσετε σε προσωπικούς στόχους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας στις ανάγκες της κοινότητάς σας ή των κοινωνικών ομάδων σας. Πώς μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος με τους γύρω σας και να συνεργαστείτε για να κάνετε τη διαφορά; Προκαλέστε τον εαυτό σας να εφαρμόσει τη δημιουργικότητά σας σε έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Ταύρος

Τα θέματα σταδιοδρομίας μπορεί να κορυφωθούν σε αυτή τη σεληνιακή στιγμή, Ταύρε, καθώς η πανσέληνος στον 10ο οίκο σου που βλέπει δημόσια, κλονίζει την επαγγελματική σου ζωή με απροσδόκητο τρόπο και απαιτεί όλη σου την προσοχή. Αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με τα προηγούμενα σχέδια, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή και κυλήστε με τις αλλαγές. Το να παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές τις ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις είναι το κλειδί - καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι συναρπαστικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος βρίσκεται σε ένα άλλο ζώδιο του αέρα, Δίδυμοι, οπότε θα νιώσετε σαν ένα φρέσκο ​​αεράκι έμπνευσης να φυσά προς την κατεύθυνση σας. Τώρα είναι καιρός για σοβαρή πνευματική ανάπτυξη, επέκταση της ζώνης άνεσής σας και αγκαλιά με νέους τρόπους σκέψης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ενδιαφέροντα και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν γρήγορα τώρα – μια και μόνο συζήτηση θα μπορούσε να φωτίσει ένα πάθος για ένα θέμα που ποτέ δεν ήξερες ότι είχατε. Ακολουθήστε αυτές τις σπίθες ενθουσιασμού και ρισκάρετε για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας.

https://www.instagram.com/p/ChCevqXsumk/

Καρκίνος

Ποιοι ενεργητικοί δεσμοί, αθετημένες υποσχέσεις ή προσωπικά χρέη κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε; Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσετε να απελευθερώνεστε από τυχόν συναισθηματικά βάρη χαμηλών κραδασμών ή οικονομικές προσκολλήσεις που σας έχουν κρατήσει πίσω. Λάβετε μέτρα για να χτίσετε την ανεξαρτησία σας στη ζωή σας με το να είστε καθαροί με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους ή να εργαστείτε για να ξεπληρώσετε οτιδήποτε οφείλετε σε άλλους. Η ζωή είναι πολύ πολύτιμη για να την ξοδεύουμε αλυσοδεμένη στις βουλήσεις των άλλων.

Λέων

Είναι ακόμα η εποχή των γενεθλίων σου, Λέων, οπότε προφανώς πρέπει να λάμπεις σαν το αστέρι που είσαι. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θα σας προκαλέσει να βάλετε ενέργεια και στις στενότερες συνεργασίες σας. Κάτω από αυτές τις κοσμικές συνθήκες, η δυναμική των σχέσεων θα μπορούσε να μετατοπιστεί γρήγορα και οι ξαφνικές αλλαγές της καρδιάς θα μπορούσαν να σας ρίξουν ψυχολογικά. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τυχόν στιγμές μπαλαντέρ με αντικειμενικότητα και λογική – το να μιλάτε καλά και να παραμένετε πιστοί στις ανάγκες σας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανή καταιγίδα.

Παρθένος

Λατρεύεις μια τακτοποιημένη και οργανωμένη ρουτίνα, Παρθένε, αλλά η ευμετάβλητη ζωδιακή σου φύση θα σου φανεί χρήσιμη κάτω από αυτό το φεγγάρι, καθώς η καθημερινότητά σου μπορεί να κλονιστεί. Νέες επαγγελματικές ευθύνες ή προσωπικές υποχρεώσεις μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά στο ραντάρ σας, αναγκάζοντάς σας να επαναξιολογήσετε τον τρόπο δομής του χρόνου σας και να ανανεώσετε πλήρως το ημερολόγιό σας. Αν και μπορεί να αισθάνεστε χαοτικά τώρα, πιστέψτε ότι μόλις η σκόνη της πανσελήνου κατακαθίσει, αυτές οι αλλαγές θα είναι για το καλύτερο.

https://www.instagram.com/p/ChDJyv8OEV1/

Ζυγός

Η εποχή του Λέοντα έχει επικεντρωθεί στη διασκέδαση με τους φίλους σας, Ζυγοί. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θέλει να διοχετεύσετε μερικά από αυτή τη ζουμερή και χαρούμενη ενέργεια και για τις προσωπικές σας προσπάθειες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας έχει χτυπήσει μια ξαφνική έμπνευση – που θα μπορούσε να φωτίσει την επιθυμία να ακολουθήσετε ένα ασυνήθιστο έργο πάθους ή ακόμα και μια απροσδόκητη ρομαντική σχέση. Γείρε σε ό,τι βάζει αστέρια στα μάτια σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι το συνηθισμένο σου φλιτζάνι τσάι.

Σκορπιός

Πιθανότατα να ήταν αρκετές εβδομάδες πιεσμένες στη δουλειά, Σκορπιέ, αλλά αυτή η πανσέληνος τραβάει προσωρινά την προσοχή σου σε πιο κοντινά θέματα. Απροσδόκητη αναταραχή στην προσωπική σας ζωή ή ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας ή στην οικογενειακή σας δυναμική θα μπορούσαν να σας αναγκάσουν να σταματήσετε τις δημόσιες υποθέσεις σας και να εστιάσετε στην ιδιωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μη σας θολώνουν βαριά συναισθήματα καθώς εργάζεστε στο δράμα — μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση με μεγάλη εικόνα θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε.

Τοξότης

Κράτα τα αυτιά, την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτά τώρα, Τοξότη - γιατί αυτή η πανσέληνος επιφυλάσσει κάθε είδους εκπλήξεις. Απροσδόκητες ειδήσεις ή τυχαίες συναντήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν την τρέχουσα τροχιά σας και να φέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες για να εκφραστείτε με νέους τρόπους, επομένως μην φοβάστε να εμπλακείτε αμέσως. Τώρα είναι η ώρα να κυνηγήσετε τα ουράνια τόξα και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παραμείνετε πιστοί σε αυτό που είστε, ακόμα κι αν αυτό που είστε αλλάζει κάθε λεπτό.

https://www.instagram.com/p/ChDJrWRpfhv/

Αιγόκερως

Η πανσέληνος είναι πάντα γεμάτη συναισθήματα — αλλά αυτή μπορεί να σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά σας, Αιγόκεροι. Είτε πρόκειται για ξαφνική δαπάνη είτε για μια έκπληξη, καλό θα είναι να είστε σε επαφή με τα ρούχα που ξοδεύετε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν αναποδιές που πέφτουν στον δρόμο σας. Αν ψάχνετε για αύξηση ή μια νέα δουλειά, μπορεί επίσης να βρείτε απροσδόκητες ευκαιρίες για να αυξήσετε τις ταμειακές ροές σας, οπότε να είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από την ευκαιρία να ενισχύσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Υδροχόος

Αυτή είναι η πανσέληνος σου, Υδροχόε, οπότε μπες στο προσκήνιο της Σελήνης και είσαι έτοιμος να εξελιχθείς μπροστά στα μάτια όλων. Η ταυτότητά σας και η αυτοπαρουσίασή σας αλλάζουν με γρήγορο ρυθμό και αποβάλλετε τα παλιά σας δέρματα πιο γρήγορα από ποτέ. Αγκαλιάστε το φυσικά επαναστατικό σας πνεύμα καθώς εξερευνάτε αυτήν την καινοτόμο νέα περιοχή και μη φοβάστε να προχωρήσετε πέρα ​​από το status quo. Το ανορθόδοξο πνεύμα σας χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να μοιάζει με φαντασία, Ιχθύς - αλλά αυτό το ονειρικό, αιθέριο βασίλειο είναι ακριβώς εκεί που νιώθεις περισσότερο σαν τον εαυτό σου. Κρατήστε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό, γιατί μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξαφνικά στρίβετε σε μια γωνία όταν πρόκειται για συναισθηματική θεραπεία ή μυστικιστική σύνδεση. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, ώστε να απολαμβάνετε πλήρως τις ψυχικές λήψεις και τις πνευματικές αποκαλύψεις που σας χτυπούν.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ο αετός της χαράς!

Ένα παραμύθι για τον χαρταετό... Καλή Καθαρά Δευτέρα!

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Το θέατρο είναι σαν την ορειβασία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πέσεις ή θα φτάσεις στην κορυφή» Isabelle Huppert

Στα 71 της, η Isabelle Huppert συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα σοφίας, γοητείας και υποκριτικής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: όλες οι πολύτιμες συμβουλές για να κοιμάσαι καλά

Όλα τα super tips για να κοιμάσαι σαν πουλάκι και να ξυπνάς με ενέργεια

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος