Πόσο Βlack αντέχεις την Friday;

Ρωτήσαμε τα κορίτσια του allyou

Νανά Χατζή

Άρτι αφιχθείσα στην Ελλάδα, η Αμερικάνικη “Black Friday”, όπου πολλές επιχειρήσεις ανοίγουν από τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες τα ρολά τους, θεωρείται ως η επίσημη αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών και στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η ημέρα που γίνεται ο μεγαλύτερος τζίρος της χρονιάς…

Αλήθεια “πόσο Βlack θα είναι η δική σου Friday”, ρωτήσαμε τα κορίτσια του allyou και voila τι μας απάντησαν…

“Για μένα η Βlack Friday είναι ένα αδιάφορο γεγονός, γιατί όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι, θέλω να έχω χρόνο να κάνω την έρευνά μου και δεν μπορώ να πιέζομαι. Επίσης θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία να περιμένω στις τεράστιες ουρές και δεν νομίζω ότι οι εκπτώσεις που γίνονται είναι συγκλονιστικές… Βέβαια η αδελφή μου, είναι το ακριβώς αντίθετο. Από μέρες σκέφτεται τι θα ψωνίσει στο Black Friday.”

Tόνια Τζαφέρη, fashion editor

 Το Black Friday με αγχώνει. Για μένα είναι μια ακόμη καταναλωτική γιορτή που με πιέζει ψυχολογικά, γιατί ενώ θέλω να κρατήσω το budget μου ακέραιο για τα Χριστούγεννα, με βάζει σε ένα trip να καταναλώσω χωρίς να το θέλω…

Ζωή Γκόρου, beauty editor

“Δεν ψωνίζω την ημέρα αυτή, γιατί όλα τα αντικείμενα, σε όλα τα μαγαζιά και ειδικά στα καταστήματα ρούχων, είναι τόσο ανακατωμένα… Γίνεται παντού χαμός και δεν μου δίνει χαρά να αγοράσω κάτι. Και βέβαια δεν αντέχω να περιμένω στις ουρές.”

Kωνσταντίνα Κύρκου, editor

“Μπορεί να μην αγοράσω κάτι σε ηλεκτρονικό, αλλά καλλυντικά  θα αγοράσω σίγουρα, γιατί η έκπτωση σε μερικά προϊόντα, φτάνει μέχρι και το 60%.”

Τιτίνα Π.  marketing

“Πέρσι που είχα πάει σε ένα πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών για να πάρω μια τηλεόραση για την μαμά μου, γινόταν ο απίστευτος χαμός. Έτσι ούτε που το σκέφτομαι να βγω ξανά να ψωνίσω, όταν είναι Black Friday…”

Τάνια Σ. editor

foto: qz, phyrra.net, freepik

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares