Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Γιατί είναι ωραία να περνάς Χριστούγεννα στο σπίτι

Ωραίες οι βόλτες στις γιορτές, αλλά εδώ που τα λέμε, καλή επιλογή είναι και το να μένεις μέσα. Να γιατί!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Πλησιάζουμε, λοιπόν, στα Χριστούγεννα. Στη μέρα του χρόνου που το φαγητό, η αγάπη, το κόκκινο χρώμα και τα λαμπάκια, έχουν την τιμητική τους. Είναι μια μέρα που μπορείς να την περάσεις κάνοντας βόλτες στη στολισμένη πόλη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί τέλεια ευκαιρία για να μείνεις στο σπίτι. Ναι, Χριστούγεννα στο σπίτι και πουθενά αλλού! Παρακάτω θα σου κάνουμε μια λίστα με τους λόγους που αυτό το πλάνο είναι πολύ, μα πάρα πολύ καλό.

#1. Γιατί δε θα κουραστείς

Στις 25 Δεκεμβρίου, θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις ένα μέρος που να μην έχει πολύ κόσμο. Είναι μια μέρα που συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν τη βόλτα τους. Κακή από μόνη της δεν είναι η πολυκοσμία, βέβαια, όμως είναι πολύ πιθανό να γυρίσεις σπίτι το βράδυ κουρασμένη. Αν μείνεις μέσα, γλιτώνεις περπάτημα, στρίμωγμα και βαβούρα. 

lovethe1.jpg

#2. Γιατί δε θα κρυώσεις

Χουχούλιασμα! Άσε κάτω τα σκουφιά, τα μπουφάν και τις μπότες. Άναψε τη θέρμανση και απόλαυσε αυτή τη γιορτινή μέρα στη ζέστη του στολισμένου σου σπιτιού. Μπορείς να είσαι με τις πιτζάμες, τη φόρμα ή και με το καλό σου φουστάνι. Ναι, ειδικά το τελευταίο, γιατί στο σπίτι που δεν κάνει κρύο, μπορείς να φορέσεις και εξώπλατο χωρίς να τρέμεις.

#3. Γιατί στο σπίτι, υπάρχει η... τηλεόραση!

Μα φυσικά και δεν πρέπει να ξεχνάς ότι στο σπίτι υπάρχει τηλεόραση! Κι αν έχεις Nova, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι το να μείνεις μέσα είναι εξαιρετική επιλογή. Στις 25 Δεκεμβρίου, κάνει πρεμιέρα στα Novacinema, η ταινία Love The Coopers, το σενάριο της οποίας εκτυλίσσεται την ημέρα των Χριστουγέννων.

jenniferlopez.jpg

Βέβαια, εκτός από τη συγκεκριμένη, οι επιλογές είναι πολλές. Με το Nova On Demand, έχεις στη διάθεση σου κορυφαίες ταινίες. Αν είσαι Nova3play συνδρομήτρια, έχεις πρόσβαση στο Nova On Demand χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Απλά συνδέεις τον αποκωδικοποιητή σου στο ίντερνετ και απολαμβάνεις όποτε θες, όχι μόνο ταινίες αλλά και σειρές, όπως το αγαπημένο Shades of Blue, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez! Εμείς έχουμε ήδη κολλήσει με τη σειρά στην οποία η Λατίνα super star μεταμορφώνεται σε αστυνομική ντετέκτιβ, ανάμεσα σε μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών με δικό τους κώδικα τιμής και τους δικούς τους κανόνες «οικογένειας». 

#4. Γιατί μπορείς να ακούς δυνατά τη μουσική που σου αρέσει

Εκτός από την τηλεόραση, στο σπίτι υπάρχει και στερεοφωνικό που εσύ επιλέγεις τι τραγούδια θα παίξεις. Μπορεί να είναι γιορτινή μέρα, αλλά δεν είναι ανάγκη να ακούς συνέχεια Jingle Bells. Μπορείς να βάλεις δυνατά Elvis Presley και "Blue Christmas" ή και όποια άλλα τραγούδια αρέσουν σε εσένα και την παρέα σου. Στο σπίτι, παίζετε με τους δικούς σας όρους!

#5. Γιατί μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σου, για να περιποιηθείς εκείνους που αγαπάς. Η μέρα το "ζητάει" να είσαι δοτική και εσύ μπορείς να λάβεις δράση. Φτιάξε μόνη σου μελαμακάρονα και πρόσφερε τα στους καλεσμένους σου. Ή δοκίμασε να ετοιμάσεις ένα ιδιαίτερο κοκτέηλ για να τους προσφέρεις. Επίσης, μπορείς και να ετοιμάσεις απλά ποπ κορν για να δείτε τις ταινίες των Novacinema. Τίποτα δεν είναι λίγο! Αρκεί να το κάνεις με την καρδιά σου. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ