6 ιδέες διακόσμησης που μπορείς να κλέψεις από διάσημα σπίτια

Το εντυπωσιακό σπίτι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Αν αυτό τον καιρό σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή ακόμα καλύτερα ανακαίνιση, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στις φωλιές των διασήμων. Έχουν δώσει πολλά χρήματα για να τις αποκτήσουν και σίγουρα για να φτιαχτούν έτσι φανταστικές, χρειάστηκαν ώρες δουλειάς από διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Παρακάτω θα δεις μερικές διακοσμητικές ιδέες που αγαπούν. Πάρε ιδέες και προσάρμοσε τες στις δικές σου ανάγκες και προδιαγραφές. Το σπίτι σου μπορεί να γίνει αγνώριστο!

1. "Τουβλάκια" αντί για πλακάκια στο μπάνιο

banio3.jpg 

Η Renee Zellweger το είχε επιλέξει και όπως μπορείς να δεις και μόνη σου στην φωτογραφία από το σπίτι του Αμερικανού interior designer Nate Berkus, ένα τέτοιου είδους πλακάκι στο μπάνιο δίνει μια πολύ πιο φρέσκια νότα στο χώρο.  

2. Μπανιέρα στη...μέση

bathtub1.jpg Ο Lebron James δεν είναι ο μόνος που έχει επιλέξει να τοποθετήσει τη μπανιέρα του στη μέση του μπάνιου. Το ίδιο έχουν κάνει και η Gisele. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το μπάνιο, να μια πάρα πολύ καλή ιδέα! Χαλαρώνεις μόνο που το βλέπεις. 

3. Ντουλάπες παπουτσιών

shoecloset.jpg

Εντάξει μπορεί να μην έχεις ένα ολόκληρο δωμάτιο για τα παπούτσια σου, όπως πχ η Kylie Jenner, αλλά σίγουρα κάποιο χώρο μπορείς να αφιερώσεις μόνο σε αυτά. Μπορεί να μιλάμε για μια ντουλάπα, ένα μεγάλο ράφι ή φυσικά ένα μικρό (ή μεγάλο γιατί όχι) δωμάτιο το οποίο θα είναι σαν έκθεση παπουτσιών. Θα τα βρίσκεις πανεύκολα και θα νιώθεις λίγο περισσότερο πριγκίπισσα. 

4. Ντουλάπες- δωμάτια

ntoylapadomatio.jpg

Αν σου φαίνεται υπερβολικό να αφιερώσεις ένα χώρο στα παπούτσια και μόνο, τι θα έλεγες για να αφιερώσεις ένα χώρο στα ρούχα και το κεφάλαιο "ντουλάπα" γενικότερα; Η Kendall Jenner είναι μια από τις πολλές διάσημες που το κάνουν και μην πεις ότι δεν τις καταλαβαίνεις. 

5. Mini bar

homebar.jpg 

Η Emily Blunt είχε πει "ναι" στο mini bar, εσύ; Σκέψου να διαμορφώσεις ένα χώρο που είναι μόνο για να πίνετε ποτό στο όρθιο με το αγόρι ή την παρέα που καλείς στο σπίτι.  

6. Sun Room

sunroom.jpg 

Δε ξέρουμε πως ακριβώς μπορούμε να μεταφράσουμε το "Sun room" στα ελληνικά, αλλά ξέρουμε ότι είναι μια τέλεια ιδέα ειδικά για τα σπίτια στην Ελλάδα που λούζονται από ήλιο τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Ακόμα και αν δεν έχεις σπίτι σαν της Sia, μπορείς να φτιάξεις μια γωνιά στο σπίτι σου η οποία να είναι αφιερωμένη στον ήλιο και μόνο.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares