Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Tα νέα πρόσωπα του "Λόγω Τιμής"

Ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι μας σε αυτό τα ταξίδι;


Νίκος Κοντομήτρος & Νανά Χατζή

Το "Λόγω Τιμής" επιστρέφει αυτό το Σεπτέμβριο στο ΣΚΑΪ! Όμως αυτό σίγουρα θα τo ξέρεις.

Ποιοί, όμως, θα συμπληρώσουν την αγαπημένη μας παρέα από την Πάτρα;

Κάνουμε focus στα νέα πρόσωπα του sequel, που 20 χρόνια μετά, με τη μαγική πένα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, εισβάλλουν στη ζωή του "Ψηλού",  του "Τσίου" και των υπόλοιπων μελών της παρέας και ανυπομονούμε να σου τους συστήσουμε:

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: εδώ που τα λέμε για τον Οδυσσέα δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Αν κάπου θα στεκόμασταν, είναι στην εμφάνισή του στον ‘‘Πουπουλένιο’’, στον ‘‘Φάρο’’ και στην σκηνοθετική του ματιά στο ‘‘Master Class’’ με την Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Κάλλας.

Στο ‘‘Λόγω τιμής’’, υποδύεται τον Θανάση, που είναι παντρεμένος με την Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) και μαζί τρέχουν ένα ξενοδοχείο στα Κύθηρα. Εκεί θα τους βρει και η υπόλοιπη παρέα και… την συνέχεια θα την δούμε στην οθόνη!

Μαρία Ναυπλιώτου: από την ‘‘Αίθουσα του θρόνου’’, τον ρόλο της Πρωθιέριας στην τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας και την εξαιρετική της ερμηνεία ως Μαρία Κάλλας, ο δρόμος της υποκριτικής ήταν μακρής και πάντα γεμάτος επιτυχίες για την Μαρία. Στο ‘‘Λόγω τιμής’’, μας συστήνεται ως σύζυγος του Μιχάλη ( Κων/ νος Μαρκουλάκης).

Γιώργος Χρυσοστόμου: ‘‘Μistero Buffo’’, ‘‘Πέτρες στις τσέπες του’’, βραβείο Χορν… Όσοι παρακολουθούν φανατικά θέατρο, λένε οτι το παιδί που ξεκίνησε από την Ρόδο για να κατακτήσει την Αθηναϊκή σκηνή, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Λουκία Μιχαλοπούλου: συναντήθηκε με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου στον θεατρικό ‘‘Φεγγίτη’’ και όπως έχει η ίδια δηλώσει, αγαπήθηκαν αμέσως. New entry λοιπόν στο ‘‘Λόγω τιμής’’, όπου κάτι μαγειρεύει… με τον Άρη (Γιώργο Πυρπασόπουλο).

Κατερίνα Μισιχρόνη: χορεύτρια, ηθοποιός και πρόσφατα παραγωγός ελαιόλαδου… Την γνωρίσαμε στο τηλεοπτικό ‘‘Νησί’’, ενώ όλοι λένε οτι στο ‘‘Λόγω τιμής’’, κρατά ένα ρόλο που θα συζητηθεί πολύ.

Αντιγόνη Αλικάκου: Πρώτα Νομική και μετά θέατρο, χορός, κινηματογράφος, μουσική, τηλεόραση. Και Θεσσαλονικιά και πολυτάλαντη… Στο ‘‘Λόγω τιμής’’ υποδύεται την Δέσποινα, που είναι μαζί με τον Βασίλη (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Βαγγέλης Λιοδάκης: πρώτος τηλεοπτικός σύζυγος της Μάνιας (Χριστίνα Αλεξανιάν), έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Εκτός από το ‘‘Λόγω τιμής’’, τον γνωρίζουμε από τις εξαιρετικές του ερμηνείες στο ‘‘Βλέμμα του Οδυσσέα’’ και στο ‘‘Άντε γειά’’.

Χριστόδουλος Στυλιανός: έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση και στη θεατρική σκηνή, ειδικά στο ‘‘Caveman’’ και στο ‘‘Υπόγειο’’, ενώ στο Sequel, ζει τον έρωτά του με την σύζυγό του Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν).

Εκτός από τις ιστορίες των μεγάλων, εννοείται οτι θα μας απασχολήσουν και οι ιστορίες των παιδιών τους και των συντρόφων τους:

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλησ παναδησ

Μιχάλης Πανάδης (τον είδαμε και τον προσέξαμε στον Προμηθέα Δεσμώτη, στον ‘‘Φεγγίτη’’, στον ‘‘Φιλοκτήτη’’, στο ‘‘Μίλα και Σουτ’’. Στο ‘‘Λόγω τιμής’’ είναι ο Φοίβος.)

Αποτέλεσμα εικόνας για ιόλη χαραλαμποπούλου

Ιόλη Χαραλαμποπούλου (μας άρεσε πολύ στην ‘‘Κυρία από τη Θάλασσα’’, αλλά και στην εναλλακτική σκηνή του Bios. Ανερχόμενο αστέρι, εκ Πάτρας ορμόμενο…)

Σχετική εικόνα

Σίσσυ Τουμάση (μετά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην ‘‘Αγριόπαπια’’, στο ‘‘Ευχαριστημένο’’, στον ‘‘Βυσσινόκηπο’’ και στον ‘‘Αύγουστο’’ (a propos, από τις καλύτερες παραστάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια), δεν είναι τυχαίο, οτι η Σίσσυ είναι πλέον μέλος της αγαπημένης μας τηλεοπτικής παρέας.)

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης σαραντης

Μιχάλης Σαράντης (η αδυναμίας μας! Όπου εμφανίζεται κλέβει την παράσταση, σαρώνει τα βραβεία - όπως έγινε και με το βραβείο Χορν,- ενώ εδώ, υποδύεται τον σύντροφο της Άννας (Νίκη Βακάλη).

Αποτέλεσμα εικόνας για νίκη βακάλη

Νίκη Βακάλη (την νεοσύλλεκτη Άννα, την γνωρίσαμε μέσα από την κινημα¬τογραφική ταινία «Ένας άλλος κόσμος» και στη συνέχεια μέσα από την κωμική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».)

https://www.instagram.com/p/Bmg-JdYgqNj/

Θοδωρής Δογορίτης ( Υπερβολικά νέος και υπερβολικά ταλαντούχος! - Πιστεύουμε θα είναι η έκπληξη της σειράς)

 

IMG_20190714_221319_607.jpg

Γιώργος Μπένος («Αγαμέμνων», «Το πορφυρό νησί», «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» στο Εθνικό και ναι, τον ξεχωρίσαμε, όπως έκανε και η Μιρέλλα. Με δύναμη από την Χαλκίδα, σύντομα στην παρέα του «Λόγω τιμής».)

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα, για αυτό μείνε συντονισμένη! Μα, φυσικά, στο allyou.gr!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής