Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Έχεις δωράκι! Δες τι σου έφερε η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου

Πώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους του Ιουνίου επηρέασε κάθε ζώδιο



Το επίσημο καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και όλοι το περιμένουν πώς και πώς! Θεωρήστε το ως μια εποχή που κυβερνά ο Ερμής, αλλά αν αναρωτιέστε πώς η νέα σελήνη στους Διδύμους θα επηρεάσει κάθε ζώδιο τον Ιούνιο, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. θα είναι μια εισροή πληροφοριών για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε. Ο Ερμής βουίζει επίσης μέσα από το ζώδιο κυριαρχίας του, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο γρήγορα και διανοητικά διεγερτικά.

Οι Δίδυμοι είναι το πρώτο ζώδιο του αέρα στον ζωδιακό κύκλο. Γρήγορο και έξυπνο, η μεταβλητή του μορφή μιλά για τη διανοητική ευελιξία και την αστραφτερή διάνοια αυτού του ζωδίου του αέρα. Όταν εξετάζουμε τη θεϊκή τάξη του ζωδιακού τροχού, αφού έρθουμε σε επαφή με τις πέντε αισθήσεις μας (κατά την εποχή του Ταύρου) είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε το περιβάλλον μας με μια νέα προοπτική, όπου η εποχή των Διδύμων μπαίνει στο παιχνίδι. Για αναφορά, ελέγξτε ποιος αστρολογικός οίκος ανήκει σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο στον γενέθλιο χάρτη σας. Εδώ είναι πιο πιθανό να χαρείτε ό,τι σας εξιτάρει ή απλά να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Σε μια πιο φωτεινή σημείωση, αυτός είναι ο τομέας της ζωής όπου θα αισθάνεστε πιο άνετα να εκμεταλλευτείτε τη δυαδικότητα σας ή/και να έχετε έναν  πιο δημιουργικό τρόπο με τις λέξεις.

Τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην αστρολογία της νέας σελήνης αυτού του μήνα, καθώς και στη σημασία αυτής της σεληνιακής φάσης. Βαθιά μυστηριώδης και συχνά παραβλέπεται από την έλλειψη ορατότητάς της, η νέα Σελήνη είναι εξίσου γόνιμη όσο και υπερφορτισμένη, δεδομένου ότι σηματοδοτεί επίσης την αρχή ενός ολοκαίνουργιου σεληνιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει όταν ο ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τη σελήνη μέσω του ίδιου βαθμού ενός ζωδίου. Ας μην ξεχνάμε ότι το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική μας βάση, ενώ ο ήλιος συμβολίζει το εγώ και τη φυσική μας ταυτότητα. Η θεϊκή συνέργεια των δύο φώτων είναι ακριβώς αυτό που κάνει αυτή τη σεληνιακή φάση τόσο απίστευτα ισχυρή.

Πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Μπράβο στο νέο σας ξεκίνημα. Το φεγγάρι ανανεώνεται μέσω του περίεργου ζωδίου των Διδύμων, φορτίζοντας τον τρίτο οίκο σας από το άμεσο περιβάλλον και τις διαπροσωπικές υποθέσεις. Εδώ έρχεται μια νέα προοπτική, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τους γείτονές σας, τους συνομηλίκους σας ή/και την τοπική κοινότητα. Και με τον ευγενικό Ερμή στο μείγμα, αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να έρθουν γρήγορα. Ωστόσο, ενώ είστε σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, θα μπορούσατε να είστε εξίσου φωτισμένοι όσο ανησυχείτε για τα επόμενα βήματα. Προσπαθήστε να κρατήσετε χώρο για τη διαίσθησή σας, σε αντίθεση με το να δίνετε προτεραιότητα στα γεγονότα που αναζητάτε.

Ταύρος

Μην είσαι τόσο κακοδιάθετοι. Η νέα σελήνη αγγίζει τον δεύτερο οίκο διακυβέρνησής σας, φέρνοντας γονιμότητα και νέα ξεκινήματα σε όλα, από την αίσθηση της ασφάλειας έως τις ικανότητές σας να βγάζετε χρήματα. Λάβετε υπόψη ότι τόσο ο Άρης όσο και ο ουράνιος κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, συνεχίζουν να ενεργοποιούν τον οικιακό τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων, υποδηλώνοντας την πιθανότητα αυτό να περιλαμβάνει έναν αδερφό, έναν συγγενή ή/και την ταπεινή σας κατοικία. Σε μια άλλη σημείωση, η νέα σελήνη θα κάνει ένα διφορούμενο τετράγωνο στον Ποσειδώνα, προσθέτοντας ένα ομιχλώδες στρώμα ανησυχίας στο μείγμα, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Δίδυμοι

Αυτή η νέα σελήνη είναι για σένα, Δίδυμοι! Αλλά εκτός από το ότι ο ήλιος και η σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιό σας, έχετε τον διανοητικό πλανητικό κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να κάνει καταιγισμό ιδεών και να λύνει προβλήματα για λογαριασμό σας. Επιπλέον, τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη φωτίζουν αυτήν τη στιγμή τον τομέα της επικοινωνίας σας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τόσο το θάρρος όσο και την αυτοπεποίθηση να μεταδώσετε τα απαραίτητα μηνύματα. Σε μια πιο διφορούμενη σημείωση, ωστόσο, η νέα σελήνη θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τον άπιαστο Ποσειδώνα στον 10ο οίκο της εξουσίας σας. Παρά την επιθυμία σας να αναλάβετε την ηγεσία, μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για τα επόμενα βήματα. Μην αφήσετε την έλλειψη σαφήνειας να σας εκτροχιάσει. Αντ' αυτού, σκεφτείτε τα πρόσφατα επιτεύγματά σας

https://www.instagram.com/p/Ctk3tMBL58A/

Καρκίνος

Με το φεγγάρι να ανανεώνεται μέσω του πιο ιδιωτικού τομέα του χάρτη σας, σας παρουσιάζεται μια ευκαιρία να θεραπευτείτε και να ξεκινήσετε ξανά. Αυτό θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από τον αυτοδιάλογο σας ή/και μια ξεπερασμένη νοοτροπία που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, επομένως είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσει αυτή τη στιγμή. Κάντε ειρήνη με αυτό που απελευθερώνετε και κρατήστε χώρο για τις άπειρες δυνατότητες που έχετε μπροστά σας. Ομολογουμένως, ενώ βρίσκεστε σε ένα τετράγωνο με μουντό Ποσειδώνα, αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να προκαλέσει αισθήματα ανησυχίας… αλλά αντί να εστιάσετε υπερβολικά σε αυτό που προετοιμάζετε υλικοτεχνικά στα παρασκήνια, είναι καλύτερα να ακολουθείτε τη ροή.

Λέων

Είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω των κουτσομπολιών, πιθανότατα λαμβάνετε σημαντικά νέα αυτή τη στιγμή. Ανανεώνοντας τον εαυτό σας μέσω του κοινωνικά συνειδητοποιημένου 11ου οίκου των ενώσεων, των κοινοτικών υποθέσεων και των μελλοντικών οραμάτων σας, υπάρχει μια ευκαιρία για εσάς να συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται παρόμοιες ελπίδες και όνειρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον Άρη και την Αφροδίτη να τσιτσιρίζουν μέσα από τις σταθερές φωτιές σας, καθώς είστε εξίσου χαρισματικοί και διεκδικητικοί αυτή τη στιγμή. Το αλιεύμα, ωστόσο, θα μπορούσε ενδεχομένως να προέλθει από το τετράγωνο της νέας σελήνης στον Ποσειδώνα, καθώς θα μπορούσε να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας σχετικά με τους κοινόχρηστους πόρους και τις συμβατικές συμφωνίες σας.

Παρθένος

Αποκτάτε επίγνωση του ρόλου σας ως επαγγελματία, καθώς και των πόρων που είναι διαθέσιμοι σε εσάς όσον αφορά την καριέρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη ανανεώνεται στους Διδύμους, για να μην αναφέρουμε ότι ο ουράνιος κυβερνήτης σας, ο Ερμής, φορτίζει επίσης αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Σε μια άλλη σημείωση, με τον Άρη και την Αφροδίτη να εκθαμβώνουν τον μυστικό 12ο οίκο των μυστικών και των ασυνείδητων μοτίβων σας, θα μπορούσατε να είστε βαθιά παθιασμένοι με αυτή τη νέα προσπάθεια και, ωστόσο, συνειδητά να επιλέξετε να κρατήσετε τη φωτιά σας κρυμμένη. Το τετράγωνο της νέας σελήνης προς τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει αισθήματα σύγχυσης στις κατ' ιδίαν σχέσεις ή/και στις συμβατικές συμφωνίες σας.

Ζυγός

Επιστρέφετε στο στοιχείο σας και πιθανότατα θα νιώθετε δέος για τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη ανανεώνεται στον αδελφό σας Δίδυμο, μέσω του εκτεταμένου ένατου οίκου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αυτοανακάλυψης, αλλά υπάρχουν και άλλα. Ο Ερμής διεγείρει επίσης αυτή την περιοχή του χάρτη σας και όλα αυτά ενώ ο Άρης και ο ουράνιος κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θαμπώνουν τον 11ο οίκο των κοινωνικών δικτύων σας. Δικτύωση με συμμαθητές; Σκέφτεστε πού να ταξιδέψετε με τους φίλους σας στη συνέχεια; Η Λούνα θα ταίριαξει με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο της ρουτίνας σας, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα είστε ασαφείς σχετικά με τα logistics. Αφιερώστε ένα λεπτό για να σταματήσετε πριν κατεβείτε στην κουνελότρυπα της αναποφασιστικότητας.

Σκορπιός

Να επενδύσεις ή να μην επενδύσεις. Αυτή είναι η ερώτηση, Σκορπιέ. Σε τελική ανάλυση, με το φεγγάρι να ανανεώνεται στους Διδύμους - τον οικείο όγδοο οίκο σας με κοινόχρηστους πόρους και άλλες πηγές εισοδήματος - οι πιθανότητες είναι να αποκτήσετε σημαντική εικόνα σχετικά με μια πιθανή συμφωνίας, αν όχι την κληρονομιά μιας γονικής φιγούρας. Για παράδειγμα, ο συγκυβερνήτης σας, ο Άρης, κάθεται μαζί με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο της καριέρας και της εξουσίας σας, πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας κατευθύνεται προς την επαγγελματική σας ζωή, αν όχι την πραγματική σας κληρονομιά στον κόσμο. Το συμπέρασμα; Η νέα σελήνη θα έρθει αντιμέτωπη με τον άπιαστο Ποσειδώνα, δημιουργώντας συναισθήματα σύγχυσης και αβεβαιότητας. Αυτό θα μπορούσε να αφορά ένα έργο πάθους, αν όχι την προσωπική σας επωνυμία.

Τοξότης

Υπάρχουν νέα ξεκινήματα στον δρόμο, ειδικά σε ό,τι αφορά τις κατ’ ιδίαν σχέσεις σας και τις συμβατικές συμφωνίες. Αυτό θα μπορούσε να έρθει με μια σειρά από συνομιλίες ή/και σημαντικά έγγραφα, δεδομένης της επιρροής του φλύαρου Ερμή σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σας. Επιπλέον, με τον ουράνιο κυβερνήτη σας, τον Δία, να φορτίζει τον έκτο οίκο σας με τις καθημερινές σας ρουτίνες, θα μπορούσατε να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα στο χώρο εργασίας, αν όχι τις ευθύνες στην καθημερινή σας ζωή. Ομολογουμένως, με τον Άρη και την Αφροδίτη να φορτίζουν τον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας, πιθανότατα είστε τόσο σίγουροι όσο ποτέ όσον αφορά τις επιθυμίες σας, αλλά το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για τον οποίο μαντεύετε τα πράγματα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη ανανεώνεται στους Διδύμους, φέρνοντας γονιμότητα και τροφή στον έκτο οίκο σας με τις συνήθειες υγείας, τις ρουτίνες εργασίας και τον καθημερινό σας τρόπο ζωής. Είτε πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε, είτε για δέουσα επιμέλεια που εκκρεμούν στον τομέα της ευθύνης, ο Ερμής σας υποστηρίζει ψυχικά, κοινωνικά και διανοητικά. Με άλλα λόγια, έχετε τους πόρους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Σε μια άλλη σημείωση, ωστόσο, το φεγγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με τον μπερδεμένο Ποσειδώνα και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αισθήματα σύγχυσης ή/και ανησυχίας, ειδικά όταν πρόκειται για τα αδέρφια, τους γείτονές σας και το άμεσο περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Η απαστράπτουσα διάνοιά σας είναι ο κερδοφόρος σας τομέας, Υδροχόε. Εδώ που τα λέμε, το φεγγάρι ανανεώνεται στον εορταστικό πέμπτο οίκο σας των έργων αγάπης, γιορτής, αναγνώρισης και πάθους, και όλα αυτά ενώ ο κυβερνήτης του (ο Ερμής) προσθέτει ένα στρώμα έξυπνης αξιοπιστίας και ψυχικής τόνωσης. Ανέφερα ότι τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη φορτίζουν αυτήν τη στιγμή τον τομέα των σχέσεών σας; Όλα είναι στραμμένα πάνω σας και είστε παθιασμένοι με τις συμβατικές σας συμφωνίες όσο ποτέ. Είτε προσωπικά είτε όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προσθέτει ένα στρώμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας, κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σας και την αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε μην αφήνετε το άγνωστο να θολώσει το όραμά σας ή να αφαιρέσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθύς

Εάν δεν αναδιατάσσετε τον χώρο διαβίωσής σας, τότε μπορεί να είστε στη διαδικασία μετεγκατάστασης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το φεγγάρι ανανεώνεται στους φλύαρους Διδύμους, μέσω του τέταρτου οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων. Άλλοι από εσάς θα μπορούσατε να είστε στη διαδικασία της διεκπεραίωσης σημαντικών συμβάσεων, αν όχι να συμμετέχετε σε συζητήσεις με συγγενείς. Λάβετε υπόψη ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, συνεχίζει να αιωρείται πάνω από το ζώδιό σας και επίσης θα τετραγωνίζεται με αυτό το σεληνιακό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σημαντικό να προσέχετε τις προβολές και τις ψευδαισθήσεις στο μπροστινό μέρος. Είτε από εσάς είτε προς ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι βέβαιο ότι δεν έχετε σαφήνεια γύρω από μια προσωπική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένος. Η ομίχλη θα καθαρίσει σε εύθετο χρόνο.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της