Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο στις 17/6 – πώς σε επηρεάζει

Τι αλλαγές φέρνει σε κάθε ζώδιο η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο από 17/6



Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα γίνει ανάδρομος στις 17 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν μερικά σημαντικά γεγονότα και αλλαγές στη ζωή μας λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη. Ο Κρόνος θεωρείται κακόβουλος πλανήτης, αλλά η επιρροή του μπορεί να είναι θετική και αρνητική, ανάλογα με την τοποθέτησή του στο ωροσκόπιο ενός ατόμου.

Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πάροχος δικαιοσύνης και ως το κάρμα που δίνει καρπούς, καθώς δίνει ευοίωνα και δυσοίωνα αποτελέσματα σε ένα άτομο με βάση τις πράξεις του. Ο Κρόνος μπορεί να είναι αρκετά σκληρός ενώ διδάσκει σε κάποιον ένα μάθημα, αλλά ποτέ δεν θα προσπαθήσει να τον βλάψει. Αυτός ο πλανήτης περνά τώρα ζώδιο του Υδροχόου και θα μπει σε ανάδρομη κίνηση στις 17 Ιουνίου, επηρεάζοντας τις ζωές του ζωδιακού κύκλου.

Ο Κρόνος είναι ένας αργά κινούμενος πλανήτης και χρειάζονται περίπου 29,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο. Στην αστρολογία, η θέση του Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη ή στο ωροσκόπιο ενός ατόμου πιστεύεται ότι αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για την προσωπικότητα, την ιδιοσυγκρασία και την πορεία της ζωής του. Ο Κρόνος συνδέεται με το ζώδιο Αιγόκερω, το οποίο κυβερνάται από τον πλανήτη. Είναι επίσης ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου του Υδροχόου και κοιτάζει τον τρίτο, τον έβδομο και τον δέκατο οίκο εκτός από τον οίκο στον οποίο κατοικεί. Μαζί με αυτό, ο Κρόνος είναι εξασθενημένος στον Κριό και εξυψώνεται στον Ζυγό.

Η επιρροή του ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο σε ένα ζώδιο μπορεί να γίνει αισθητή σε διάφορους τομείς της ζωής, όπως η καριέρα, οι σχέσεις, η υγεία και η πνευματικότητα. Όσον αφορά την καριέρα, ο Κρόνος συνδέεται με επαγγέλματα που απαιτούν σκληρή δουλειά, πειθαρχία και προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως η μηχανική, η επιστήμη και η νομική. Στις σχέσεις, ο Κρόνος μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος. Μπορεί επίσης να σημαίνει καθυστερήσεις ή εμπόδια στην εύρεση αγάπης ή στη δημιουργία οικογένειας. Ωστόσο, μια θετική επιρροή του Κρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CtNIhPqBrUX/

Κριός

Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο πρόκειται να επηρεάσει την καριέρα σας Κριοί. Θα πρέπει να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια στη δουλειά σας και θα μπορούσατε να εκπλαγείτε και να θυμώσετε εάν πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα από το συνηθισμένο. Μπορεί να αναπτύξετε προβλήματα υγείας εάν γίνετε εργασιομανείς ως αποτέλεσμα του υπερβολικού φόρτου εργασίας σας. Ως αποτέλεσμα, η σωματική κούραση και η ψυχική ένταση μπορεί να σας κυριεύουν. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι ο Κρόνος προσπαθεί μόνο να σας δοκιμάσει. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και ο Κρόνος θα σας ανταμείψει με ευνοϊκά αποτελέσματα στο μέλλον.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να μπορέσουν να συνεχίσουν κάποιες εργασίες που είχαν σταματήσει στο παρελθόν, κάτι που θα συμβάλει στην επέκταση της επιχείρησής τους. Αυτός ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο, καθώς τα προβλήματα θα μειωθούν και θα προκύψουν ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα αυξημένης έντασης στις ρομαντικές σχέσεις. Θα πρέπει να μιλάτε προσεκτικά και να ενεργείτε με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ραγίζετε την καρδιά του αγαπημένου σας. Οι μαθητές θα μπορέσουν να επιτύχουν καλύτερα μόνο εάν εργαστούν σκληρότερα και επικεντρωθούν περισσότερο στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Ταύρος

Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα γίνει στον δέκατο οίκο για τους Ταύρους. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη βιασύνη και φόρτος εργασίας και να προκύψουν κάποιες εντάσεις στα ταξίδια στο εξωτερικό. Πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά και να παραμείνετε εκεί που εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. Λόγω της επίδρασης του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο, η αλλαγή της δουλειάς σας στην τρέχουσα κατάσταση μπορεί να σας κάνει να αλλάζετε συχνά θέσεις εργασίας, και ως εκ τούτου, να φέρει έλλειψη σταθερότητας. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε μόλις ο Κρόνος βγει από την ανάδρομη κίνησή του και γίνει ευθύς.

Ωστόσο, αν ο Κρόνος δεν είναι ανάδρομος στο ωροσκόπιό σας, τότε μπορεί να προκαλέσει κάποια καθυστέρηση στην εργασία σας, αλλά και ευνοϊκά αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποιου είδους ένταση στις οικογενειακές σας ζωές και σας συμβουλεύουμε να προσέχετε ιδιαίτερα τους γονείς σας. Σε όλη τη διάρκεια της συζυγικής σας ζωής, μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή ένταση. Θα επωφεληθείτε από το να ζήσετε μια πειθαρχημένη ζωή, καθώς θα σας διευκολύνει να εστιάσετε στα βασικά. Αυτή η περίοδος θα σας ωθήσει να προχωρήσετε οικονομικά.

Δίδυμοι

Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει μια μικρή καθυστέρηση στην απόκτηση των κέρδων και της περιουσίας για τους Διδύμους. Όσοι από εσάς έχετε βγει μετά από ψυχική ένταση για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να θορυβηθείτε για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά μην ανησυχείτε. Αντίθετα, αντιμετωπίστε αυτή τη στιγμή με τόλμη. Ό,τι ήθελε να σας προσφέρει ο Κρόνος στην τελευταία του διέλευση θα σας παραδοθεί τώρα, οπότε αν ο ρυθμός των πράξεών σας είναι καλός, θα κερδίσετε από εκτεταμένα ταξίδια σε αυτή την κατάσταση.

Θα υπάρξουν πιθανότητες να φύγετε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί και ενδέχεται να υπάρξει και μεταγραφή εργασίας. Οικονομικά, αυτή η διέλευση θα σας ωφελήσει και ίσως σας εμπνεύσει να συνάψετε μακροπρόθεσμα συμβόλαια που θα σας φέρουν ευημερία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η υγεία κάποιου οικογενειακού μέλους θα γίνει πιο περίπλοκη. Η πτώση της υγείας του θα σας προβληματίσει. Μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας με τα αδέρφια, αλλά μπορεί να βρείτε ευχαρίστηση κληρονομώντας απροσδόκητα κάποια οικογενειακή περιουσία. Να είστε προσεκτικοί στη διαφωνία, καθώς τα θέματα στο δικαστήριο μπορεί να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσοι επιδιώκουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια.

https://www.instagram.com/p/CtT98vjgNUK/

Καρκίνος

Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα συμβεί στον όγδοο οίκο για το ζώδιο του Καρκίνου και δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς γιατί ήδη κινδυνεύετε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή. Πρώτα και κύρια, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε μορφή επένδυσης, καθώς η επένδυση σε αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι επικίνδυνη. Δώστε προτεραιότητα στην πλήρη φροντίδα της υγείας σας γιατί η αγνόηση της υγείας σας κατά την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μια σοβαρή ασθένεια. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε και αποφύγετε να επιτρέψετε να κυριαρχήσει η συναισθηματική ένταση.

Εάν δεν επιτυγχάνετε τα απαιτούμενα αποτελέσματα στη δουλειά, συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά για τον σκοπό σας. Όποιες και αν είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, θα βγείτε από αυτές και θα οδηγηθείτε στην κορυφή της επιτυχίας. Αρκεί να είστε σίγουροι για τη δουλειά σας. Βελτιώσεις θα κάνουν και οι επιχειρήσεις. Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο αποκαλύπτει ότι τα προβλήματα θα είναι υπό έλεγχο μετά από μια περίοδο ελαφρού στρες στον έγγαμο βίο. Η φιλοδοξία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μπορεί να εκπληρωθεί.

Λέων

Η επίδραση του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο θα φανεί στον έβδομο οίκο σας Λέοντες. Τα κέρδη θα είναι εμφανή στις επιχειρηματικές συναλλαγές ως αποτέλεσμα αυτής της διαμετακόμισης. Τα σταματημένα σχέδιά σας θα ξαναρχίσουν την ορμή τους. Το έργο που θέλατε να ολοκληρώσετε αλλά δεν τα καταφέρατε για κάποιο λόγο θα αρχίσει να ολοκληρώνεται και το κέρδος θα αρχίσει να δημιουργείται στην επιχείρηση.

Από την άλλη πλευρά, κάποιο άγχος στον γάμο σας μπορεί να αυξηθεί. Θα χρειαστεί να κατανοήσετε καλύτερα τον σύντροφό σας, καθώς και να κατευνάσετε την περιέργειά του και να εξηγήσετε σημαντικά θέματα γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να αυξήσουν τις αμοιβαίες διαφωνίες και την πιθανότητα δυσφορίας στη σχέση. Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο σας συμβουλεύει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε και οικογενειακά θέματα. Τα μακρινά ταξίδια μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία, γι' αυτό φροντίστε τον εαυτό σας όταν ταξιδεύετε. Να είστε προσεκτικοί με τις τακτικές του αντιπάλου σας, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι μαθητές Λέοντες μπορεί να επιτύχουν σε ανταγωνιστικές εξετάσεις, αλλά μόνο εάν έχουν μελετήσει σκληρά στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφύγετε να δανείζετε ή να δανείζεστε χρήματα.

Παρθένος

Για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα γίνει στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να προσέχετε πολύ την υγεία σας, καθώς οποιοδήποτε από τα προηγούμενα προβλήματα υγείας σας μπορεί να επανεμφανιστεί. Επομένως πρέπει να εργάζεστε συνεχώς για να βελτιώνετε την υγεία σας γιατί ένα μικρό λάθος μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου στον Υδροχόο, οι δαπάνες σας θα αυξηθούν, αλλά μπορεί να προκύψουν και ευκαιρίες να πάτε στο εξωτερικό σε σχέση με την εργασία σας.

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από την κερδοσκοπική αγορά. Εάν έχετε ήδη επενδύσει στο χρηματιστήριο, μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά πλεονεκτήματα τώρα. Εάν ένα θέμα εκκρεμεί στο δικαστήριο, μπορεί να είναι δυνατό να προχωρήσετε λίγο περισσότερο. Καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά. Φροντίστε τους ανθρώπους σας και δείξτε τους στοργή και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ένα όχημα. Ζητήματα που σχετίζονται με στομαχικές ασθένειες ή πόνο στο στήθος μπορεί να είναι πιο άβολα, όπως και προβλήματα όπως η οξύτητα στο πεπτικό σύστημα. Σας συμβουλεύουμε να είστε προετοιμασμένοι και να αναζητήσετε μια επαγγελματική διάγνωση. Καταναλώστε μόνο εύπεπτες τροφές και αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ. Θα έχετε επιτυχία στην αποπληρωμή προηγούμενων δανείων. Μπορείτε να αποκτήσετε κάποια κληρονομική ιδιοκτησία. Η νίκη θα έρθει σταδιακά και σε λογομαχίες.

https://www.instagram.com/p/CtUHL8euhKx/

Ζυγός

Λόγω της ανάδρομης θέσης του στον Υδροχόο, ο Κρόνος, ο οποίος είναι ένας ευνοϊκός πλανήτης για όσους ανήκουν στον Ζυγό, μπορεί να ενισχύσει την ένταση στην ερωτική σας σχέση. Θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας. Δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την ωριμότητα της σχέσης λόγω αυξανόμενων αμοιβαίων παρεξηγήσεων. Σε μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση δυσαρμονίας στη σχέση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, οι ανύπαντροι θα βιώσουν την αγάπη στην ερωτική ζωή τους. Η εγγύτητα μεταξύ σας θα μεγαλώσει.

Αυτή η θέση του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οικονομικά ζητήματα, αλλά πριν από αυτό, μπορεί να συναντήσετε μια οπισθοδρόμηση, όπως να χάσετε τη δουλειά σας. Ωστόσο, αργότερα, θα βρείτε ξαφνικά εξαιρετικές ευκαιρίες εργασίας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, κάντε ένα διάλειμμα για λίγο και κάντε υπομονή. Οικονομικά, ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας. Αντί να παραμένετε στην ίδια εργασία, η αλλαγή θα είναι χρήσιμη στα επόμενα χρόνια. Έχετε πολλές πιθανότητες να παντρευτείτε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όταν προσπαθούν να λάβουν εκπαίδευση.

Σκορπιός

Τα αποτελέσματα του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο θα φανούν στον τέταρτο οίκο του ζωδίου του Σκορπιού. Μπορεί να υπάρξει κάποια αναστάτωση στην οικογενειακή ζωή ως αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης. Αυτή την ώρα θα τεθεί σε κίνδυνο και η υγεία των μελών της οικογένειας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την υγεία της μητέρας σας. Φροντίστε την πλήρως και, εάν χρειαστεί, συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό. Υπάρχει κίνδυνος διαφωνίας για την περιουσία της οικογένειας, επομένως είναι προτιμότερο να μην κλιμακωθεί η διαμάχη αυτή την περίοδο, για την οποία θα χρειαστεί να εργαστείτε υπομονετικά, αλλά στο μεταξύ, μπορεί να προσπαθήσετε να αποκτήσετε νέο ακίνητο.

Στη δουλειά, οι συνθήκες θα είναι υπέρ σας και θα εργαστείτε ακούραστα για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας, κάτι που θα τονώσει τη θέση σας στη δουλειά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδος στις επιχειρήσεις και η εταιρεία σας θα αναπτυχθεί. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα σχέσης ως αποτέλεσμα της επιζήμιας επίδρασης των οικογενειακών δραστηριοτήτων στη σχέση τους. Ωστόσο, είναι επίσης πλεονέκτημα ότι και οι δύο θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία επιδεικνύοντας αμοιβαία κατανόηση.

Τοξότης

Ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει πολλά ευοίωνα και ευεργετικά νέα για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη. Θα λάβετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς που δεν περιμένατε. Οι συνάδελφοί σας θα σας υποστηρίξουν πλήρως στον τομέα, και ως αποτέλεσμα, η θέση σας θα αρχίσει να επικρατεί. Θα σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και θα ανησυχείτε για την ευχαρίστηση και την ταλαιπωρία τους. Οι σχέσεις σας μαζί τους θα βελτιωθούν και θα πετύχετε στην επιχείρησή σας και στον εργασιακό σας τομέα χάρη στις προσπάθειές τους.

Παρά τη σύγκρουση με τα αδέρφια, η αγάπη θα μεγαλώσει και θα σας δουν να τα υποστηρίζετε. Μπορεί, ωστόσο, να ασχολούνται με κάποια προσωπικά ζητήματα. Η υγεία των μελών της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα των γονιών σας, μπορεί να υποφέρει ως αποτέλεσμα. Θα δημιουργηθούν συνθήκες για τις σύντομες εξορμήσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου στον Υδροχόο, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα ταξίδια είναι ευοίωνα. Η τύχη σας θα είναι υπέρ σας και θα επιστρέφεται από καιρό σε καιρό, επιτρέποντας την ολοκλήρωση μιας σταματημένης εργασίας. Οι μαθητές θα έχουν υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και θα μπορούν να μελετούν προσεκτικά. Η σκληρή σας προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς όσον αφορά τις ακαδημαϊκές επιδόσεις.

https://www.instagram.com/p/CtUOIYIAh_M/

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα γίνει στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, ώστε να μην προσβάλλετε τους άλλους ή να μιλάτε τόσο σκληρά ώστε να μη βλάψετε τις σχέσεις σας. Πρέπει να το φροντίσετε όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική σας. Ωστόσο, στο οικονομικό μέτωπο, αυτή η διέλευση θα είναι επωφελής. Αυτή τη στιγμή, θα αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα, κάτι που θα οδηγήσει σε αύξηση του τραπεζικού σας υπολοίπου.

Εάν είχατε σκοπό να πουλήσετε ένα ακίνητο και καθυστερούσε, θα συμβεί κατά τη διάρκεια αυτού του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο και θα λάβετε ευνοϊκές αποδόσεις, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε άλλη εργασία ή να αποκτήσετε άλλη ιδιοκτησία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των μελών της οικογένειας. Θα πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε. Προσέξτε την υγεία του συντρόφου σας γιατί μπορεί να υποφέρει από προβλήματα υγείας. Το επίπεδο της οικογενειακής άνεσης θα ανέβει και θα παρατηρήσετε επίσης μείωση σε θέματα υγείας. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για έρωτες και αν περιμένετε τον τέλειο ή κάποιος σας έχει εγκαταλείψει, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα λάβουν τον κύριο αντίκτυπο του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο του, καθώς θα λάβει χώρα στον πρώτο οίκο του ζωδιακού κύκλου του Κρόνου. Ο χρόνος θα είναι ψυχικά κουραστικός και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατανοήσετε τα θέματα. Θα είναι πέρα από την ικανότητά σας να κάνετε μια έγκαιρη κρίση και σε μια τέτοια περίπτωση, ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις μπορεί να είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Θα πρέπει να βοηθάτε τα μικρότερα μέλη της οικογένειας και να συνεργάζεστε πλήρως με τα αδέρφια σας. Αυτό θα ενισχύσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς εσάς και η σύνδεσή σας θα είναι ισχυρότερη ως αποτέλεσμα.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι φίλοι που μπορεί να χρειάζονται την υποστήριξή σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, μείνετε μαζί τους και γίνετε το στήριγμά τους. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για εταιρική ανάπτυξη επίσης, και οι ξένες αλληλεπιδράσεις θα είναι επωφελείς για εσάς. Επικεντρωθείτε στην καριέρα σας. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς θα χρειαστεί να δώσετε στο έργο σας την υψηλότερη προτεραιότητα και να εργαστείτε όσο το δυνατόν πιο σκληρά. Θα υποστείτε την απώλεια της υγείας σας λόγω αυτής της δέσμευσης στη δουλειά σας. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προστριβές στον γάμο σας, αλλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αποτρέψετε τις δυσκολίες επιδεικνύοντας ωριμότητα. 

Ιχθύς

Για τους Ιχθύς η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο θα γίνει στον δωδέκατο οίκο, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, αλλά θα είναι ωφέλιμα για εσάς. Εάν θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα ήταν σοφό να ξοδέψετε χρήματα σε αυτό και μπορείτε να ταξιδέψετε με επιτυχία στο εξωτερικό. Εξαιτίας αυτού, τα έξοδά σας θα αυξηθούν, αλλά θα είναι ωφέλιμα για εσάς. Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας αφού υπάρχει πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τους αντιπάλους σας, καθώς ο Κρόνος θα τους κρατά ταραγμένους και θα τους λείπουν τα κότσια για να σας αντιμετωπίσουν. Θα επωφεληθείτε από τις σχέσεις με άλλες χώρες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που συνδέεται με ξένα έθνη ή χώρες, η επιχείρησή σας θα προχωρήσει. Ωστόσο, οι μέσοι άνθρωποι στην επιχείρηση μπορεί να μην έχουν κεφάλαια και θα απαιτήσουν επένδυση κεφαλαίου. Μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο από κάπου, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο να το πάρετε κατά τη διάρκεια του Ανάδρομου Κρόνου στον Υδροχόο, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να λάβετε το δάνειο αλλά πολύ δύσκολο να το επιστρέψετε. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό. Θα ήταν ωφέλιμο για εσάς να αποτρέψετε την υπερβολή, κάτι που θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!