Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τι θα φέρει στο ζώδιό σου η Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Ταύρο

Εάν οι δύο εβδομάδες ήταν εξαιρετικά χαοτικές, μπορείτε να κατηγορήσετε το Φεγγάρι



Η Πανσέληνος είναι μια εποχή για απελευθέρωση και ολοκλήρωση. Μέσω του σιωπηλού διαλογισμού, της ανταλλαγής σκέψεων ή της πνευματικής πρακτικής, τα φεγγάρια της Πανσέληνου είναι ένα σημείο που μπορούμε να απελευθερώσουμε ό,τι μας κρατάει πίσω.

Η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου είναι ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Το φινάλε είναι εδώ, προμηνύοντας το πολυαναμενόμενο τέλος της σεζόν των εκλείψεων. Με απλά λόγια, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα των ρομαντικών και οικονομικών σας επενδύσεων. Το θέμα αυτής της Πανσελήνου είναι η δικαιοσύνη και η ισότητα, που μπορεί να κάνει ορισμένα άτομα να αισθάνονται νευρικά γύρω από θέματα που κυβερνά η Αφροδίτη, όπως η αγάπη, τα χρήματα και η ομορφιά. Δεν χρειάζεται να φοβάστε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά, ούτε πρέπει να προβάλλετε άσχημα συναισθήματα σε ανθρώπους που επιδίδονται στην ευχαρίστηση, εφόσον δεν προκαλούν εσκεμμένα κακό.

Αυτή η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα καθώς η Αφροδίτη –ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου– βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η εκτίμηση της χαράς σε όλες τις μορφές της μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Σκορπιό, που σημαίνει ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστεί την ευτυχία. Αντί για καθαρή ευδαιμονία, οι μεγάλες εμπειρίες μπορεί να είναι γλυκόπικρες. Η παρατεταμένη και περίπλοκη θλίψη μπορεί να εμφανιστεί παρά τις προσπάθειες να αρνηθείτε την ύπαρξή της – παρακαλούμε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Να ξέρεις ότι είναι εντάξει να είσαι άνθρωπος, και μερικές φορές το να είσαι άνθρωπος σημαίνει να είσαι λιγότερο από εντάξει.

https://www.instagram.com/p/Ckjrmu2LwdE/

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για την έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο στον Ταύρο:

ΚΡΙΟΣ

Κριός, μπορεί να βγάζετε προς τα έξω ένα δυνατό προσωπείο - είναι απαραίτητο; Όταν βρίσκεσαι σε ευάλωτη θέση, είναι φυσικό να θέλεις να αποδείξεις τον εαυτό σου, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Θυμηθείτε, αγαπητέ κριάρι, το ανεξάρτητο σερί σας μπορεί να μην είναι πάντα χρήσιμο. Εμπιστευτείτε ότι επιτρέπεται να νιώσετε τα συναισθήματά σας και να τα μοιραστείτε επίσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς και ο Κριός έχετε πολλά κοινά σε αυτήν την Πανσέληνο, Ταύρε (προχωρήστε και διαβάστε το ωροσκόπιό τους). Ακριβώς όπως ο Κριός, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον προβληματισμό σχετικά με το πώς μπορεί να είστε υπερβολικά αυτοδύναμοι. Το να μπορείς να νοιάζεσαι για τον εαυτό σου και να έχεις την ανεξαρτησία να μην ενοχλείσαι από ορισμένες καταστάσεις και ανθρώπους είναι απελευθέρωση - πιστέψτε με, το ξέρω. Ωστόσο, ο κίνδυνος που διατρέχετε κλείνοντας τον εαυτό σας έξω από τον κόσμο σας εμποδίζει να αποκτήσετε μετασχηματιστικές σχέσεις. Αφιερώστε χρόνο στο ημερολόγιο για το πώς αντιμετωπίζετε την απώλεια. Πώς εμφανίζονται οι μηχανισμοί αντιμετώπισης στις σχέσεις με τους άλλους;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, είναι πιθανό να ζήσετε πολύ βαθιά στη διαίσθησή σας, σε σημείο να ξεχειλίσετε και να πνιγείτε σε όλες τις πιθανές πιθανότητες. Το σύμπαν μας αφήνει να παίρνουμε χωριστές αποφάσεις ανάλογα με τις ανάγκες. Εμπιστευτείτε ότι θα ξέρετε πώς να πλοηγηθείτε σε κάθε αποτέλεσμα που αντιμετωπίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γειώστε τον εαυτό σας στο εδώ και τώρα. Αν μπορείτε, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προχωρήσετε.

 https://www.instagram.com/p/CkncRPVPoIl/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεχε με ποιον φαντάζεσαι το μέλλον, Καρκίνε. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για το φλερτ και μερικοί άνθρωποι σας παίρνουν πολύ πιο σοβαρά από όσο σκοπεύετε. Δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν, αλλά να είστε βέβαιος ότι έχετε το μυαλό σας με ποιον διασκεδάζετε την πιθανότητα του αύριο. Η Πανσέληνος μπορεί να σας παρουσιάσει πολλές επιθυμίες. Πάντα επιτρέπεται να λες όχι!

ΛΕΩΝ

Η εργασία είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Μπορεί να μην ονειρεύεστε τη δουλειά, αλλά αν διαπιστώσετε ότι η επαγγελματική σας ζωή εισχωρεί στα όνειρά σας, αφιερώστε χρόνο κάθε πρωί για να γράψετε στο ημερολόγιο για αυτό που σας πέρασε από το μυαλό. Τα όνειρά μας μπορούν να μας αποκαλύψουν τόσα πολλά – δεν υπάρχουν απλώς για ψυχαγωγία μέσα στον ύπνο. Χρησιμοποιείτε τη δουλειά για να αποσπάτε την προσοχή σας;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ω, Παρθένε, εσύ και ο Τοξότης μπορείτε να κάνετε μια ολόκληρη συζήτηση για αυτήν τη σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου. Μερικές φορές διστάζετε να εκφραστείτε αμέσως και αυτή τη στιγμή, μπορεί να κρατάτε τη γλώσσα σας άσκοπα. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει ένα μήνυμα για την πνευματικοποίηση των συναισθημάτων. Αφιερώστε χρόνο στο ημερολόγιο για το πώς αντιδράτε όταν αισθάνεστε αποκλεισμένοι και εκφοβισμένοι. Ενημερώνετε τους άλλους πώς νιώθετε ή απομονώνεστε;

 https://www.instagram.com/p/CknVsxCPMkp/

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, υπάρχει απάτη. Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται στον οίκο της οικειότητας και των αξιών του χάρτη σας, υποδηλώνοντας έλλειψη κινήτρων για αναζήτηση εξωτερικής άνεσης. Εάν εσείς ή κάποιος άλλος κινείστε με ασυνεπή και πρόχειρο τρόπο, σκεφτείτε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μείνετε υπομονετικοί και ενήμεροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σιγά μωρό μου! Και χρησιμοποιώ τον όρο "μωρό" κυριολεκτικά εδώ. Είμαστε όλοι σαν μωρά από ορισμένες απόψεις, εκτός κι αν είσαι ένα ον που ξέρει τα πάντα (και συγγνώμη, αλλά δεν είσαι, Σκορπιέ). Αυτή η Πανσέληνος σάς επιτρέπει να αναγνωρίσετε τα πρότυπα και την προσωπική σας ανάπτυξη γύρω από τις σχέσεις. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να αφήσετε κάποιον να μπει, ούτε χρειάζεται να απωθήσετε κάποιον. Επιτρέψτε στους ανθρώπους να τους αποκαλύψουν τον εαυτό τους και μετά απαντήστε με μια απόφαση που δεν βασίζεται σε συναισθηματικές παρορμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, πόση προσοχή δίνεις στο σώμα σου και με ποιο κόστος; Καθώς πλησιάζουν οι χειμερινοί μήνες, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να φέρεστε καλά στον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καλοσύνη κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής έκλειψης της Πανσελήνου. Πολλά γευστικά γεύματα και νόστιμα σνακ θα είναι παρόντα σε εσάς. Απολαμβάνω!

 https://www.instagram.com/p/Ckm73Ziv1Rg/

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είμαστε όλοι ενήλικες εδώ (τουλάχιστον το ελπίζω). Θα κάνεις ό,τι θέλεις, οπότε δεν θα σε πατρονάρω. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι κάποια άθλια δικτύωση συμβαίνει στο βασίλειό σας. Ίσως φλερτάρετε με κάποιον που ξέρετε ότι δεν πρέπει - μπορεί να νομίζετε ότι θα μείνει κρυφό, αλλά μην το υπολογίζετε. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου μας υπενθυμίζει ότι αυτό που πρόκειται να αποκαλυφθεί θα αποκαλυφθεί με τον καιρό. Να φερθείτε έξυπνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλη τη δουλειά σας, Υδροχόε! Η ελευθερία να κάνουμε αυτό που θέλουμε, εφόσον ανταποκρινόμαστε στις ευθύνες μας είναι μεγάλη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεστε πραγματικά στις ευθύνες σας: παρακολουθείτε εκδηλώσεις της δουλειάς σας, συμβαδίζετε με τους συναδέλφους σας και συντονίζεστε στα κουτσομπολιά της εταιρείας.

ΙΧΘΥΣ

Φέτος, το συνεχές μήνυμά σας είναι να μιλήσετε. Έχετε αποκτήσει πολλές γνώσεις και το επόμενο βήμα σας είναι να ρισκάρετε. Το ωραίο που έχεις να κάνεις είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου στιγμές ανοησίας προς όφελος των άλλων. Κάντε ερωτήσεις που πιστεύετε ότι είναι ανόητες, επειδή κάποιος θέλει να μάθει την απάντηση. Δημιουργία αναζήτησης σε πληροφορίες που είναι ανακριβείς και δυνητικά επιβλαβείς. μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα που καταλαβαίνει τι λέτε. Μπορεί να μην εκφράζεσαι τέλεια, αλλά μπορείς να είσαι ο πρώτος σε μια σειρά από ντόμινο που θα πέσει.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department