3 ιδέες για να ανανεώσεις το χώρο της εισόδου

Επειδή η πρώτη εντύπωση πραγματικά μετράει, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις της blogger McKenna Bleu.

Γωγώ Καρκάνη

Η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες σου παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική τους εντύπωση. Σίγουρα λοιπόν θα σου άρεσε η είσοδος του σπιτιού σου, ή αλλιώς το χολ αν πρόκειται για ξεχωριστό χώρο, να τους προδιαθέτει για ένα περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά, δημιουργικότητα, φαντασία και αισιοδοξία.

Αν τώρα πιστεύεις ότι δεν διακρίνεσαι για τη φαντασία σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως μπούσουλα τις προτάσεις της McKenna Bleu. Η Αμερικανίδα μπλόγκερ δημιούργησε τρία διαφορετικά στυλ με κοινό παρονομαστή μία κονσόλα και έναν καθρέφτη. Τα πλαισίωσε με διακοσμητικά στοιχεία που δεν κοστίζουν ακριβά και τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν αμέσως μόλις τα βαρεθείς!

1ο στυλ: Rustic σε ουδέτερα χρώματα
entryway_rustic.jpg

Μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από ποικιλία σε υφές και διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν στη φύση. Για να μη φαίνεται το σύνολο φλύαρο, η χρωματική παλέτα κινείται σε ουδέτερες, διακριτικές αποχρώσεις. Έτσι, δεν ξεφεύγει από τον κανόνα “less is more”. 

2ο στυλ: Εκλεκτικό μποέμ

entryway_boheme.jpg
Σουβενίρ από ταξίδια συνδυάστηκαν με πρασινάδες και ανθοδέσμες που προσθέτουν μια διακριτική πινελιά χρώματος. Ο πάγκος του 1ου στυλ έχει δώσει τη θέση του σε δύο ψάθινα καλάθια, τα οποία εκτός από αισθητικό εξυπηρετούν και πρακτικό –αποθηκευτικό- ρόλο.

3ο στυλ: Παιχνιδιάρικο

entryway_playful.jpg
Η γιρλάντα από πολύχρωμες μπάλες φελτ δίνει προοπτική και προσελκύει την προσοχή στον ούτως ή άλλως εντυπωσιακό καθρέφτη. Οι κολοκύθες προσθέτουν ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο στο λουκ, χωρίς ωστόσο να κάνουν το σύνολο να δείχνει υπερβολικά παιδικό.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares