Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Η Porcelana διαμορφώνει το χώρο που πραγματικά σας εκφράζει!

Το τι κάνετε στο σπίτι σας είναι δική σας υπόθεση… Το τι βάζετε όμως, είναι υπόθεση της Porcelana!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Αν θέλεις να ανακαλύψεις πραγματικά διαχρονικές και ολοκληρωμένες προτάσεις για το δάπεδο, το μπάνιο, την κουζίνα και το έπιπλο, σε μοναδικές τιμές, σου έχουμε την πρόταση: Η Porcelana αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις µεγαλύτερες επώνυµες µάρκες και σου δίνει τη δυνατότητα να διαµορφώσεις το χώρο σου µε τις ποιοτικότερες επιλογές της διεθνούς αγοράς.

header_aberto_700x400_porcelana.jpg

Εχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο κατάστημα Porcelana, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις Σέρρες. Σήμερα, η Porcelana έχει εξελιχθεί στη µεγαλύτερη αλυσίδα καταστηµάτων του χώρου, µε 30 σηµεία πώλησης πανελλαδικά. Εκεί θα βρεις ολοκληρωµένες λύσεις για την ένδυση του σπιτιού, λαµβάνοντας υπόψη την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστή, του αρχιτέκτονα, του διακοσµητή αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

header_bed_700x400_porcelana2.jpg

Τι κάνει την Porcelana να ξεχωρίζει;

Οι εξειδικευμένες προτάσεις της, τηρώντας υψηλά standards ποιότητας και αισθητικής/design, σε συνδυασμό με τις τιμές της. Μπορείς να διαμορφώσεις τον χώρο που σε εκφράζει, στην τιμή που πραγματικά σε εκφράζει, κι αυτό μπορεί να γίνει με μια επίσκεψη σε ένα από τα τριάντα καταστήματά σε όλη την Ελλάδα. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις πολύ καλές προσφορές, αλλά και ότι θα καλύψεις τις ανάγκες σου με το απαράμιλλο design Porcelana. Και όλοι μας ξέρουμε ότι δεν συνδυάζονται εύκολα όλα αυτά. Περισσότερα μπορείς να δεις στο www.porcelana.gr

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.