Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Οι 3+1 πιο χρήσιμες συμβουλές αγοράς για τις μπαταρίες μπάνιου

Το να διαλέξετε μπαταρίες μπάνιου δεν είναι τόσο απλό όσο ίσως ακούγεταιΗ ποικιλία των στυλ, των υλικών και των φινιρισμάτων, αλλά και η μεγάλη διαφορά στις τιμές μπορεί να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει σε μια αγορά, που δε θα ταιριάζει στο μπάνιο σας.

Pixel

Επειδή οι καλές μπαταρίες μπάνιου διαρκούν πολλά χρόνια, είναι βασικό να βρείτε αυτή που θα σας αρέσει και θα αναδεικνύει το στυλ του μπάνιου σας, αλλά ταυτόχρονα θα έχει και καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Διαβάστε παρακάτω πώς θα το πετύχετε αυτό.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη εκτός από την εμφάνιση

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν μια μπαταρία με βάση μόνο την εμφάνιση, αλλά αυτό είναι λάθος. Το ζητούμενο είναι να δώσετε σημασία και στην άνεση και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία της μπαταρίας, λαμβάνοντας υπόψη αρκετά παραπάνω στοιχεία.

Συνοπτικά, όταν αγοράζετε μια μπαταρία, θα πρέπει να έχετε ως κριτήριο και το ύψος της μπαταρίας, τον αριθμό των λαβών, τις οπές του νιπτήρα, το φινίρισμα και φυσικά την τιμή και την εγγύηση.

Αγοράστε μια μπαταρία σε μεσαία τιμή

Ο χρυσός κανόνας είναι να μην ξοδεύετε σε μια μπαταρία ούτε πολλά ούτε λίγα χρήματα. Οι πολύ φθηνές μπαταρίες μπάνιου δεν είναι τόσο καλής ποιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και άρα τελικά δεν συμφέρουν. Οι ακριβές μπαταρίες έχουν υψηλή τιμή, επειδή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα φωτοκύτταρο, οπότε αν δεν τα χρειάζεστε, δεν έχει νόημα να τα πληρώσετε.

 

 

Επιλέξτε το κατάλληλο φινίρισμα

Το φινίρισμα της μπαταρίας πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα υλικά και αξεσουάρ του μπάνιου, όπως τις μπάρες και τους γάντζους των πετσετών, τα πόμολα των ντουλαπιών κλπ. Οι περισσότερες μπαταρίες έχουν φινίρισμα από στιλβωμένο χρώμιο, νικέλιο ή μπρούντζο. Όλα αυτά τα φινιρίσματα είναι ανθεκτικά και διατηρούν την καλή τους εμφάνιση για χρόνια, όμως το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Το χρώμιο είναι το πιο ανθεκτικό από όλα και καθαρίζεται εύκολα, ενώ το νικέλιο αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα και στάμπες από τα άλατα. Οι χάλκινες μπαταρίες έχουν επίστρωση που αντέχει στη φθορά του χρόνου, αλλά μπορεί να γρατζουνιστεί πιο εύκολα από το μέταλλο. Σε κάθε περίπτωση, για την επιλογή του κατάλληλου φινιρίσματος παίζει ρόλο το στυλ του μπάνιου, η τιμή και το επίπεδο ανθεκτικότητας που επιθυμείτε. 

Μετρήστε τις οπές στο νιπτήρα

Εάν θέλετε να αγοράσετε μπαταρία με μία λαβή, αντί για δύο, τότε είναι απαραίτητο να δείτε τι υποστηρίζει ο νιπτήρας. Πολλοί νεροχύτες έχουν τρεις οπές: μία για το ζεστό, μία για το κρύο και μία για το στόμιο της μπαταρίας. Αν θέλετε να μεταβείτε σε μπαταρία με μία λαβή, τότε θα πρέπει να καλύψετε τις οπές και η εγκατάσταση είναι πιο δύσκολη, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η μία λαβή είναι σαφώς βολικότερη, όμως οι δύο λαβές προσδίδουν συμμετρία που είναι πολύ όμορφη σε παραδοσιακά μπάνια.

Δείτε στο Youbath μια τεράστια συλλογή σε μπαταρίες μπάνιου σε ένα μεγάλο εύρος τιμών, για να βρείτε αυτήν ακριβώς που είναι η καλύτερη για το μπάνιο σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ο ξενώνας του σπιτιού σου

Πώς θα εξοπλίσεις το δωμάτιο που φιλοξενείς δικούς σου ανθρώπους με τα απαραίτητα για μια ευχάριστη διαμονή

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/5 έως 2/6/24

Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε, με ξαφνικά νέα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποδείξεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ και πώς να το(ν) ξεπεράσεις

Έλα αρκετά χρόνο σπατάλησες, άνοιξε τα μάτια σου και μάζεψε την καρδιά σου