Ξέρω τι θα κάνω το Σαββατοκύριακο

Θα δω το “The Story of the Royals” στο Novalife!

Νανά Χατζή

Μπορείς να το πεις και ευτυχία.  Σάββατο βράδυ, να έχει έξω λίγο κρυάκι, όλοι να ποδοπατιούνται στα μπαρ και στις ταβέρνες  κι εμείς με τον αγαπημένο μου, να έχουμε βάλει τις φορμίτσες μας, να έχουμε φτιάξει μια σούπερ μακαρονάδα και να ετοιμαζόμαστε να πατήσουμε το play στο Novalife, για να απολαύσουμε το “The Story of the Royals” μια εξαιρετική παραγωγή δύο επεισοδίων, για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Οι ιστορίες, οι γάμοι, τα παιδιά, οι απώλειες, οι συγκρούσεις, όλο το story  και το παρασκήνιο για τις ζωές των "παλαιών" και νέων μελών της βασιλικής οικογένειας. Και φυσικά οι τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις, όλα δοσμένα μέσα από συνεντεύξεις και μαρτυρίες έμπειρων βιογράφων, συνεργατών και φίλων της οικογένειας. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 25 και το δεύτερο την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 21:00.

Αν όμως δεν τα καταφέρεις να είσαι εκείνη την ώρα σπίτι και πάλι θα μπορέσεις  να το δεις, γιατί το “The Story of the Royals” είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova on Demand, οπότε μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε θέλεις και όπου κι αν βρίσκεσαι. Εγώ πάντως δεν το  κουνάω από το σπίτι μου…

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares