Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Λόγω Τιμής: 20 χρόνια (όνειρα, πάθη, ανάσες) μετά

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε μαζί και θα είναι ονειρικά!


Νίκος Κοντομήτρος

Προτού κάνεις οτιδήποτε, θέλω να ανεβάσεις την ένταση του υπολογιστή σου, να πατήσεις Play και με την πρώτη νότα της μελωδίας να ξεκινήσεις (μαζί μας) ένα νοσταλγικό ταξίδι σε μία άλλη εποχή. Στα χρόνια της γλυκιάς αθωότητας.

Pixel

Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Εκεί, θα μας συναντήσεις. Εκεί, θα έρθεις μαζί μας. Η παρέα θα είναι μεγάλη και θα έχει πολλούς από την Πάτρα. Ο «ψηλός», ο «Τσίου», ο «Φαντάρος», η «Ηρώ» και άλλοι πολλοί θα είναι εκεί. Και εδώ. Για την ακρίβεια, είναι εδώ. Στο παρόν. Και στο μέλλον. Η παρέα από την Πάτρα, δίνουν λόγο τιμής ότι θα μείνουν για πάντα δεμένοι ό,τι αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουν. Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης θα χαθούν στην καθημερινότητα και τις έννοιες της Αθήνας, θα μαλώσουν, θα απογοητευτούν, θα ερωτευθούν, μα στο τέλος και πάλι ενωμένοι θα πορευτούν στους δρόμους της ιδιαίτερης πατρίδας τους, της αχαΐκής πρωτεύουσας. Δεν μπορείς να τους εντάξεις σε ένα χωροχρόνο, με αυστηρά γεωγραφικά και χρονικά «σύνορα». Η διαχρονία πότισε την πένα και το συγγραφικό ταλέντο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, δημιουργώντας την ιστορία μίας παρέας, η οποία θα μπορούσε να είναι η συντροφιά μας, οι συμφοιτητές μας, οι συνεργάτες μας, εμείς οι ίδιοι. Εμείς. Η ιστορία τους γίνεται δική μας. Δική σου. Η εικόνα, του μαέστρου της κάμερας, Λάμπη Ζαρουτιάδη, διαπερνά την οθόνη και, με ταχύτητα φωτός, καταλήγει στην καρδιά μας (σου). Στο σφυγμό μας (σου). Στο χτύπο. Κάθε καρδιοχτύπι γεννά μία ανάμνηση, ένα συναίσθημα, ένα πάθος, ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, έναν έρωτα που δεν έφθασε ποτέ στην ολοκλήρωση του.

 

Σχετική εικόνα

 

20 Χρόνια μετά, μήπως ήρθε αυτή η στιγμή;

Η φωτογραφία που βρέθηκε τυχαία μπροστά μου σηματοδοτεί κάτι. Την έναρξη μίας νέας εξερεύνησης. Ενός ταξιδιού. Και πράγματι, ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια ξεκινά. Τα συναισθήματα γεννιούνται ξανά μέσα σου. Η αλήθεια και η αξιοπρέπεια «παίρνουν» την εκδίκηση τους και επανέρχονται, με τρόπο σχεδόν αυτόματο, στο προσκήνιο.

Τι κατάφερε η παρέα από την Πάτρα, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα; Σε τι βγήκαν νικητές, σε τι έσφαλλαν, από τι έμαθαν, διδάχτηκαν. Είναι ακόμα μαζί; Είναι η ίδια παρέα; Οι ίδιοι χαρακτήρες;

aaaalogin.jpg


Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά.

Μια παρέα φίλων ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 90. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά. Στο ΣΚΑΪ.

Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης. Μία ενήλικη μετάβαση φτιαγμένη από τα υλικά των αστεριών, του ονείρου. Πασπαλισμένη με αληθινά προβλήματα και διλήμματα, που ζητούν έμπρακτες λύσεις και αποφάσεις.Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, εντελώς διαφορετικοί και ταυτόχρονα ίδιοι. Να θυμηθούμε τα παλιά και να δημιουργήσουμε τα καινούργια. Να ταξιδέψουμε σε αχαρτογράφητα νερά, με πυξίδα το όνειρο.

Ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγο του Μαρία Ναυπλιώτου. Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) ζει, επίσης, ευτυχισμένη με τον σύζυγό της (Χριστόδουλος Στυλιανός). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ ελεύθεροι και ωραίοι παραμένουν ο Μάνος (Άλκις Κούρκουλος) και ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος). Η ματιά ταξιδεύει ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά τους σε αυτά που θα δουν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους; 

Αποτέλεσμα εικόνας για λόγω τιμής 20 χρόνια μετά

«Οι ήρωες του Λόγω Τιμής είναι ανθρώπινοι κι αναγνωρίσιμοι τους αγαπήσαμε γιατί είναι εμείς. Εμείς, όπως είμασταν πριν 30 χρόνια. Κι αυτό είναι που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη προσμονή. Μαζί με το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει μαζί και η αθωότητα με την οποία βλέπαμε τα πράγματα» υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Και επειδή, τις στιγμές (καλές, κακές) είναι ωραίο να τις ζούμε μαζί, θέλω να ξέρεις ότι το (κατά)δικό σου site, το allyou, από τις 24 Ιουλίου, θα δώσει ζωή και οξυγόνο στο πιο νοσταλγικό του παιδί. Μέσα από τη δημιουργία ειδικού microsite, θα γίνει ο ξεναγός σου, η ψυχή σου στο πιο απρόβλεπτο και μοναδικό ταξίδι. Περισσότερα, σύντομα!

Το τραγούδι τελειώνει, το παιχνίδι, όμως, τώρα ξεκινά. Και, εμείς σου έχουμε χαρίσει, ήδη, τη Βασίλισσα μας. Λόγω Τιμής!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για το σκάκι αναγνωστάκησ

 

Στα καλύτερα που έρχονται! (Προσωρινό) FIN!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να αλλάξετε την προοπτική σας διαμορφώνοντας τις αρνητικές σας αναμνήσεις

Η έρευνα δείχνει πώς μπορείτε να εργαστείτε με τις αναμνήσεις για να αλλάξετε τη διάθεση και τη στάση σας.

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Honey Honey – Παγκόσμια Ημέρα Μελιού

Γιορτάζουμε τις μέλισσες, τις προστατεύουμε και τιμάμε τα πολύτιμα δώρα τους

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Μαΐου

Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά

BLOGS

Η Peggy Gou παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Lobster Telephone”

Μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο I Hear You

FOOD

Τι οφέλη προσφέρουν τα κεράσια στον οργανισμό σας

Ρίχνουμε μια ματιά στο εξαιρετικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ των κερασιών