Η Porcelana διαμορφώνει το χώρο που πραγματικά σας εκφράζει!

Το τι κάνετε στο σπίτι σας είναι δική σας υπόθεση… Το τι βάζετε όμως, είναι υπόθεση της Porcelana!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Αν θέλεις να ανακαλύψεις πραγματικά διαχρονικές και ολοκληρωμένες προτάσεις για το δάπεδο, το μπάνιο, την κουζίνα και το έπιπλο, σε μοναδικές τιμές, σου έχουμε την πρόταση: Η Porcelana αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις µεγαλύτερες επώνυµες µάρκες και σου δίνει τη δυνατότητα να διαµορφώσεις το χώρο σου µε τις ποιοτικότερες επιλογές της διεθνούς αγοράς.

header_aberto_700x400_porcelana.jpg

Εχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο κατάστημα Porcelana, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις Σέρρες. Σήμερα, η Porcelana έχει εξελιχθεί στη µεγαλύτερη αλυσίδα καταστηµάτων του χώρου, µε 30 σηµεία πώλησης πανελλαδικά. Εκεί θα βρεις ολοκληρωµένες λύσεις για την ένδυση του σπιτιού, λαµβάνοντας υπόψη την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστή, του αρχιτέκτονα, του διακοσµητή αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

header_bed_700x400_porcelana2.jpg

Τι κάνει την Porcelana να ξεχωρίζει;

Οι εξειδικευμένες προτάσεις της, τηρώντας υψηλά standards ποιότητας και αισθητικής/design, σε συνδυασμό με τις τιμές της. Μπορείς να διαμορφώσεις τον χώρο που σε εκφράζει, στην τιμή που πραγματικά σε εκφράζει, κι αυτό μπορεί να γίνει με μια επίσκεψη σε ένα από τα τριάντα καταστήματά σε όλη την Ελλάδα. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις πολύ καλές προσφορές, αλλά και ότι θα καλύψεις τις ανάγκες σου με το απαράμιλλο design Porcelana. Και όλοι μας ξέρουμε ότι δεν συνδυάζονται εύκολα όλα αυτά. Περισσότερα μπορείς να δεις στο www.porcelana.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares