Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Στη La- la- land των γλυκών

Αγαπημένα σπιτικά γλυκά, έτοιμα μέχρι να πεις "σοκολατόπιτα"


Ρόμυ Μελάνι

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να φαντασιώνεται ένα τεράστιο κομμάτι πορτοκαλόπιτας που γυαλίζει προκλητικά, περιχυμένο με τα χρυσά του σιρόπια και σε προκαλεί; Nαι, ναι όπως εκείνο που μόνο η μαμά σου τα κατάφερνε να το φτιάξει, για να σε μεταφέρει αυτόματα στην παιδική εκείνη χώρα που μυρίζαν όλα το μαγικό mix πορτοκαλο-σοκολατό-γαλατό-καρυδόπιτας.

Τ αγαπημένα μας σπιτικά γλυκά επαναπροσδιορίζονται  και  αναλαμβάνουν δράση για να κερδίσουμε πίσω την χαμένη μαγεία με το κουταλάκι… 
Κλείνοντάς μας το μάτι, ένα νέο κύμα ρετρό εμπνευσμένων γλυκών  μ’ ένα σύγχρονο twist, που κουβαλάνε τις αναμνήσεις των πιο comfort  γεύσεων μας παρουσιάζει τα επιδόρπια που αγαπάγαμε σαν πιτσιρίκια, κι αυτήν τη φορά στην καλύτερη εκδοχή τους. Ήρθε η ώρα για το πιο yummy ταξίδι, στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας της μνήμης, μέσω της γεύσης, όπου τα vintage γλυκά του χθες, έχουν δίκαια την τιμητική τους.



Βlast from the past
Μέσα από το urban μας καλειδοσκόπιο βλέπουμε με χαρά τις σημερινές γλυκές προτάσεις να  έχουν ανανεωθεί για τις σημερινές μας απαιτήσεις. Φαντάσου σπιτική σοκαλόπιτα ή ένα μεγάλο, αφράτο κομμάτι καρυδόπιτας που η μαμά σου θα ήταν περήφανη για σένα. Ή να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου με μια εντελώς μαμαδίστικη ψημένη γαλατόπιτα. Το #mosxomyrizoumeToSpiti που κάνουν repost οι πιτσιρικάδες, ολοζώντανο στην κουζίνα σου, να πλημμυρίζει το σπίτι με τις πιο λαχταριστές αναμνήσεις. Είναι όλα τους εδώ σε όλη τους τη ρετρό δόξα, με συνταγές μοναδικές σε ποιότητα και γεύση, φτιαγμένες από εκλεκτές πρώτες ύλες.
Αυτά τα επιδόρπια μπορεί να είναι funky κι εύκολα, αλλά έχουν δημιουργηθεί με το μάτι και τον ουρανίσκο ενός επαγγελματία ζαχαροπλάστη– κι έχουν τόσο yummy γεύση όσο κι εμφάνιση και αντίστροφα.



Αντί για τα μικρά συσκευασμένα κιβώτια των στιγμιαίων συστατικών - που ήταν η αρχή πολλών επιδόσεων σε homemade έτοιμα γλυκά- ήρθε η alfa να δώσει την σωστή διάσταση στο θέμα «σπιτικό γλυκό εδώ και τώρα». Αφού λατρέψαμε τις υπέροχες, αλμυρές γεύσεις τους απ’ όλη την Ελλάδα, ήρθε η ώρα να δούμε και την προκλητική, γλυκιά πλευρά τους!
«Τα δικά μας γλυκά» από την alfa - τέσσερεις συναρπαστικές  πίτες για σένα που θες να έχεις όποια στιγμή τ' ονειρευτείς, δηλαδή κάθε ώρα και στιγμή, φρεσκοφουρνιστά, μοσχομυριστά γλυκά με σπιτικές γεύσεις! Η αγαπημένη μας εταιρεία μπήκε με φόρα στην κατηγορία των έτοιμων για ψήσιμο γλυκών με τέσσερεις γλυκές πίτες -Πορτοκαλόπιτα, Σοκολατόπιτα, Γαλατόπιτα και Καρυδόπιτα



θα βρείτε σπιτικές αληθινά μοναδικές λύσεις που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία μόνο κίνηση: Τις βγάζεις από την κατάψυξη και τις βάζεις στο φούρνο! Και όταν είναι έτοιμες και μοσχομυρίσει το σπίτι, τις περιχύνεις με το έτοιμο γλάσο ή το έτοιμο σιρόπι που θα βρεις στις συσκευασίες τους. Και τέλειοοο;

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.