Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει κάθε ζώδιο από το 2023 έως το 2026

Στις 7 Μαρτίου, ο υπεύθυνος πλανήτης Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, ξεκινώντας μια ισχυρή νέα εποχή που θα αποκρυσταλλώσει την ανάπτυξή μας τα επόμενα τρία χρόνια



Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια, ούτε και η αστρολογία. Και δεν υπάρχει πλανήτης που να μας διδάσκει να ανεβαίνουμε επίπεδο και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής όπως κάνει ο αυστηρός και σοβαρός Κρόνος. Στις 7 Μαρτίου, ο υπεύθυνος πλανήτης Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, ξεκινώντας μια ισχυρή νέα εποχή που θα αποκρυσταλλώσει την ανάπτυξή μας τα επόμενα τρία χρόνια. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο Κρόνος στους Ιχθύς θα επηρεάσει το ζώδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την προκλητική αλλά ικανοποιητική διέλευση.

Στην αστρολογία, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της σκληρής αγάπης, της σκληρής δουλειάς και των αναγκαίων ελέγχων πραγματικότητας. Η έγκυρη κοσμική του παρουσία βοηθά όλα τα ζώδια να μάθουν να ξεπερνούν τα εμπόδια, να ενισχύουν τα όριά τους και να δυναμώνουν από τους αγώνες τους –έτσι όταν αλλάζει ζώδια κάθε λίγα χρόνια, είναι μεγάλη υπόθεση. Αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων τριών χρόνων στον Υδροχόο (ένα από τα παραδοσιακά ζώδια του σπιτιού), ο Κρόνος βυθίζεται επίσημα στους υδάτινους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου, όπου θα κολυμπήσει μέχρι τις 24 Μαΐου 2025. Στη συνέχεια θα βουτήξει πίσω στις θάλασσες των Ιχθύων για μια τελευταία βουτιά από την 1η Σεπτεμβρίου 2025 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2026 πριν αποχαιρετήσουν επίσημα το ζώδιο για τις επόμενες δεκαετίες.

Οι σκληροί έλεγχοι της πραγματικότητας του Κρόνου μπορεί να είναι λίγο άβολοι όταν φιλτράρονται μέσα από τα ονειρεμένα κύματα των Ιχθύων – καθώς αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τον φανταστικό του ιδεαλισμό και τη συναισθηματική του ελευθερία. Αλλά τα επόμενα χρόνια, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα σχετικά με το τι είναι εφικτό, χάνεται σε μια ψευδαίσθηση, όσο γλυκό κι αν φαινόταν. Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να βγάζει τα ροζ γυαλιά μας, αλλά θα μας δώσει επίσης την πειθαρχία και την εστίαση που χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε αυτές τις χνουδωτές, εφήμερες ονειροπολήσεις σε κάτι που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί.

https://www.instagram.com/p/Cpb1ywWuDDH/

Πώς ο Κρόνος στους Ιχθύς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Το να ακολουθείς τις πιο άγριες παρορμήσεις σου σου έρχεται φυσικά, Κριέ. Μπορείς όμως να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή πάνω από τη φλογερή κραυγή των παθών σου; Τα επόμενα χρόνια, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διαίσθησή σας στρέφοντας την προσοχή σας προς τα μέσα. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι συνειδητά, ολοκληρώνετε μερικούς σημαντικούς καρμικούς κύκλους και καθαρίζετε τον εαυτό σας από πνευματικές αποσκευές. Αυτή είναι βαθιά εσωτερική δουλειά! Μπορεί να σας είναι δύσκολο να εκφράσετε λεκτικά τις ανεπαίσθητες αλλαγές στο επίπεδο της ψυχής που βιώνετε, αλλά το να το αντιμετωπίσετε στη μοναξιά ή με έναν θεραπευτή μπορεί να σας ενδυναμώσει. Εστιάστε στην ιεράρχηση και την προστασία της ειρήνης σας, ακόμα και όταν η ζωή στη γρήγορη λωρίδα φωνάζει το όνομά σας.

Ταύρος

Ξέρεις ήδη πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σου, Ταύρε, αλλά μπορεί σύντομα να βρεθείς ιδιαίτερα επιλεκτικός ως προς τα σχέδια που κάνεις και την παρέα που επιλέγεις. Ο Κρόνος θα χτυπήσει το σπίτι των φιλιών και της κοινότητάς σας για τα επόμενα χρόνια, κάτι που σας ωθεί να επανεκτιμήσετε την κοινωνική σας ζωή και ενδεχομένως να σφίξετε τον κύκλο σας. Είναι σημαντικό να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας εμπνέουν να είστε ο καλύτερός σας εαυτός και μια ομάδα που υποστηρίζει τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας – έτσι τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να χτίζετε αυτού του είδους την κοινότητα στη ζωή σας, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνετε από τη μορφή γείωσης. Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε μια ομάδα ή μια αιτία εάν δεν ευθυγραμμίζεται με την ατμόσφαιρα σας.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με την καριέρα σας και να ελέγξετε το σύνδρομο του απατεώνα στην πόρτα σας, Δίδυμοι. Με τον Κρόνο να εισέρχεται στον δέκατο οίκο σας που ασχολείται με τη δημόσια εικόνα σας, τα επόμενα χρόνια θα φέρουν τα δομικά στοιχεία για μια σημαντική λάμψη στην επαγγελματική σας ζωή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αυτοκρατορία σας θα χτιστεί μόνη της! Μαθαίνετε να συνειδητοποιείτε τα επιτεύγματά σας και τις ελλείψεις σας, όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τον ρόλο σας ως αυθεντία. Ενώ η ευάερη και ευμετάβλητη ενέργειά σας σας δίνει το πλεονέκτημα στον Δίδυμο που σκέφτεστε γρήγορα, η επιβράδυνση τώρα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο γερή βάση για τη μελλοντική σας καριέρα. Εξάλλου, η μεγάλη επιτυχία συνήθως δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη! Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα νιώσετε πολύ πιο σταθεροί και σίγουροι για την ανάληψη χώρου στον τομέα σας.

https://www.instagram.com/p/Cpbxc7mOiRU/

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε πλήρως αυτό που νομίζατε ότι ήταν οι βασικές σας πεποιθήσεις, Καρκίνοι. Ο Κρόνος χτυπά τον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να καταλύσει ορισμένες σοβαρές αλλαγές παραδειγμάτων και ελέγχους προοπτικών. Το να εγκαταλείψετε παλιές ιδέες δεν είναι εύκολο, ειδικά για ένα νοσταλγικό χαρακτήρα όπως εσείς – αλλά θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο λεπτή και ηχηρή άποψη. Μην υποτιμάτε τη σοφία σας! Μπορεί επίσης να είναι καιρός να λυγίσετε και επιτέλους να αποκτήσετε αυτό το πτυχίο ή το επαγγελματικό πιστοποιητικό που αναβάλλατε ή να μεταβείτε εντελώς σε ένα νέο πεδίο σπουδών. Εστιάστε στην περαιτέρω εκπαίδευσή σας ή στην απόκτηση εμπειρίας κάνοντας κάτι σημαντικό για εσάς. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα κινηθείτε στον κόσμο διαφορετικά.

Λέων

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με όλους εκείνους τους σκελετούς που έχουν παρασυρθεί στην ντουλάπα σου, Λέων – γιατί ό,τι είναι εκτός οράσεως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν βρίσκεται και στο μυαλό σου. Ο Κρόνος θα χτυπήσει ένα από τα πιο ευάλωτα μέρη του χάρτη σας, έτσι θα είστε ιδιαίτερα ενήμεροι για τις καταστάσεις στη ζωή σας που σας κάνουν να αισθάνεστε εξαρτημένοι ή εκτός ελέγχου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια συναισθηματικά εμπλεκόμενη σχέση που βαραίνει την καρδιά σας ή ένα οικονομικό χρέος που βαραίνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Προκαλέστε τον εαυτό σας να αντιμετωπίσει αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα κατά μέτωπο, ανεξάρτητα από το πόσο άβολα είναι, και γίνετε αληθινοί σχετικά με τις προσκολλήσεις, τις αγκυλώσεις και τους αγώνες για την εξουσία. Θέτοντας ισχυρά όρια, μπορείτε να αρχίσετε να απελευθερώνετε τον εαυτό σας από κάποιες αποσκευές κάτω από την επιφάνεια.

Παρθένος

Τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να είναι μια περίοδος δημιουργίας ή διακοπής για τις σχέσεις σας, Παρθένε, οπότε προετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με τη διαπροσωπική δυναμική και τις επιθυμίες σας. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να ανακαλύπτετε ακριβώς σε ποιον και σε τι θέλετε να δεσμευτείτε – τόσο στην επιχείρηση όσο και στην ευχαρίστηση. Μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε τα πρότυπα που τηρείτε για τους συνεργάτες σας ή να προκαλέσετε τον εαυτό σας να αναπτυχθεί και να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις σας. Εάν βγαίνετε ραντεβού, πιθανότατα θα είστε πιο απαιτητικοί με τους εραστές σας και θα αναζητάτε περισσότερη σταθερότητα. Εάν είστε συνδεδεμένοι, μην εκπλαγείτε αν περάσετε τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και προχωρήσετε σε μια πιο σοβαρή φάση.

https://www.instagram.com/p/Cpbf8MYPWID/

Ζυγός

Ώρα να οργανωθείς και να αναζωογονηθείς, Ζυγέ. Η προτεραιότητα της σύνδεσης μυαλού/σώματος/πνεύματός σας είναι επίσημα αδιαπραγμάτευτη τώρα που ο Κρόνος εισέρχεται στον τομέα της υγείας και της συντήρησης – και η εξισορρόπηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με τις καθημερινές σας ευθύνες θα είναι η πρόκληση που πρέπει να κατακτήσετε. Μαθαίνετε πώς να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας, γι' αυτό είναι σημαντικό να κόψετε κάθε περιττό και αγχωτικό χνούδι από τη ρουτίνα σου. Δεν έχετε χρόνο για αηδίες αυτή τη στιγμή! Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είναι η ζωή, να θυμάστε ότι η ευεξία σας έρχεται πρώτη. Πίνετε αρκετό νερό, ασκηθείτε αρκετά και ρίξτε μερικά λαχανικά στο πιάτο σας κάθε τόσο.

Σκορπιός

Είσαι μια εκ φύσεως δημιουργική ψυχή, Σκορπιέ, και ο Κρόνος φροντίζει να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου τα επόμενα χρόνια. Τώρα είναι καιρός να είστε πιο πειθαρχημένοι σχετικά με τα έργα του πάθους σας και να δουλέψετε με κάθε αίσθηση φόβου που αισθάνεστε γύρω από την αυθεντική αυτοέκφραση. Αν θέλετε να δώσετε ζωή σε κάτι καινούργιο και να ρίξετε πραγματικά το φως σας στον κόσμο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια μαγικά άπιαστη σπίθα έμπνευσης – χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμελής εστίαση και δυνατή φωνή, επίσης. Εστιάστε στο να αναπτύξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν κομμάτια του συνδρόμου απατεώνων που σας εμποδίζουν να ανταποκριθείτε στις πραγματικές σας δυνατότητες. Η υπέρβαση αυτών των περιορισμών μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά στην άλλη πλευρά αυτής της διέλευσης βρίσκεται μια μεγαλύτερη αίσθηση δημιουργικής ελευθερίας.

Τοξότης

Ίσως χρειαστεί να αντισταθείτε στην παρόρμηση του Τοξότη να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα τρέχοντας στο ηλιοβασίλεμα – επειδή ο Κρόνος θα είναι αισθητός στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας τα επόμενα χρόνια, καθιστώντας την παρουσία του αναπόφευκτη (συγγνώμη!). Οι οικιακές υποχρεώσεις θα μπορούσαν ξαφνικά να πάρουν μια πρώτη θέση, αναγκάζοντάς σας να βάλετε τα μέλη της οικογένειας και να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν βαθιές προσκολλήσεις ή προκλητικές παιδικές αναμνήσεις. Σε ένα πιο κυριολεκτικό επίπεδο, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μειώσετε τον χώρο διαβίωσής σας ή να υιοθετήσετε έναν πιο μινιμαλιστικό τρόπο ζωής στο σπίτι. Είτε είναι συναισθηματικά είτε σωματικά, το ξεκαθάρισμα της παλιάς ακαταστασίας και η ελάφρυνση του φόρτου σας θα σας δώσει τελικά την ελευθερία που επιθυμεί η άγρια ​​καρδιά σας.

https://www.instagram.com/p/CpandqcuQrf/

Αιγόκερως

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, Αιγόκερε, επομένως δεν είστε ξένος στην αυστηρή και σοβαρή του ενέργεια. Αλλά με τον αυστηρό χάρακα σας να χτυπά τον τομέα επικοινωνίας του χάρτη σας για τα επόμενα λίγα χρόνια, μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον επικριτικοί για τις ιδέες σας ή να συνειδητοποιείτε πώς εκφράζεστε στους άλλους. Αντιμετωπίστε τη δυσφορία! Ακονίζετε σιγά σιγά τη μοναδική φωνή σας και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο με πιο ουσιαστικό τρόπο. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο πιο διορατικό σχετικά με το τι λέτε, πώς το λέτε και με ποιον το μοιράζεστε – και αυτό είναι καλό. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα μπορείτε να μιλάτε με πολύ περισσότερη εξουσία και αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κοσμικός σας κυβερνήτης, ο Υδροχόος – και αυτός ο εξαιρετικά υπεύθυνος πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιό σας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνοντάς σας να παίρνετε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Αλλά τώρα είναι καιρός να εστιάσετε στους πόρους σας και να μάθετε μερικά μαθήματα για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε. Εάν ήσασταν ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι σχετικά με τις δαπάνες, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό και να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε για το οικονομικό σας μέλλον. Η ασφάλεια θα σας φαίνεται ιδιαίτερα σημαντική τώρα, γι' αυτό ελάτε σε επαφή με τις βασικές σας αξίες και μάθετε πώς θέλετε πραγματικά να ξοδέψετε τον χρόνο, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Η πραγματοποίηση σοφών επενδύσεων σε όλους αυτούς τους τομείς είναι το κλειδί.

Ιχθύς

Ο Κρόνος έχει να κάνει με τη σκληρή αγάπη, κάτι που δεν είναι πάντα διασκεδαστικό για ένα κοσμικό ψάρι όπως εσύ, Ιχθύς, που αγαπά τη φαντασία. Αλλά με τον δακτυλιωτό πλανήτη να μπαίνει στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, θα πρέπει να αποχαιρετίσετε οποιαδήποτε γλυκιά ψευδαίσθηση. Τα επόμενα χρόνια, γίνεστε πιο αληθινοί με τον εαυτό σας και την αλήθεια σας από ποτέ, και θα είναι μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία. Ετοιμαστείτε να ξεφλουδίσετε τα στρώματα της ταυτότητάς σας για να μάθετε τι είναι πραγματικά από κάτω. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να νιώθεις απομόνωση να υποβάλλεται σε τόση προσωπική αναδιάρθρωση ταυτόχρονα – σαν να ξεπερνάς τα πάντα γύρω σου. Αλλά εμπιστευτείτε αυτή τη διαδικασία και θυμηθείτε ότι οι πόνοι της ανάπτυξης εξασθενούν με τον καιρό.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30