Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Γιορτινή διακόσμηση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα

Ονειρευόμαστε εναλλακτικά Χριστούγεννα.


Γεωργία Κοντού

Αν αναζητάς νέες ιδέες, στο Pinterest θα δεις έναν ολόκληρο νέο, χριστουγεννιάτικο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σου. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που μας εμπνέουν να υποδεχτούμε φέτος τις γιορτές σε ένα πιο μίνιμαλ και κομψό περιβάλλον.

Η κεντρική φωτό (Noel/Pinterest) προτείνει να... ζωγραφίσουμε ένα έλατο σε μεγάλο καμβά που θα κρεμάσουμε στον τοίχο. Δεν χρειάζεται να έχουμε ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Ιδανική πρόταση για ένα ατελιέ ή το γραφείο του σπιτιού!

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa2.jpg

Ποιος είπε ότι το έλατο έχει θέση μόνο στο σαλόνι; Να μια τέλεια ιδέα για σπίτια με εσωτερική σκάλα (Winter Wonderland/Pinterest). Η λινάτσα που καλύπτει τη γλάστρα ταιριάζει με το country στυλ του χώρου.

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa1.jpg

Μια σειρά από φωτάκια στον τοίχο θα τραβήξει τα βλέμματα χωρίς να κουράσει (Hege in France/Pinterest). Δεν χρειάζεται ο τοίχος να είναι εντελώς γυμνός όπως στη φωτό: αρκεί να μην είναι φορτωμένος με αντικείμενα.

giortinesdiakosmiseispouksefevgounapotastereotipa3.jpg

Υπάρχει ωραιότερη διακόσμηση από τη φύση; Γι' αυτό φέτος μπορείς να στολίσεις ένα δεντράκι σε γλάστρα, μέσα στο σπίτι ή στη βεράντα (Holiday/Pinterest). Δεν χρειάζεται καν να είναι έλατο. Απλώς μετά τις γιορτές μην το ξεχάσεις: τοποθέτησέ το σε ένα σημείο με συνθήκες που θα το βοηθήσουν να ευδοκιμήσει όλο το χρόνο.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.