Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Friday night in...

Τα φθινοπωρινά ΠουΣουΚου τα υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό και ανυπομονησία όλοι εμείς οι rainy και cozy τύποι. 



ΟΚ, είπαμε οριστικό αντίο στο καλοκαίρι, τα ανάλαφρα ρουχαλάκια και τα μπαράκια στις ακρογιαλιές.

Welcome sweet autumn, λοιπόν, πια και επίσημα. Είναι Παρασκευή βράδυ και έξω γίνεται χαλασμός. Βρέχει, φυσάει, στους δρόμους επικρατεί συμφόρηση και όλα δείχνουν ότι η καθιερωμένη έξοδος της Παρασκευής αναβάλλεται. Όμως μην σκας! Στο σπίτι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έχεις συνηθίσει και θα περάσεις εξίσου ευχάριστα και ξεκούραστα χωρίς να πρέπει να σκεφτείς πάλι τι να φορέσεις, πώς να συνδυάσεις παπούτσια και αξεσουάρ, που θα πας κλπ κλπ…  Δώσε λοιπόν προσοχή στα παρακάτω tips και το Friday night in ξεκινάει!

1) Game night. Ακριβώς αυτό που κατάλαβες θα πω. Κάλεσε μερικούς φίλους σπίτι σου, μαγείρεψε εκείνο το γρήγορο και τεμπέλικο σουφλέ που ξέρεις να φτιάχνεις και  βγάλε από το πατάρι εκείνα τα ξεχασμένα επιτραπέζια που έχεις.  Παίξτε χαρτιά, monopoly, παντομίμα ή (εναλλακτικά) μπορείς να κατεβάσεις  στο κινητό ένα από τα χιλιάδες παιχνίδια που υπάρχουν στο ιντερνέτ. Πίστεψε με  θα γελάσετε πολύ!

2) Αφιέρωσε αυτή την φθινοπωρινή νύχτα στον εαυτό σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να  κάνεις εκείνη την περιποίηση προσώπου που θέλεις εδώ και καιρό και δεν προλαβαίνεις.  Χαλάρωσε και κάνε μια κούρα ομορφιάς από την κορυφή ως τα νύχια, μόνη σου στο σπίτι. Κοιμήσου και νωρίς και τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

3) Ταινία ή βιβλίο. Mainstream μα safe επιλογές για την απόλυτη χαλάρωση. Φτιάξε μια κατσαρόλα ποπ κορν, κάλεσε τη φίλη σου ή τον σύντροφό σου, βγάλε την fleece κουβερτούλα από την ντουλάπα και δείτε τι νέο κυκλοφορεί σε ταινίες, σειρές. Εναλλακτικά βάλε ένα ποτήρι κρασί και διάβασε ένα από τα πολλά βιβλία που έχεις  στην βιβλιοθήκη σου.


4) Περνώ και μονή μου καλά vol2. Έχεις κάνει ποτέ διαλογισμό; Ώρα να ανάψεις μερικά κεριά και να το δοκιμάσεις. Θα δυσκολευτείς στην αρχή αν δεν το έχεις ξανακάνει όμως όταν καταφέρεις  και φτάσεις στην υπέρτατη συγκέντρωση του εαυτού σου, θα διώξεις κάθε σκέψη της πολυάσχολης ζωής σου, φτάνοντας στο πιο βαθύ επίπεδο χαλάρωσης που μπορείς να σκεφτείς!
Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για σήμερα το βράδυ. Ότι και να επιλέξεις όμως, να περάσεις υπέροχα. Have fun!
Kράτα ενέργεια πάντως και  γι' αύριο Σάββατο! Εμείς είμαστε πολύ excited γιατί οι Underground Youth επιστρέφουν στην Αθήνα! H post-punk / psych rock μπάντα από το Manchester, θα γιορτάσει μαζί μας 10 χρόνια πορείας, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της album, “Montage Images Of Lust & Fear”, στο Fuzz Live Music Club!! 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου