Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Κάντε Ανανέωση σε Κάθε Χώρο Χωρίς να Ξοδέψετε Ευρώ

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δώστε νέα ζωή σε κάθε χώρο του σπιτιού σας χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Ανεξάρτητα από το πόσο μας αρέσει το σπίτι μας και το πόσο κόπο και χρόνο έχουμε καταβάλει για να το διακοσμήσουμε, η στιγμή που θα νιώσουμε ότι χρειάζεται ανανέωση είναι αναπόφευκτη. Αν, λοιπόν, περνάτε την περίοδο εκείνη που το καθιστικό, η κουζίνα, το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιό σας σάς προκαλεί… χασμουρητά ενώ η τσέπη σας όσο πάει γίνεται και πιο ελαφριά, δεν έχετε παρά να συνεχίζετε να διαβάζετε. Παρακάτω θα βρείτε 6 βήματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα πνοή σε κάθε χώρο χωρίς να ξοδέψετε ευρώ.

Κάντε αφαίρεση αντί για πρόσθεση Ξεκινήστε αφαιρώντας από τον χώρο τα διακοσμητικά αξεσουάρ: από τα ριχτάρια και τις κουρτίνες μέχρι τα χαλιά και τα βάζα. Για ποιον λόγο; Με αυτόν τον τρόπο, θα ελαχιστοποιήσετε τον περιφερειακό «θόρυβο» του δωματίου και θα το αντιμετωπίσετε σαν έναν εντελώς νέο χώρο. Όσο για τα αξεσουάρ; Μη βιαστείτε να τα κρύψετε. Απλά, τοποθετήστε τα σε ένα σημείο (πχ. στον πάγκο της κουζίνας ή την τραπεζαρία) μέχρι να αποφασίσετε ποια θα είναι η νέα διακοσμητική μοίρα τους.

Νέα διάταξη πραγμάτων Πάρτε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε τη διάταξη των επίπλων στο κάθε δωμάτιο. Αν έχετε αρκετό χώρο, προσπαθήστε να αλλάξετε τη διαρρύθμισή τους και πειραματιστείτε μετακινώντας τα. Θα δείτε ότι θα ακόμα και η παραμικρή αλλαγή στον τρόπο που είναι τοποθετημένα, αλλάζει τελείως το ύφος και την αίσθηση που βγάζει ο χώρος σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν