Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας

Μεγάλο αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη NOVA



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Nova έχει σχεδιάσει (από την Καθαρή Δευτέρα) ένα δυνατό πρόγραμμα με στόχο να αναδείξει τη δυναμική πλευρά των γυναικών, την πολυσήμαντη προσφορά τους, αλλά και τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους, οι γυναίκες,  ανταπεξέρχονται καθημερινά με επιτυχία. 

 

 A Woman’s World!

Tαινίες αφιερωμένες σε δυναμικές, ξεχωριστές, ιδιαίτερες γυναίκες, αλλά και επιτυχημένες γυναικείες σειρές: «The Good Wife»,«Big Little Lies II» με τις Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Λόρα Ντερν και Μέριλ Στριπ, «Weeds» με την Μαίρη - Λουίζ Πάρκερ, «Apple Tree Yard» με την Έμιλι Γουάτσον,  και «Divorce III» με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. 

Ειδικό αφιέρωμα από την Καθαρή Δευτέρα έως και την Κυριακή (8 Μαρτίου), όπου, κάθε μέρα, (στις 22:00, από το Novacinema2HD), θα προβάλλεται μία ταινία με αληθινές ιστορίες δυναμικών γυναικών που έμειναν ανεξίτηλες στον χρόνο, όπως:

 

 

«Τζούλι & Τζούλια», η ζωή της σεφ Τζούλια Τσάιλντ στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, με πρωταγωνίστρια την Μέριλ Στριπ (βραβείο Χρυσής Σφαίρας και υποψηφιότητα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της)

«Μαίρη Σέλλεϋ», η βιογραφία της αντισυμβατικής γυναίκας - συγγραφέα του «Φρανκενστάιν»- με πρωταγωνίστρια την Ελ Φάνινγκ

«Colette», η καθηλωτική βιογραφία εποχής για τη γαλλίδα μυθιστοριογράφο Γκαμπριέλ Κολέτ, με την Κίρα Ναϊτλι

«Η αρχή της ισότητας», η πραγματική ιστορία της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ, της εμβληματικής Αμερικανίδας δικηγόρου που αγωνίστηκε για την ισότητα, με την Φελίσιτι Τζόουνς

«Απαγορευμένα μυστικά», η ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ, και τον συντάκτη της, Μπεν Μπράντλι, καθώς προσπαθούν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων, με πρωταγωνιστές την υποψήφια για Όσκαρ Γυναικείου Ρόλου Μέριλ Στριπ και τον Τομ Χανκς κ.α.  

 

H μοναδική Έλεν Ντε Τζένερις, κάθε βράδυ στις 20.00, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό δίνει το στίγμα της μοιράζοντας αισιοδοξία και δίνοντας μια άλλη ματιά στον κόσμο!

Παράλληλα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η νέα σειρά «Sports Woman» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (8 Μαρτίου)

Η σειρά είναι αφιερωμένη σε γυναίκες που αλλάζουν την ιστορία των sports! Μοναδικές ιστορίες, εμπνευσμένες στιγμές, όλη η δράση και οι εξελίξεις από όλο τον κόσμο από γυναίκες αθλήτριες. Το πρώτο επεισόδιο πραγματεύεται τη συμμετοχή των γυναικών στα Grand Slam του τένις, τις επιτυχίες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας σκι Μικαέλα Σιφρίν, καθώς και την άνοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

 

Έτσι, κάθε μέρα, αλλά και κάθε βραδιά θα είναι  μέρα και βραδιά της γυναίκας!

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη