Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

«Το 24 ωρο μιας γυναίκας  με πόντους και προνόμια!»




Σύζυγος και μητέρα, η Κατερίνα, γράφει σε μορφή ημερολογίου, για την καινούργια της "φίλη" και το συναρπαστικό "ταξίδι" μαζί της, κάθε εβδομάδα, για τα ψώνια της οικογένειας και...γενικώς.

"Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Μια καινούργια μέρα ξεκινάει και μπορεί να μην είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά, του γνωστού τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη, αλλά και η Κατερίνα που είμαι, σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα, έχω πολλά κοινά μαζί της. Πολλά  κοινά, αλλά έχω και ένα  που εκείνη δεν είχε! Μια καταπληκτική φίλη! Που με φροντίζει, που με σκέφτεται, που μου κάνει δώρα, που είναι δίπλα μου κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό! Τη λένε Mas Card! Και, ναι, είναι μια φίλη-κάρτα! Σου εξηγώ και θα καταλάβεις πόσο πολύτιμη είναι, αν σου εξιστορήσω το 24ωρο μου.

07.00

Πρωί πρωί ξυπνώ κι αρχίζω το..τρέξιμο για να τα προλάβω όλα. Παιδιά, σύζυγο, σπίτι, ψώνια! Ξεκινάω χαμογελαστή! Μαζί μου η λίστα για τα ψώνια (όσο πιο πολλά ψωνίσω τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίσω), τα κλειδιά και το…φυλαχτό μου!

aaamasin.jpg

08.00

Είμαι κιόλας στο super market! Πριν ξεκινήσω, κοιτάζω τις προσφορές από το masoutis free wi-Fi και απ’ το Μas App, όπου "μπαίνω" καθημερινά και ενημερώνομαι πρώτη για τις μεγάλες προσφορές και τις εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα. Τρέχοντας από διάδρομο σε διάδρομο, προγραμματισμένη όμως και αποφασιστική, διαλέγω τα καλύτερα, τα πιο φρέσκα, τα πιο cool και trendy, τα πιο εκλεκτά. Κοιτάζοντας την κάρτα μου και μετρώντας τους πόντους μου, βλέπω πως έχω μαζέψει πολλούς. Άρα η νεά μου φίλη, θα μου κάνει δώρο-απόλαυσης προϊόντα περιποίησης του εαυτού μου, αλλά και της φαμίλιας μου!  

aaamasins.jpg

08.30 

Στο δρόμο για το γραφείο και χαρούμενη γιατί έχω εξαργυρώσει τους 200 πόντους που είχα συγκεντρώσει και κέρδισα αμέσως την έκπτωση των 6€ (όχι σε επόμενη αγορά όπως συμβαίνει σε άλλα προγράμματα πιστότητας αλλά ΤΩΡΑ).

09.00 – 17.00

Γραφείο! Που θα πει: Yπολογιστής, εκτυπώσεις,  χαρτούρα, συνάδελφοι που μιλάνε δυνατά,  ένα τηλέφωνο που χτυπάει ασταμάτητα, ραντεβού (επαγγελματικά), καφέδες (αλήθεια, πήρα σήμερα σήμερα καφέ για το σπίτι;), η μαμά μου στο τηλέφωνο για να πάρει τα παιδιά από τις δραστηριότητες, ο διευθυντής μου που (πάλι) μου κάνει παρατήρηση, κλπ….

17.15

Στο μετρό για το σπίτι, 

SOS: Να θυμηθώ να κάνω τηλέφωνο στην φίλη μου την Βάλλια: «Ψώνιζε ασταμάτητα με την κάρτα, ακούς; μου λέει και επιμένει. Με κάθε σου αγορά έως τα τέλη Ιουνίου με τη μπαίνεις στην κλήρωση για ένα 3ήμερο στο Costa Navarino! Τέλειααα; Εγώ κάθε φορά που πάω στα super market Μασούτης, σκέφτομαι αν έχω πακετάρει.... με τόσα ταξίδια που δίνει δώρο!" 

aaama.jpg

18.00

Πίσω στο σπίτι. Να καταφέρω να συγυρίσω ότι προλάβω!
 

19.00 

Τα παιδιά γύρισαν! Η μαμά μου μένει για έναν καφέ (ευτυχώς που πήρα) και λίγη κοινωνική ενημέρωση, το φαγητό είναι ήδη στο φούρνο, ο Σταύρος (ο άντρας μου) τηλεφώνησε να με ρωτήσει το νούμερο της κάρτας μου για να περάσει (επιστρέφοντας στο σπίτι) από τον Μασούτη να πάρει αλλαντικά και τουρσιά(!), ανάβω το θερμοσίφωνο για ζεστό νερό (μπάνια, κλπ) και τραγουδάμε όλοι μαζί (μαμά, παιδιά, γιαγιά) το … "Mama"!

20.00 – 22.00  

Σίδερο, πλυντήρια, πότισμα λουλουδιών, παιχνίδια επιτραπέζια με τα παιδιά.

23.00

Τώρα που πήγαν τα παιδιά για ύπνο ευκαιρία να ηρεμήσω, να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου και να πιω ένα ποτήρι λευκό παγωμένο κρασί...Το (υπέροχο) κρασί που πήρα. Άλλη μία απολαυστική προσφορά από τον Μασούτη, για να τελειώσει γευστικά και χαλαρωτικά η μέρα μου!

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ